electroNic var angiveligt en dyr herre at få papir på.

Insider: Virtus.pro smed tocifret millionbeløb for electroNic

Ifølge OverDrive skulle Virtus.pro have den store pengepung op ad lommen for at sikre electroNics underskrift.

Mandag landede en regulær transferbombe, da Virtus.pro kunne præsentere electroNic som ny mand for de hvide bjørne.

Og det var langt fra en billig affære. I hvert fald hvis man skal tro den ellers velinformerede insider OverDrive, der på X kan berette, at Virtus.pro smed over 1,5 millioner dollars, svarende til over 10 millioner kroner.

electroNic kommer til fra Cloud9, og allerede i næste uge debuterer han for James tropper, når Virtus.pro tager hul på ESL Pro League, hvor de er havnet i gruppe A med blandt andre Astralis, FaZe og Eternal Fire.

OverDrive har tidligere kunnet berette om blandt andet sh1ros pris, da Spirit købte ham i slutningen af 2023. Her måtte Spirit angiveligt hoste op med en million dollars, svarende til knap syv millioner kroner.

Med tilgangen af electroNic har Virtus.pro nu dette holdkort:

  • Jame

  • FL1T

  • fame

  • electroNic

  • n0rb3r7

  • dastan (Coach)
    --

  • mir (Bænket)

#1(Med 1 svar)
18. april 2024 kl. 14:19
JakobHelms
Perfecto og Electronic kostede vidst angiveligt 2m USD samlet for Cloud9, så med det i mente er det da også dejligt at få 75% af de penge tilbage. Så kan man så også tænke hvor meget af værdien af dén deal, der lå i Electronic fremfor Perfecto :-)
#3(Med 0 svar)
18. april 2024 kl. 14:39
DOMINA7HOR
Det er rigtig god handel C9 har lavet her. Det må man bare give dem. Især set i lyset af det du pointerer!

Nu bør de være rustet til at gå all-in på m0NESY!
#2(Med 1 svar)
18. april 2024 kl. 14:36
DOMINA7HOR
Det er immervæk et beløb, der er til at tage og føle på! Og med det beløb, plus det de tjente på salget af sh1ro til Spirit, så vil jeg efterhånden mene, at de bør have nok til at købe m0NESY fri.

Ifølge OverDrive, så betalte Aurora i øvrigt også for nyligt i omegnen af 270.000 USD for r3salt, som de hentede i FORZE. VP betalte altså over fem gange så meget for electroNic, bare for at sætte tingene lidt i perspektiv.
Nu ved jeg godt r3salt ikke er på samme niveau som electroNic, og det ligeledes spiller ind, hvor lang tid de havde tilbage af deres respektive kontrakter, men alligevel interessant at se forskellene.
#4(Med 0 svar)
18. april 2024 kl. 19:05
RasmusRoev
Det nogle ret store handler, og jo egentligt ret fedt for cs verdenen. Så længe vi ikke når fodbold højder :P
#5(Med 1 svar)
18. april 2024 kl. 20:57
bimse
C9 har lavet god business med at sælge og købe spillere ligeså lang tid, som jeg kan huske. De er især også kendt for det i lol, omend købene er i noget mindre kaliber. De har helt sikkert tjent godt igen her ved at komme tilbage til cs, hvor de i øvrigt også kvallede til majoren. Jack Etienne ved altså, hvordan man laver business.
#6(Med 0 svar)
18. april 2024 kl. 21:32
JakobHelms
Tjo tja - det her har været en kæmpestor succes, det er der ingen tvivl om, men jeg tror ikke engang det dækker det hul man fik, da man havde det europæiske projekt der praktisk talt bare brændte penge af :-).
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.