Favoritter sejrer i sæsonens første kampe

De tre favoritter løb med sejren i sæsonens åbnere.

Mandag aften var ventetiden langt om længe over, da den nye sæson af POWER Ligaen blev skudt i gang, hvor der var tre kampe på programmet.

I samtlige opgør var det favoritterne - på papiret - der løb med sejrene, da Copenhagen Wolves, Astralis Talent og Sashi slog henholdsvis Preasy, Sashi Academy og IMA PROBLEM.

Det så dog ikke helt så nemt ud for Wolves-mandskabet, der først vandt kampen i overtid, efter de havde kæmpet sig stærkt tilbage i kampens ordniære spilletid. I de to andre opgør var der ikke særlig stor tvivl om, hvem serverens bedste hold var i aften.

Det var også meningen, at WOPA, som er ejet af Simon Kjær og tidligere kendt som CEPTER, skulle have været i aktion mod XI her til aften. Denne kamp bliver i stedet spillet tirsdag aften.

I morgen skal WOPA-lejren også i aktion mod Sashi Academy.

Stillingen i POWER Ligaen:

#1(Med 7 svar)
15. april 2024 kl. 20:42
aGk
Dust2TV sub
Kan nogen lige minde mig om hvordan det kan lade sig gøre at der både er Sashi Esport og Sashi Academy i POWER Ligaen?
#2(Med 1 svar)
15. april 2024 kl. 20:42
mad0
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Sashi Academy rykkede op fra 1. divisionen sidste sæson

AGF har tidligere haft to hold i ligaen, så det er ikke nyt
#4(Med 0 svar)
15. april 2024 kl. 21:14
aGk
Dust2TV sub
Ah, alright. Mindes bare jeg læste, der var en grund til at det kunne "lade sig gøre", men det må så have været noget andet.

Tak for svar <3
#3(Med 4 svar)
15. april 2024 kl. 20:45
Hunt
Masonic har også både førstehold og academy i 1. div

liga.dust2.dk/stilling/1-division-a/
#5(Med 3 svar)
15. april 2024 kl. 21:15
aGk
Dust2TV sub
Sjovt :)

Virker umiddelbart lidt finurligt, men oh well 🤷
#6(Med 2 svar)
16. april 2024 kl. 09:52
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Jeg forstår godt din tanke, men jeg tillader mig alligevel lige at begrunde, hvorfor det er, som det er:

Først og fremmest: I den perfekte verden var der selvfølgelig ikke hold med samme ejer i samme division. CS er bare ikke en perfekt verden, og der er ingen officiel struktur, som man kan læne sig op af, så vi prøver lidt at skabe vores egen, mens vi selvfølgelig er nødt til at tage hensyn til alt det andet, der foregår i CS.

Vi lader også hold rykke kampe efter deadline, hvis en spiller fx kommer til skade, og de ikke kan nå at finde en standin, for CS er bare ikke som traditionel foreningssport i Danmark, som mange ellers ofte ynder at drage paralleller til, så man har ikke et hold bestående af 8 spillere. Kvals bliver også bare lige annonceret med et par dages varsel, og så er vi nødt til at ændre i planerne. Sådan er det bare.

Nå, nu til det du egentlig kommenterer på: Der er ikke særlig mange penge i sub-top CS, og vurderet ud fra dit aktivitetsniveau, så virker du til at være sat ret godt ind i scenen, så det behøver jeg næppe give eksempler på. Men dem der så vil kaste penge og ressourcer ind i dansk sub-top CS, har vi også Dust2 en forpligtelse til at understøtte så meget som muligt.

Vi er sat i verden for at hjælpe dansk CS, og jeg synes ikke det kan kaldes at hjælpe dansk CS, hvis et akademihold ikke kan spille for oprykning. Hvordan skal en som Sukker udvikle sig, hvis han ikke bliver matchet mod de bedste? Vil det være godt for scenen, at få et dårligere hold op i en given division fordi der ikke skal være samme ejer af flere hold? Vil en sådan regel ikke bare føre til, at spillerne ikke gider være hos et akademihold og derfor ender med måske slet ikke at have et 'hjem', og måske dropper CS? Dertil skal man så også lige overveje hvordan man håndterer skoler og foreninger med mange hold.

Jeg er helt med på, at det ikke er det fedeste med flere hold ejet af samme org/skole/forening i samme division, men jeg synes alternativet er langt værre, hvor vi efter min mening kommer til at tabe talenter på gulvet og kommer til at miste nogle investeringer i scenen, og det har vi efter min mening ikke brug for, for fødekæden er rigeligt udfordret i forvejen.

Så kan man være enig eller uenig i, hvad der vægter højest, men her vægter vi spillernes og scenens udvikling højest, og så må vi løbende forsøge at præge strukturen på scenen i den retning, som vi mener er den mest hensigtsmæssige. Håber det trods alt giver lidt mening.
#7(Med 1 svar)
16. april 2024 kl. 10:05
aGk
Dust2TV sub
Tusind tak for det meget uddybende svar Sander!

Selvom jeg synes det uundgåeligt tager en smule integritet fra turneringen, så er det helt sikkert den korrekte prioritering fra jeres side og er med til at sikre det bedste danske CS i toppen.
#8(Med 0 svar)
16. april 2024 kl. 14:18
resiarlleh
Add hertil, at hvis der sidder en spiller på akademi holdet med intention om at blive til mere, så kan du være sikker på, at vedkommende er mere end top motiveret for at slå "førsteholdet" og/eller bevise at man burde være der. Indtil det modsatte er bevist (og det skal det nok blive - da alle "holder øje") så synes jeg det er fint som det er. Og jeg regner da med at konsekvensen for at snyde/aftalt spil er langt større end hvad man egentlig opnår. I den sidste ende er det jo ikke powerligaens ultimative stilling men slutspillet, som afgør vinderen.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.