device kan blive afgørende.

Castere: device skal forsøge at matche ZywOo

Dust2tv-casterne forventer at se tre maps mellem Astralis og Vitality.

Lørdag bliver semifinalerne ved ESL Pro League, hvor Astralis starter dagen ud mod ZywOo og resten af Vitality, mens Complexity og MOUZ mødes i den anden semifinale.

Både Astralis og Vitality har været dominerende hele vejen igennem turneringen, da ingen af de to mandskaber har tabt et eneste map i deres fire kampe.

Denne stime bliver derfor brudt uanset hvad i aften for en af holdene, men Dust2tv-casteren Wita forventer, at kampen ender i tre maps, hvorfor stimen brydes for begge hold.

Jeg ser det som en kamp, der snildt kan gå i tre maps. Men efter hvordan ZywOo spillede i går, har jeg svært ved at se, hvordan Astralis skulle føle sig sikre på at vinde. Rigtig meget kommer til at gå an på vetoen, hvor Astralis med sikkerhed ikke kommer til at spille Ancient, som har været et af deres bedste maps i den nye konstellation. Omvendt så kommer Astralis med garanti til at banne Anubis i første rotation, og så er der en del overlaps i mappoolen, som kan komme til at blive rigtigt spændende at følge.

Også kkserver forventer at se tre maps udfolde sig til aften, hvor Astralis i sidste ende løber med sejren.

Den nyeste konstellation af Astralis bliver ved med at overraske, men det gør ZywOos individuelle niveau også. Vi elsker at snakke om ZywOo, men vi skal heller ikke glemme de stjerner, som Vitality også har med på holdkortet i form af både Spinx og FlameZ, men mere interessant en mezii, der er begyndt at føle sig komfortabel i sine ankerpositioner. Jeg håber og tror på, at det bliver en utroligt tæt kamp på tre maps, men jeg ser Astralis tage den til trods for, at jeg vil klassificere Vitality som favoritterne, da Astralis kan spille individer ud af serveren.

Astralis kan udnytte sløve startere

Fredag aften fik ZywOo atter engang slået fast, hvorfor han er en af verdens allerbedste CS2-spillere, og nu skal Astralis forsøge at sætte en dæmper på ham.

Det er dog ikke alle Vitality-spillere, der er helt vildt varme i øjeblikket, da Wita ser det som en mulighed for Astralis at udnytte nogle af de sløve starte, der kan være hos Vitality.

Selvom Zywoo var flyvende i går, så er der generelt en tendens til, at en af enten mezii, flamez eller spinx kan have nogle sløve starter. Vi så det i går på Vertigo, hvor Spinx lidt bliver reddet af at ZywOo går nuclear, samtidigt med at mezii stepper op. Hvis Astralis tidligt på deres T-sider formår at overrumple den anker, som har problemer på det givne map, så skal ZywOo på overarbejde, og selvom han er verdens bedste, kan han forhåbentligt ikke droppe 2.21 rating i en bo3 to dage i streg.

For Dust2tv-casteren kkserver er det vigtigt, at man ikke ændrer sin tilgang til kampen udelukkende på grund af en spiller.

I min optik har Astralis historisk set haft en rigtig solid tilgang til at tilgå kampe med stjernespillere såsom s1mple, ZywOo og senest donk. Selvom man ikke skal lade en enkelt modspiller gennemsyre sin tilgang til kampen, er det vigtigt, at man er helt klar i sin utility, samt sine trades og dermed tidligt får sat en streg i sandet for, hvor meget plads man vil tillade modstanderne at tage. Her håber jeg også lidt på at se eventuelle bagholdsangreb eller gimmicks, som kan trække kampen til et nyt niveau.

device skal forsøge at matche ZywOo

Med ZywOo tilbage på noget, der ligner hans topform, er det naturligvis vigtigt, at andre fra Astralis kan matche det høje niveau, og her kigge begge castere devices vej.

Det er svært at sige, hvem der virkelig skal levere på et højt niveau, for det har alle fem spillere gjort i hele turneringen indtil videre. Men når ZywOo havde den performance i går, så er det svært ikke at sige, at device virkelig skal ud og finde det helt store AWP niveau frem, hvis han skal matche ham på impact. Omvendt behøver det ikke blive nødvendigt, hvis Staehr bare bliver ved med at diske op med lækre multi kills fra svære spots, som han har for vane at gøre på det seneste.

Hvis det ikke udelukkende skal være på kaptajnens skuldre, ser kkserver også stavn og jabbi som spillere, der kan være vigtige i aftenens duel mod Vitality.

Selvfølgelig er det vigtigt, at alle spillere leverer til et vist niveau, men Astralis har helt sikkert brug for en device, der leverer sit A-game på AWP’en. Derudover kigger jeg også mod stavn og jabbi, der begge var instrumentale i gårsdagens kamp mod Liquid. Her forventer jeg klart, at jabbi på T-siden skaber en masse usikkerhed hos Vitality, som resten af holdet kan udnytte.

Opgøret mellem Astralis og Vitality starter kl. 16:15, og den kan naturligvis følges på Dust2tv, hvor Wita og kkserver sidder klar til at dække kampen med HUNDEN. Efter den første semifinale retter Dust2tv fokus på kampen mellem Complexity og MOUZ.

Se kampen på Dust2tv:

#1(Med 0 svar)
11. maj 2024 kl. 16:11
aGk
Dust2TV sub
Føler ikke at der er nogen hold der slår et Vitality der har en zywoo der spiller som han gjorde i går. Lad os håbe det bare lige var dagsformen :)
#2(Med 0 svar)
11. maj 2024 kl. 18:25
Sukr4m
Han spillet godt nok en god vertigo
#3(Med 0 svar)
11. maj 2024 kl. 20:09
Hunt
Optimistisk, men det er vel hvad der skulle have været til
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.