Azioom er blevet en del af Accusata Scusata.

Accusata Scusata siger farvel til hoierup; byder velkommen til Azioom

hoeirup er blevet fortid i Accusata Scusata, mens Azioom kan kalde sig for ny spiller.

Accusata Scusata har foretaget et par ændringer her til aften, eftersom hoeirup ikke længere kan kalde sig for spiller på boblerholdet, mens Azioom er blevet præsenteret som ny spiller.

Azioom har tidligere været under eSpuma-banneret, hvor han spillede sammen med blandt andet ch0zen og fredens. 

Accusata Scusata deltager blandt andet i den kommende sæson af ESEA Main, FragLeague og Winners League. I sidstnævnte turnering rykkede holdet op i Main Division.

Dust2.dk har kontaktet Accusata Scusatas ejer, ma3rsk, som sætter ord på holdets valg om at sige farvel til hoeirup samt tilføjelsen af Azioom.

Da vi i tidernes morgen hentede hoeirup ind var forventningerne og ambitionerne til projektet noget anderledes, end de er nu. Det er ikke nogen hemmelighed, at vi under hele sæsonen med hoeirup har haft en meget atypisk tilgang til den generelle forståelse af, hvordan en dansk organisation, der florerer i boblerne, bør drives, og det vil sige, at vi praccede højst én gang om ugen.

Årsagen var, at da jeg skrev kontrakt med drengene i tidernes morgen, byggede vi en fællesforståelse op omkring den filosofi, at man performer bedst på serveren, når der er harmoni uden for serveren - og at holdets naturlige synergi vægter højest.

Spillerne var derfor selv ansvarlige for at holde deres individuelle mekaniske niveau oppe, og vi tog først fat i konkrete taktiske tilføjelser, hvis ikke resultaterne reflekterede vores sportslige ønske ift. spilleren. Kort fortalt; drengene skal nyde at spille og ikke føles sig 'burned out', når hverdagens forpligtelser ramler sammen med ens forkærlighed for holdspillet.

Men vi må også klappe os selv på skuldrene og stolt sige, at vi har performet fremragende denne sæson, og det har givet drengene noget blod på tanden. Derfor vælger vi nu at opjustere forventningerne og dedikationen til næste sæson, og her har hoeirup selv valgt at træde fra.

Det banede vejen for at hente en super dygtig og erfaren spiller som Azioom ind. Han var allerede en del af Accusata Scusata som stand-in, da vi vandt Winners League, så vi vidste på forhånd at hans spillestil, personlighed og rolle passede perfekt ind i holdets naturlige synergi -  så beslutningen lå til højrebenet, skriver ma3rsk, ejer af Accusata Scusata, til Dust2.dk.

Accusata Scusata består af:

  • Danmark Azioom
  • Danmark Freeze
  • Danmark Tønnes
  • Danmark zhAME
  • Danmark JUNGLAU
#1(Med 0 svar)
5. august 2020 kl. 11:29
zhAME_
Guld Sæsonkort Sæson 15
Tak til hoeirup - vanvittig spiller, og stor del af vores resultater 🤟
#2(Med 0 svar)
5. august 2020 kl. 11:52
Swaft
ez4azi
#3(Med 0 svar)
5. august 2020 kl. 12:27
nicofredens
GØØØØØØØØØØØB
#4(Med 3 svar)
5. august 2020 kl. 13:39
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Vildt man som organisation godkender at der kun trænes én gang om ugen for at undgå burnout 😬. Flot at komme så langt med den tilgang, men jeg tvivler på det vil blive til mere end det - hvilket jo også er fint, hvis man som organisation er tilfreds! 👍
#7(Med 0 svar)
5. august 2020 kl. 15:13
ma3rsk
Det var én af kriterierne spillerne havde under kontraktforhandlingerne. På daværende tidspunkt var det en åbenlys beslutning for at hæve det sportslige niveau ved at gå på kompromis med noget jeg som organisationsejer i teorien ikke bør koncentrere mig om - og i og med spillerne allerede opnåede flotte resultater mod store hold, så syntes jeg ikke det var på sin plads at ændre på deres interne proces.
Som jeg nævnte under interviewet, så skulle der nok komme ændringer, hvis processen pludseligt fejlede, men det var ikke tilfældet. Vi vandt alt vi deltog i pånær ESEA, hvor vi dog blev det bedste danske hold i ESEA main gruppespillet. Med en 75% winrate og 2 trofæer, så var det lidt svært at "brokke" sig :D
If it ain't broke, don't fix it.
#8(Med 1 svar)
5. august 2020 kl. 15:15
ma3rsk
Og som det fremgår i interviewet, så ændres processen jo fremover nu i forbindelse med opjusteringen :-)
#11(Med 0 svar)
5. august 2020 kl. 16:16
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Jeg kan sagtens forstå hvad du mener, og dog sidder tanken dog stadig "hvad nu hvis de faktisk trænede hårdt?" - kan du følge mig? Uanset, så bliver det spændende at følge 👍
#5(Med 1 svar)
5. august 2020 kl. 13:57
VHzt4r
Støttet Dust2.dk med 3 julekugler i 2019
Uden hoier ingen fans
#9(Med 0 svar)
5. august 2020 kl. 15:37
tHOMSEEE
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
+1
#6(Med 1 svar)
5. august 2020 kl. 14:08
bennO
EZ4FIAT
#10(Med 0 svar)
5. august 2020 kl. 16:13
freeze
Fiat aim kan altså noget.
#12(Med 0 svar)
5. august 2020 kl. 16:52
wadion
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
HF mates! i er fuld flæk. Bliv ved med det. :-D
#13(Med 0 svar)
5. august 2020 kl. 17:58
p1xar
#FaceitFiat
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.