Opret Log ind
North ude af kvalifikation efter nederlag til landsmænd
x6tence tog sejren over landsmændene fra North, da de to hold stødte sammen for kort tid siden.
Skrevet af: JSand    22. november 2020 14:42      

mertz var niveauer bedre end MSL, da x6tence slog North.

To danske hold stødte sammen i en alt eller intet-kamp for ganske få øjeblikke siden, da North og x6tence skulle forsøge at overkomme hinanden.

Inden kampen var der lagt op til et brag af en AWP-duel, da de to tidligere holdkammerater MSL og mertz stod over for hinanden i en styrkeduel, som kunne komme til at afgøre kampen.

Duellen kom uden tvivl også til at spille en stor rolle. Allerede på første map viste mertz klasseforskel, da han outperformede MSL med fem kills mod to til den garvede IGL, hvilket sendte x6tence i front med 1-0 i maps.

Også på Vertigo var der stor forskel i niveau på de to hold. Her ledte en varm mertz igen vejen - denne gang sammen med TENZKI - da de to sammen skød x6tence til en 16-8-sejr, hvor mertz igen var den klart stærkeste AWP-spiller på serveren.

DreamHack Open December 2020 Closed Qualifier
Bedst af tre maps
North
0 - 2
x6tence
de_dust2 13 - 16 de_dust2
de_vertigo 8 - 16 de_vertigo
de_overpass de_overpass

Med dagens resultat er North ude af den lukkede kvalifikation til DreamHack Open December, mens x6tence stadig holder drømmen i live.

#1 Accepted
3d 0t 54m
Så deeet..
#2 Iceyyy
3d 0t 53m
Kan spille mod top 20 men kan ikke spille mod top 50-100
#3 Radski
3d 0t 50m
De er jo kun top 50-100 pga tenzki, mertz og mankz kom ind :))
#4 vict1924
3d 0t 47m
Det er stadig ik et top 30 hold endnu
#5 Tyze
3d 0t 46m
Med tryk på endnu, vil jeg mene! Synes de har kæmpe potentiale :)
#6 Radski
3d 0t 44m
Det umuligt at være top 30 på så kort tid, men de skal nok ramme det snart
#7 vict1924
3d 0t 43m
Få Hallzerk, bubzkji og TMB ind på holdet istedet for Gade, cajunb og Lekro/msl.
Så kommer der lidt nyt ungt energi ind på holdet, også kommer gennemsnit aldren i det mindste under de 27 år ( det højeste i hele top 30)
#8 weKz
3d 0t 24m
Det er MSL der skal ud, hvis nogle skal ud.. Hans calls er haltende og hans ide om at skulle spille Awp er nærmest det der trækker dem Aller mest ned.

Overvej at North evt kunne have heddet

Cadian
Magisk
Konfig
Valde
Niko

Istedet er de blevet spidset af med det her
#13 MattShades
2d 22t 28m
Kjaerbye og Acor kunne vel også have været med i ligningen?
#16 Wasin
2d 21t 9m
Man bliver spist af og ikke spidset af :D - Derudover er jeg helt enig i det du skriver. MSL griner hele vejen til banken i det her projekt. Organisationen er for håbløs til at give ham sparket og hvorfor skulle han selv have interesse i at trække stikket når han lever et top dollar betalt liv uden konsekvenser.
#11 MattShades
2d 22t 46m
Jeg er faktisk meget enig. TMB ligner, at han har et niveau mere i sig og de trænger helt sikkert til AWPer who can kill a lot and play smart.

Jeg håber på det bedste for North, men det virker som et skridt frem og to tilbage igen i år. Det er mig en gåde, hvorfor man ikke prøver sig med andre konstellationer. Hallzerk, Farlig, Bubzkji eller Mertz + TMB - der er i mine øjne rigeligt med spillere, som man kunne give en chance.
#18 Martin
2d 19t 40m
Tre gode navne. Specielt hallzerk gad jeg godt se. Bubski skal vel også snart videre og i gang igen.
#9 ziGa
2d 23t 45m
Nu stopper dette vanvid snart.
#10 Bestiarium
2d 22t 56m
AV.
#12 Badefar
2d 22t 34m
Fortællingen om North. Taktisk har de dybde og snilde nok til at kunne slå rigtigt gode modstandere på deres gode dage, men de har slet ikke firepower nok til stabilt at kunne slå et nærmest hvilket som helst hold mellem top 30-70 stykker, uden de store problemer. MSL er med stor sandsynlighed den bedste caller de kan få her og nu, men hvis han ikke begriber at give AWPen til en der kan dominere med den, og flytter fokus til at udvikle nogle talenter fremfor at forsøge at presse det sidste ud af nogle halvafdankede veteraner, så må han ud. Det her projekt er dødfødt som andet end et ubetydeligt tier 2-hold, og jeg tror nærmest ikke at der findes nogen udenfor North-organisationen der ikke kan se de.
#17 fLix8
2d 20t 54m
Nu så jeg godt nok ikke dagens kamp, men den med taktisk dybde, ved jeg ikke helt.. ser dem i hvert fald ofte løbe rundt med hovedet under armen, som om at de ikke har nogen idé om, hvad deres næste træk skal være. Dette både holdet som enhed og de individuelle spillere. Som om, at hver enkelt spiller ikke aner hvad deres rolle i den pågældende runde er. Det er noget som jeg ikke har set specielt meget af hos andre hold, i hvert fald ikke konsistent, alle kan selvfølgelig have en dårlig dag.
#14 Martin
2d 22t 3m
Flot sejr af x6.
Tænker der snart skal ske noget inde i parken.
#15 wake
2d 22t 0m
Avav der fik mertz vidst lige bevist overfor north at han ikke "behøver mere træning på lavere niveau cs" tror mere det er MSL der mangler det 😂😂
#21 Jerry
2d 3t 42m
Helt enig... MSL er problemet og det kan ledelsen ikke se desværre.
#19 cleansation
2d 12t 24m
Så luk dog det projekt. Har ikke set et større spild af penge siden Pape Pate Diouf.
#20 arseface
2d 7t 34m
Jens Stage?
#22 cleansation
2d 0t 19m
Jens Stage, Bryan Oviedo, Pierre Bengtsson, Lille Sten Grytebust og Pep Biel. Kan de spille cs? For tror hverken North holdet er værre til fodbold end dem, og tror næppe fodboldspillerne er værre til cs end dem.

Ville være et genialt skifte.
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere