YaLLa Compass bliver BetBooms sidste turnering inden spillerpausen.

Her er deltagerlisten til Abu Dhabi

Arrangøren har løftet sløret for de sidste to invitationer til turneringen.

Om bare 10 dage lyder startskuddet ved YaLLa Compass 2024 i Abu Dhabi, hvor både Astralis og Sashi spiller med, og nu ved de også, hvem de kan komme op imod.

Deltagerlisten blev i dag fuldendt med TheMongolz og BetBoom og tæller i alt tolv mandskaber, der dyster om en præmiepulje på 2,75 millioner kroner.

Deltagerlisten til YaLLa Compass:

Danmark Astralis
Danmark Sashi
HEROIC
ENCE
Sverige NIP
BIG

USA Complexity
Brasilien FURIA
Eternal Fire
Cloud9
BetBoom
TheMongolz

YaLLa Compass består af et gruppespil med to round-robin-grupper efterfuldt af et single-elimination slutspil for top seks, der kulminerer i en finale den 9. juni.

Turneringen spilles foran et publikum i Space 42 Arena i Abu Dhabi.

#1(Med 16 svar)
26. maj 2024 kl. 21:25
JakobHelms
Så Cloud9 regner faktisk med at have et hold klar der? Spændende!
#2(Med 15 svar)
27. maj 2024 kl. 03:14
DOMINA7HOR
interz skulle være på, og klar til endnu en tjans i trøjen. Så er spørgsmålet bare, hvad med de to sidste?! ICY, fostar, Magnojez, HeavyGod, clax, d1Ledez, zorte og shalfey har alle været nævnt som mulige emner. Om end zorte, clax og d1Ledez angiveligt har afvist dem, mens shalfey er på vej til 9 Pandas.

Tvivler dog også på, at de får et hold klar til denne turnering. Det vil overraske mig meget. Med andre ord, så tror jeg de melder afbud.
#4(Med 1 svar)
27. maj 2024 kl. 08:48
JakobHelms
Jeg havde også regnet med et afbud, men nu er turneringen jo cirka lige rundt om hjørnet, så tænker denne her annoncering evt. har hængt sammen med et roster lock. Nu må vi se :-)
#8(Med 0 svar)
27. maj 2024 kl. 11:11
DOMINA7HOR
BetBoom Dacha var også kun lige rundt om hjørnet, inden de meldte afbud. Klart, der kan sagtens være noget om, at de har holdet klar, men det vil heller ikke overraske mig det mindste, hvis de melder afbud.
#5(Med 12 svar)
27. maj 2024 kl. 10:13
tinzuldateN
Hvordan skulle HeavyGod være et emne? Snakker han russisk? :)
Jeg griner lidt hvis det bliver ICY, for der skød du mig satme ned da jeg kom med det forslag. Men bliver nok en realitet på mangel på bedre :D
Men med ICY og Magnojez, så får de noget firepower, men tror det bliver dårligere end tidligere lineup rent resultatmæssigt.
#6(Med 3 svar)
27. maj 2024 kl. 10:55
JakobHelms
Fordi en af de russiske insiders - med nok den værste track record og de dummeste calls - har sagt at Cloud9 henter Keoz og HeavyGod, og er interesseret i f.eks. CadiaN eller s1mple som femtemand
Umiddelbart ingen idé om hvorfor 7hor ikke nævner Keoz her.

Personligt tror jeg der er hold i rygtet om at Cloud9 kraftigt overvejer at gå væk fra at have 5 russiske spillere. Tydeligvis har noget på holdet ikke fungeret siden man ikke kunne holde på Electronic og Perfecto, angiveligt bliver de afvist af nærmest alle russiske spillere og er nødt til at gå efter spillere der i min optik er langt under det niveau, de bør ligge for dagen, og man kan sige at hvis alt var fryd og gammen havde de jo bare fået signet et hold og spillet deres turneringer. Det er på sin vis bare et ret nemt rygte.

Personligt synes jeg så bare man med omhu skal vælge hvem man lytter til, for der er jo naturligvis ikke både hold i at HeavyGod er signet og at man forsøger at ende med 5 russiske spillere, der er man nok nødt til at vælge hvilken historie man går med :-).

Fransk KRL har naturligvis også HeavyGod til Cloud9, muligvis egentlig der det kommmer fra. I følge ham er Twistzz til Vitality også en realitet, og så må man jo sige om dét hvad man vil.
#10(Med 2 svar)
27. maj 2024 kl. 11:23
DOMINA7HOR
Jeg har det ikke fra en russisk insider. Jeg har det fra KRL, som du nævner til sidst. Vil dog mene, at det er et meget løst rygte. Når det så er sagt, så taler HeavyGod dog rent faktisk russisk.

Keoz til C9, med cadiaN som femte mand, er det dummeste jeg har hørt. Hvor har du hørt det? "Jonas"? 😅

Jeg tvivler stærkt på, at de går væk fra en russisktalende kerne. Derfor kan HeavyGod altså sagtens stadig være et emne.

Twistzz til Vitality ville være noget af en bombe. Er spændt på at se hvad der sker hos dem. Nogle mener, at de bænket to, inklusiv cadiaN, mens andre rygter går på, at de kan ende med at sende hele tres spillere videre.
#11(Med 1 svar)
27. maj 2024 kl. 11:29
JakobHelms
Ja, det glippede lige for mig at det var KRL der havde den først. Sjovt at HeavyGod taler russisk, den havde jeg ikke set, og jeg tænkte at han kun var relevant ifht. rygterne om at gå væk fra at tale russisk :-). Og ja, det er naturligvis Jonas der har den (og så meget andet lort).

I øvrigt imponerende hvis Liquid sender tres(!!!) spillere videre i systemet, men det kan selvfølgelig være de vil prøve at kopiere EGs Blueprintprojekt :-)
#12(Med 0 svar)
27. maj 2024 kl. 12:55
DOMINA7HOR
Han har ukrainske rødder, og har en fortid hos bl.a. Websterz og Iron Branch.

Der skulle selvfølgelig stå tre og ikke tres 😂
#9(Med 7 svar)
27. maj 2024 kl. 11:14
DOMINA7HOR
Ja, han snakker russisk. Mener han har ukrainske rødder, hvis jeg ikke tager fejl. Det er dog i min optik et meget løst rygte, så jeg tager det med et gran salt. Det blev bragt på banen af den franske insider, KRL.

Jeg troede de havde større ambitioner end ICY eller zorte. Men det slog hårdt, at de pludselig mistede især Perfecto, men også HObbit. Når det så er sagt, så de ICY stadig et kæmpe talent. Lad os se hvor det lander for dem. Rygterne kører stadig i øst og vest 😅
#13(Med 6 svar)
27. maj 2024 kl. 13:19
tinzuldateN
Men mest i øst(på)... Høhø...
Ej men håber HeavyGod lander på en anden hylde en lige c9.
#14(Med 5 svar)
28. maj 2024 kl. 03:20
DOMINA7HOR
Sammenlignet med OG er det vel er skridt op 😅
#15(Med 4 svar)
28. maj 2024 kl. 05:32
tinzuldateN
Synes bare han spiller fedt, så ville personligt være træt af at han skiftede til nogen jeg aldrig ville holde med.. 😅
#18(Med 0 svar)
28. maj 2024 kl. 16:51
DOMINA7HOR
Nu tror nu også det rygte skal tages med en gran salt, trods alt, men vi kan selvfølgelig ende med at blive overrasket.
#19(Med 2 svar)
29. maj 2024 kl. 14:41
DOMINA7HOR
Glem alt om det rygte. Det var lige så løst som ventet. Seneste nyt er at de tester med syph0 og danistzz (ingen ICY på stokken). Sidste mand ligner interz, mens fostar lurer i kulissen.
#20(Med 1 svar)
29. maj 2024 kl. 19:00
tinzuldateN
De søger længere og længere ned :D
#21(Med 0 svar)
29. maj 2024 kl. 19:27
DOMINA7HOR
danistzz er rimelig average. Syph0 til gengæld. Han kommer til at overraske rigtig mange. Det store spørgsmål er selvfølgelig, om han er mentalt klar til tier 1. For talentet er der, og det er stort.
#3(Med 2 svar)
27. maj 2024 kl. 03:20
DOMINA7HOR
Glæder mig sgu til at se Sashi på den helt store scene i denne turnering! Og så er jeg et eller andet sted også spændt på, at se det nye NIP i aktion.

Og så er jeg selvfølgelig også spændt på, om Cloud9 overhovedet kommer med eller ej, eller om de ender med at melde afbud. Der går rygter om, at interz er på vej til at gøre comeback hos C9. Han har eftersigende skrevet med et nyt hold, og rygterne på går på, at det netop er hans tidligere hold. Ellers er rygterne meget, meget løse om de to sidste spillere, hvor bl.a. fostar, HeavyGod, Magnojez, ICY og shalfey er blevet nævnt. shalfey ser dog ud til, at være på vej til 9 Pandas, som erstatning for seized. zorte (BetBoom), samt de to 9 Pandas-spillere, clax og d1Ledez, har også været sat i forbindelse med Cloud9, men de har eftersigende afvist dem.

Vil dog blive overrasket, hvis C9 overhovedet får et hold klar, hvorfor jeg også tror på et afbud fra deres side. Men jeg håber jeg tager fejl!
#16(Med 1 svar)
28. maj 2024 kl. 11:38
JakobHelms
Nu har Harumi også at Cloud9 melder afbud. Der synes jeg at arrangørerne måtte have sørget for at time det bedre så de også kunne præsentere et erstatningshold i går sammen med de to sidste lineups - men det må de om :-)
#17(Med 0 svar)
28. maj 2024 kl. 11:45
DOMINA7HOR
Hvad kan jeg sige, andet end jeg, som nævnt, ikke er det mindste overrasket.

Tænker vel de måske har inviteret fnatic i stedet, qua deres andenplads i Spring '24-kvalifikationen, men udfordringen er bare, at fnatic skal stå klar i Argentina fem dage efter YaLLa Compass slutter.

Mon ikke det bliver officielt i dag eller en af den kommende par dage, ligeledes hvem der overtager deres plads.
#7(Med 0 svar)
27. maj 2024 kl. 10:47
aGk
Dust2TV sub
Vildt så mange penge der er i de her mindre "mickey mouse" turneringer.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.