Jerry er færdig i PARIVISION.

Russisk holdkaptajn trækker sig: "Jeg er udbrændt"

Det russiske mandskab er nede på fire mand, da ingame leaderen nu forlader skuden.

PARIVISIONs ingame leader Jerry rykker ud på bænken.

Sådan lyder det fra organisationen tirsdag i et opslag på X, hvor de samtidig skriver, at Jerry er åben for nye tilbud.

Ifølge Jerry selv skyldes bænkingen, at han er udbrændt.

Jeg vil gerne pointere først og fremmest, at det var min beslutning og jeg vil gerne takke holdet og organisationen for at være enig med mig. Der var fælles enighed, så særligt tak til PARI for det, fortæller Jerry.

Angående mig, så er jeg udbrændt. Jeg kunne ikke længere bringe den impact, jeg ellers kan. Jeg kunne ikke spille på den måde, som jeg kan. Det gik op for mig, at gutterne havde brug for friskt blod, så jeg vil tage et par skridt tilbage for at være frisk, når jeg vender tilbage. I mellem tiden vil jeg streame og være mere aktiv på sociale medier.

PARIVISION er rangeret som verdens nummer 68 og tæller blandt andre major-vinderen Qikert samt den tidligere Spirit- og Liquid-spiller Patsi.

Selvom der er stjernestøv på holdkortet, har PARIVISION endnu ikke formået at levere nogle nævneværdige resultater i projektets 8 måneder lange levetid.

PARIVISION består af:

  • ArtFr0st

  • BELCHONOKK

  • Patsi

  • Qikert
    --

  • Jerry (Bænket)

#1(Med 0 svar)
21. maj 2024 kl. 19:42
JakobHelms
Ekstremt skuffende at de her 5 - særligt med ArtFr0st - ikke kunne levere mere end de gjorde. Havde helt glemt Patsi på Liquid.
#2(Med 9 svar)
22. maj 2024 kl. 02:52
DOMINA7HOR
Ikke den store overraskelse. De har grindet, nuvel, men resultaterne har slet ikke matchet deres ambitioner. Og der har nu, i et lille stykke tid, gået rygter om ændringer på holdet.

Spændende hvem der erstatter ham. shalfey kunne være et godt bud. Både PARIVISION, og 9 Pandas, er eftersigende interesseret i ham. Og han vil gerne prøve sig af som IGL, hvorfor det kunne være en god mulighed. Ellers kunne Qikert også være en mulighed som IGL, med shalfey som 2nd caller.

Endnu mere spændende er det dog, om dette bliver den eneste ændring de foretager sig hos PARI. Således går der rygter om, at både ArtFr0st og Patsi måske også kan være på vej videre. Patsi er bl.a. blevet sat i forbindelse med BetBoom. ArtFr0st er blevet sat i forbindelse med bl.a. 9 Pandas.

Klart, dette er en del af flere udskiftninger hos CIS-holdene. Hos Cloud9 leder de fortsat med lys og lygte efter de rette brikker. Og det er åbenbart ikke så lige til, eftersom zorte (BetBoom) og clax (9 Pandas) angiveligt begge har afvist dem.

Der gik heftige rygter om, at C9 ville hente clax og d1Ledez hos 9 Pandas, men det rygte ser nu ud til at være sat på hold. Det nuværende 9 Pandas hold var sågar rygtet til at blive helt opløst, men nu kan de meget vel ende med at blive sammen, med mindre clax og d1Ledez altså ikke ombestemmer sig.

Ender de med at blive sammen, skifter shalfey formentlig nok til PARI. Og så er det ikke utænkeligt, at den tidligere FORZE-coach, Fierce, følger shalfey til PARI. Dog er VP også ude efter Fierce, akkurat som de eftersigende ligeledes har kig på 9 Pandas' coach, Xoma.
#3(Med 3 svar)
22. maj 2024 kl. 10:58
tinzuldateN
Noget af en rotation.
Men der går også rygter på at Nafany er færdig i BetBoom, han kunne så være en mulighed i PARI.
Det kan ikke passe der ikke kan komme mere ud af sådan et lineup der, masser af talent at spore, men mangler nok noget erfaring og derfor Jerry måske har følt sig overbebyrdet.
#7(Med 2 svar)
22. maj 2024 kl. 12:50
DOMINA7HOR
Har godt nok ikke hørt noget om, nafany skulle være færdig i BetBoom. Har kun hørt fra OverDrive, at han skal oppe og forny sig, ellers kan hans plads sagtens komme i fare. Hans "held" lige nu er, at der stort set ikke er nogle åbenlyse erstatninger som IGL.

PARI's fremtid afhænger nok også af andre mulige afgange. Havde det været mere simpelt, havde de blot skiftet Jerry med shalfey, en-til-en. De har shalfey øverst på ønskelisten, som Jerrys erstatning.

Erfaring synes jeg ellers de havde med Qikert og Patsi. Derudover er ArtFr0st meget vokal. Det var også tilfældet hos Spirit. Nærmest som en second caller.
#10(Med 1 svar)
22. maj 2024 kl. 14:44
tinzuldateN
Nej der er ikke mange CIS IGL'er at lege rundt med.
Og vil også påstå at det er Kairon og s1ren der står først for.

Kan virkelig ikke se hvad det er der ikke fungerer på det hold, for rollemæssigt er det jo fint sammensat!
#11(Med 0 svar)
22. maj 2024 kl. 14:50
DOMINA7HOR
Firepower. Ret simpelt. Og så er de simpelthen ikke stabile nok. Deres bundniveau er meget lavt. Den ene dag kan de spille op med nogle af de bedste, mens de den anden dag kan sejle mod selv et tier 1.5-2 hold.
#4(Med 4 svar)
22. maj 2024 kl. 11:16
Udknud
Er det ikke mærkeligt at Cloud9, som vel er en amerikansk org, tilsyneladende er så låst fast på at det skal være endnu et russisk lineup?
Ved godt man har Groove, Boombl4 og Axile at starte med, men hvorfor er det nu pludselig en naturlov at den org skal fortsætte den russiske vej.
Det startede vel bare med de købte hele Gambit lineup og tanken om det russiske superteam var da også spændende og forståelig, men hvorfor partout fortsætte med et russisk hold som vel ikke kan undgå at være lillebror til Spirit så længe de har Donk og Shiro?
#5(Med 2 svar)
22. maj 2024 kl. 11:26
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Dust2TV sub
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Tror de kæmper lidt med det engelske. Så er det nok svært bare at hive ned fra hylderne.
#6(Med 1 svar)
22. maj 2024 kl. 12:32
Udknud
Ja, men jeg tænkte mere at når man kun har Boombl4 og Axile tilbage hvorfor så ikke lade en anden org opsluge dem og bygge et internationalt lineup.
Det kunne jo have været omkring Simple f.eks.
Men ok, kan selvfølgelig godt se at især Axile er en god brik at have på et hold.. men det var Perfecto og Electronic og Shiro jo også.
#9(Med 0 svar)
22. maj 2024 kl. 14:37
DOMINA7HOR
Rygterne kører lidt til og højre og venstre lige pt. Først var de interessede i clax og d1Ledez, plus zonte. Hvor zonte og clax eftersigende, som tidligere nævnt, begge skulle have afvist dem.

Dernæst er de blevet meldt interessede i interz. Han er for nyligt, ifølge harumi, blevet købt fri af af sin kontrakt med TSM. Og skal man tro OverDrive, så er det C9. Det er lidt der det står nu.

interz's mulige tilbagevenden til C9, er noget OverDrive netop har rapporteret i dag. Han har dog samtidig også skrevet, at der sideløbende også går rygter om, at de netop splitter holdet op og starter forfra.
#8(Med 0 svar)
22. maj 2024 kl. 12:53
DOMINA7HOR
Jo, men når de nu allerede har Boombl4 og Ax1Le på kontrakt, giver det vel i lige så høj grad mening, at bygge op om dem. Og så kan jeg godt forstå, at prioriterer russisktalende spillere, fremfor at gå internationalt.

Apropos groove, så er angiveligt også på vej ud, med hooch på vej ind. Det er dog ikke officielt endnu. Og fortsat på rygtestadiet.
#12(Med 0 svar)
23. maj 2024 kl. 16:53
DOMINA7HOR
Seneste nyt her er at PARIVISION skulle være tæt på at hente alpha ind som IGL.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.