blameF står til at få sin LAN-debut i fnatic-trøjen.

Cloud9-afbud baner vejen for blameF og fnatic

Cloud9 har stadig ikke en startfemmer, og derfor har fnatic og blameF nu fået en invitation.

Når YaLLa Compass 2024 i næste uge skydes i gang i Abu Dhabi, så får vi nu endnu en dansker på deltagerlisten.

Cloud9 kan nemlig stadig ikke stille hold, og derfor går pladsen i stedet til fnatic og blameF.

Det skriver arrangørerne af turneringen på X tirsdag eftermiddag.

Turneringen, som har en præmiepulje på over 2,7 millioner kroner, bliver dermed blameF's LAN-debut med fnatic, som han tidligere på måneden skiftede til. Selve debuten i fnatic-trøjen var i online-turneringen CCT Global Finals, hvor fnatic røg ud i gruppespillet.

Inden blameFs skifte spillede fnatic faktisk med i kvalifikationen til turneringen. Her tabte de i kvalifikationsfinalen til Sashi, som dermed endte med at snuppe pladsen i turneringen.

YaLLa Compass 2024 spilles fra 5. til 9. juni, og i alt 12 hold stiller til start.

Deltagerlisten til YaLLa Compass 2024 er:

Danmark Astralis
Danmark Sashi
HEROIC
fnatic
USA Complexity
Eternal Fire
TheMongolz
BetBoom
Sverige NIP
BIG
ENCE
Brasilien FURIA

#1(Med 2 svar)
28. maj 2024 kl. 14:34
JakobHelms
Håber vi ser BlameF mod Astralis - og godt kaldt af 7hor :-)!
#2(Med 0 svar)
28. maj 2024 kl. 15:12
JakobHelms
I øvrigt fedt med et lidt anderledes format end dem vi ofte ser til IEM-turneringer o.l. - to grupper af seks hold med round-robin gruppespil (BO1-kampe), så vi ser alle i gruppen spille mod alle.
#4(Med 0 svar)
28. maj 2024 kl. 15:56
DOMINA7HOR
Lige til højrebenet! ;-)
#3(Med 0 svar)
28. maj 2024 kl. 15:54
Djoerup
Det hører da til sjældenhederne at der er så lidt internationale hold
#5(Med 0 svar)
28. maj 2024 kl. 16:16
DOMINA7HOR
Ingen overraskelse dér, dust2.dk/nyheder/48903/her-er-deltagerlisten-til-a.. 😅

Og det vidner blot fortsat om, hvor store problemer Cloud9 har i kulissen, med at samle et nyt hold. Afvist af zorte (BetBoom), og 9 Pandas-duoen, clax og d1Ledez. Og nu kører rygterne, i øst og vest, fra ICY til Magnojez, HeavyGod, shalfey, interz og hvem ellers der bliver nævnt.
Jeg er overrasket over, hvor store problemer de har, og har haft, med at samle et hold. Både OverDrive og harumi, de to russiske insidere, har dog netop også rapporteret om deres problemer med at samle et nyt hold.

Nu behøver de så heldigvis heller ikke aflyse flere events lige foreløbig, eftersom den næste de har programmet, er BLAST Premier Fall Groups, som løber af stablen efter sommerpausen. Til den tid burde de trods alt have et hold klar.

For fnatic's vedkommende, er det selvfølgelig glædeligt. De får lidt mere officiel kamptræning ind under huden. Nuvel, de har så også et tætpakket program, for blot fem dagen efter eventen her, i Abu Dhabi, skal de stå klar til start i FiReLEAGUE Global Finals, som afvikles i Argentina.
#6(Med 0 svar)
29. maj 2024 kl. 14:38
DOMINA7HOR
Og lige en kort opdatering, om Cloud9. De seneste rygter på, at de tester 15-årige syph0 fra Kasakhstan, som for nylig kvalificerede sig til FPL. BLEED har tidligere været interesset i ham. Det samme gælder Spirit, som også testede ham, om end han var tiltænkt deres akademihold. Han betegnes som et kæmpe talent, med et enormt potentiale.

Derudover tester de angiveligt også danistzz (Team Space) på stokken. Sidste mand bliver formentlig interz eller fostar.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.