Opret Log ind
Fjerde kvalifikation til Fragleague spilles på fredag
Yderligere to hold skal findes til at gøre blandt andre FerrariPeek og le monkes selskab i Weekly Cup playoffs.
Skrevet af: JSand    15. januar 2020 10:30      

Fragleague har holdt en pause fra kvalifikationerne til Fragleague Sæson 4, men den pause er ovre nu, da den fjerde kvalifikation finder sted på fredag.

I den seneste kvalifikation var det Le monkes og DoubleG, som sluttede sig til blandt andre FerrariPeek, der vandt den første kvalifikation. 

Le monkes og DoubleG er derfor med i en kvalifikation til Fragleague Regional DK Division. Det er fra denne division, at holdene kan spille sig videre til Top Division, hvor de bedste hold fra de andre regionale divisioner venter.

I Top Division er der en hel masse at spille for, da vinderholdet kan snuppe førstepræmien på hele 75.000 kroner, mens nummer to må tage til takke med 37.500 kroner. 

Weekly Cups - tilmelding

Der kæmpes om følgende præmier i turneringerne:

Top Division*

  • 1. plads: ~ 75.000 kr.
  • 2. plads: ~ 37.500 kr.
  • 3. plads: ~ 16.500 kr.

Regional Division*

  • 1. plads: ~ 5.500 kr. + Spot i Top Division
  • 2. plads: ~ 3.000 kr.
  • 3. plads: ~ 750 kr.
  • 4. plads: ~ 750 kr.

Rejsen starter altså i Weekly Cups, hvorfra de to bedste hold i hver cup går videre til Weekly Cups Playoffs, hvor der spilles om at snuppe pladserne i DK Regional Division. Det er herfra, at man kan spille sig op i Top Division.

Lige nu er Sæson 3 af Fragleague i gang, og det er altså Sæson 4, som forventes at starte i april, som der skal kæmpes om pladser til gennem førnævnte Weekly Cups.

*Præmier i Sæson 3. Forventes at være på samme niveau i Sæson 4.

LÆS OGSÅ
Dust2.dk og Fragleague indgår samarbejde: Første kvalifikation på fredag

#1 whitebear22
2020-01-15 13:40
Jeg synes, at det er et fedt format. På en eller anden måde minder det mig om CSGO-scenens svar på det hedengangne “Royal League” - bare uden frostvejr og halvtomme stadions.
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere