Opret Log ind
Aalborg Rebels bænker Zatty
Den danske organisation tager konsekvensen af deres skuffende resultater ved at bænke Zatty.
Skrevet af: JSand    20. september 2020 09:00      

Zatty blev i går bænket hos Aalborg Rebels efter en række skuffende resultater.

Zatty skal til at lede efter et nyt hjem, da han ikke længere er en del af det holdkortet hos Aalborg Rebels, som bænkede ham i går.

Det afslører den danske organisation på deres hjemmeside.

Den unge spiller tilsluttede sig Aalborg Rebels tilbage i starten af august, da den danske organisation hentede et nyt mandskab forud for den nye sæson af Elgiganten Ligaen såvel som ESEA Advanced.

Her var målet igen at spille sig ind i den danske top-5, men efter en række skuffende resultater i både Elgiganten Ligaen såvel som ESEA har organisationen nu taget konsekvensen af dette ved at bænke Zatty

Vi har i dag valgt at bænke Zatty.

Dette har vi gjort for at finde harmonien på holdet, som vi har søgt den seneste tid. Baseret på resultaterne bliver vi som organisation nødt til at tage stilling til vores situation, udtaler sportdirektøren i Aalborg Rebels, Dan Sommersøe, i deres pressemeddelelse.

Aalborg Rebels består nu af:

  • dk dinesen
  • dk vestr
  • dk Jarko
  • dk vster
#1 whitebear22
2020-09-20 09:06
Det kan sagtens ske, at jeg opfatter hele situationen forkert. Men er holdene ikke blevet meget kyniske ift. at bænke spillere, hvis resultaterne ikke flasker sig som forventet?

Det er hårdt for spillerne, og der er pres på for at levere. Omvendt virker det som om organisationerne er drevet med er større fokus på resultater, hvilket i min bog er positivt på den lange bane.
#3 pokiz
2020-09-20 09:55
Helt enig. Føles lidt som at efter 2 nederlag skal det ændres total strategi. Må være forvirrerende for samtlige spillere.
#5 Phoey
2020-09-20 14:05
Problemet opstår i bænkningskulturen.
Hvis resultaterne ikke kommer er et skift ikke nødvendigvis en dårlig ide. Det betyder ikke, at man har totalt tabt modet på en spiller, men at en ændring er nødvendig.
Hvis man kunne holde sin bænk varm, som i feks. Astralis. Så har man en backup i, at man kan genfinde sig selv, og spille sig tilbage på lineuppet.

I stedet ser vi den ene bænkning efter den anden, da man vil stille det stærkeste hold, og det er åbenbart for mange den bedre løsning, at søge nye veje fremfor, at finde sin vej tilbage i start-femmeren.
#9 whitebear22
2020-09-20 20:04
Jeg er ret enig i dine betragtninger.

Bænk betyder ikke bænk som i almindelig sport, hvor det er er spørgsmål om tid, før man får chancen igen.
Som du siger er bænk bare blevet et diplomatisk udtryk for “pak dine ting og skrid” 🤷🏼‍♂️
#2 ClinT
2020-09-20 09:15
Synes sq nærmest mere det er blevet en regel end undtagelse at hold med vestr på holdet bænker spillere hurtigt eller splitter :) lad os håbe det er den rigtige beslutning, og at det ikke er forhastet og hans hold splitter igen igen.
#4 Frix-
2020-09-20 10:10
Jeg står lidt som et "?" i denne situation, Jeg ved ikke om det er den rigtige løsning for Aalborg Rebles.

Men hvis man ser tilbage på de seneste kampe De har taget i henholdsvis ESEA har Zatty en (28 -22) og (22-16) placering som ligger rigtig fin balance i forhold til hvad man normalt siger en AWP spiller skal udføre.
Nu ved jeg godt at kills ik´ går op i alt men efter min holdning har Zattys en fin spillemotorik på serveren som AWP spiller. Jeg skal selvfølge ik´ sige om det har været andet bag Zattys brækning men jeg følger det er en lidt urimelig beslutning efter min analyse.

Efter min holdning og min (amatør) analyse tror jeg at de skal finde flere mennesker bag mandskabet og ruter mere rundt. Uden tvivl har alle fem individer et rigtig fint grund niveau baseret på deres færdigheder. Alt i alt søger jeg måske en lidt mere uddybende forkarlen på Aalborg Rebels brækning.
#6 leandr
2020-09-20 14:32
"Skal ikke sige kills er alt, men hvis man kigger på kills i de seneste kampe så giver denne bænkning ikke meget mening." Flot analyse :D
#7 Preben
2020-09-20 14:59
Helt igennem dyb og fantastisk analyse, der virkelig er blevet brugt tid på.

Tror der er blevet brugt mere tid på at fremstå smart med fine vendinger, som i øvrigt bliver brugt forkert, end der er på analysen.

Det er også uheldigt.
#8 Mads
2020-09-20 16:51
Det er vel bare fordi at Vestr selv vil awpe
#10 Hunt
2020-09-20 20:26
Det virker useriøst at bænke en spiller efter 6 kampe i en liga med 22 kampe.. så skal man jo bruge tid/kampe på at spille en ny spiller ind og så er sæsonen jo slut, hvor man alligevel skifter hele holdet ud. Tror det bliver svært for den org at nå Top 5 i Danmark hvis de ikke kan finde et hold de vil arbejde med i mere end 20min..
#11 Boller
2020-09-21 16:41
+1 på den der :D
#12 Messias
2020-09-21 22:52
Godt nok hurtigt. Synes når Vestr er på et hold så går der ikke engang 3 mdr så er sket udskift eller de er opløst. Er jeg forkert på den?
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere