Opret Log ind
Aalborg Rebels henter garvet coach
Den danske organisation tilføjede i går Sonny som coach for deres Counter-Strike-hold.
Skrevet af: JSand    24. oktober 2020 14:35      

Sådan så det ud til DreamHack Winter 2013, hvor Sonny var med som manager for Reason Gaming.

Danmarks 13. bedste hold får nu et par nye øjne til at hjælpe dem med at finde fejl i deres spil, idet Sonny kommer ind som holdets nye coach.

Det er formentligt et navn, som klinger hult for flere af de yngre på scenen, men hvis man har fulgt med i Counter-Strike i mange år, kan det sagtens være, at man kan genkende navnet.

Den 29-årige dansker har nemlig været manager for flere af Danmarks bedste hold før i tiden, men nu skal han altså forsøge at lede Aalborg Rebels frem som mandskabets coach.

Du kan se Aalborg Rebels' opslag om Sonny på Twitter eller deres hjemmeside.

Jeg har altid haft en stor passion for at arbejde med esport, som er den største motivation for mig. Efter at have arbejdet som manager for flere tophold, har jeg lært en del, og jeg har siddet for længe bag et hold, uden at føle, at jeg kunne få lov  til at hjælpe holdet ingame.

Jeg er glad for at få chancen hos main-holdet, hvor jeg kan få lov at forme spillet og virkelig hjælpe nogle kæmpe talenter med at vise, hvor gode de rent faktisk er, udtaler Sonny på Aalborg Rebels' hjemmeside.

Førhen havde han spillere som MSL, Rejin, Xyp9x, smF og mange flere under sig, og han var blandt andet med til DreamHack Winter 2013 som manager for Reason Gaming, der dengang havde MSL, EXR, smF, LOMME og colon på holdkortet.

Fremover hedder spillerne dog vestr, Vster, dinesen og Jarko, og det bliver derfor spændende at se, om han kan lede det danske mandskab til samme højder som sine tidligere hold.

Aalborg Rebels består fremover af:

  • dk vestr
  • dk Jarko
  • dk Vster
  • dk dinesen
     
  • dk Sonny (coach)

Det danske mandskab er endnu ikke fuldtalligt, men de har gennem den seneste tid spillet med Anlelele som deres femtemand.

#1 WeiZ
2020-10-24 14:51
Nice Sonny! Det sku fortjent :D
#2 klimox
2020-10-24 15:49
Held og lykke Sonny! 😁
#3 Hippi
2020-10-24 15:50
Held og lykke til Sonny!
godt han finder noget igen.
#4 pHENOMENON
2020-10-25 09:36
Mega fedt for Sonny! Husker stadig dengang han coachede mig i 1.6/early csgo :D
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere