HUNDEN sætter ord på den store udskiftning.

HUNDEN: Tålmodighed skal være nøgleordet i Sashi

Dust2.dk har haft en snak med HUNDEN i forbindelse med tilføjelsen af Espionage-spillerne.

Søndag har Sashi atter engang lavet store armbevægelser ved at hente hele Espionages startfemmer og samtidig bænket sL1m3, nut nut og PR1mE.

I forbindelse med udskiftningen har Dust2.dk haft en snak med holdets træner, HUNDEN, som fortæller, at det ikke var et svært valg at hente holdet, da rygter om Espionages nedlukning begyndte at florere.

kwezz, Lucky, Cabbi, IceBerg og MistR er et spændende mix af personligheder, som jeg ser en fantastisk holddynamik hos. Rent sportsligt er de også godt med, så muligheden for at kunne videreudvikle på dem og forhåbentlig være med til at give dem det sidste skub i den rigtige retning, som de mangler, er en mulighed, vi havde svært ved at sige nej til fra den position, Sashi Esport befandt sig i, da nyhederne om Espionage-nedlukningen begyndte at florere.

Det var en heldig timing for Sashi, at Espionage-spillerne blev ledige, da holdet i forvejen stod i en periode med flere spørgsmålstegn omkring fremtiden af holdet.

Nyhederne kom til os på et tidspunkt, hvor vi stod med flere spørgsmålstegn omkring fremtiden, end vi har haft udskiftninger i Sashi Esport gennem tiden. Spørgsmålene cirkulerede blandt andet omkring helt centrale ting som: “Hvem vi skulle have på holdkortet i fremtiden, hvilken struktur vi ville have i forhold til roller osv”, fortæller HUNDEN til Dust2.dk og fortsætter:

Med flere tidsbegrænsede kontrakter og låneaftaler og en ond spiral af roster locks i de forskellige ligaer, har vi klart mærket presset fra de forskellige deadlines, som har været en medvirkende årsag til, at vi flere gange har taget forhastede sportslige beslutninger.

Kan du sætte et par ord på arbejdet med at få puslespillet til at gå op her inden sæsonstart?

På grund af de forhastede sportslige beslutninger har Sashi Esport aldrig opnået at komme til et stadie, hvor der har været hundrede procent styr på rollefordelingen. Efter majoren faldt nærmest hele den danske tier 2-3 scene mere eller mindre fra hinanden, så det frigav nogle muligheder for at se sig om efter en fornuftig og mere permanent holdsammensætning.

"Vi har i ledelsen kigget hinanden dybt i øjenene"

I kølvandet på dagens udskiftning har Sashi i løbet af 2024 haft 13 forskellige spillere, og den danske organisation har skabt sig et ry om at lave mange udskiftninger.

Men det bliver ændret nu.

Ifølge HUNDEN har man i ledelsen nemlig kigget hinanden dybt i øjenene, og fremover skal Sashi været kendetegnet ved 'tålmodighed'.

Vi har i ledelsen kigget hinanden dybt i øjnene og aftalt, at nu er tiden inde til, at vi skal have vendt narrativet omkring Sashi Esport, og det er netop formålet med at tage alle fem nye spillere med os ind på holdet, da vi som nævnt ved, at de er en god, sammenspillet gruppe, der alle brænder for Counter-Strike. Nøgleordet for Sashi Esport vil for fremtiden være “tålmodighed” i alle henseende, så udskiftninger er der ikke på menuen.

Ambitionen er majoren

Det nu tidligere Espionage-mandskab deltog jævnligt i diverse online-turneringer, men målet er meget mere end dette.

Da Dust2.dk spurgte, hvad målet for holdet var, lægger HUNDEN ikke skjul på, at han og spillerne sigter efter at komme til en major.

Gutternes svar er meget direkte: “De siger major!” Jeg beundrer entusiasmen, og jeg er vild med den energi, de bringer, men som nævnt vil nøgleordet for Sashi Esport fremover være “tålmodighed”. Målet for holdet er at have et længerevarende projekt, hvor vi kan få bygget vores identitet op, og vi kan få vist flere af de gode sider ved Sashi Esport frem.

Vi følger jo også med i den danske scene og læser, og hvad de danske CS-fans skriver i kommentarsporene, og vi vil gerne bevise, at vi er seriøse omkring CS. Jeg er privilegeret nok til at kunne mærke, hvor meget passion og oprigtig opbakning, der er til CS i baglandet her i organisationen, og derfor skylder vi at bevise dette - ikke kun overfor os selv, men også for omverdenen, og vi ser meget frem til fremtiden og de ting, vi skal skabe sammen som det nye hold, slutter HUNDEN.

#1(Med 2 svar)
14. april 2024 kl. 14:11
Lunar
Jeg har aldrig hørt nogen udover hunden selv bruge "sashi" og "tålmodighed" i samme åndedrag, udover når folk siger "shit hvor er sashi utålmodige, at signe sl1m3 og bænke ham igen efter en uge"
#2(Med 1 svar)
14. april 2024 kl. 14:21
birdycantswim
Dust2TV sub
Det er vel netop også det HUNDEN selv påpeger i interviewet. :D
#7(Med 0 svar)
15. april 2024 kl. 10:24
Lunar
Jeg er enig, og jeg håber da også at de kan ændre vaner, og at samle et etableret lineup KAN være måden at gøre det på, bestemt. Jeg håber det bedste, men med historien i mente er jeg ikke overrasket hvis andet sker.
#3(Med 1 svar)
14. april 2024 kl. 17:21
Danovitsj
Ja, bullshit. Tålmodigheden og seriøsiteten starter med at udskifte hele holdet……
#5(Med 0 svar)
14. april 2024 kl. 19:14
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Jeg kunne stadig komme i tanke om én udskiftning man mangler at lave. Problemet er bare, at farmands pengekasse forsvinder sammen med den 🤷‍♂️
#4(Med 0 svar)
14. april 2024 kl. 18:22
F1lskov
som nævnt vil nøgleordet for Sashi Esport fremover være “tålmodighed”. Målet for holdet er at have et længerevarende projekt, hvor vi kan få bygget vores identitet op, og vi kan få vist flere af de gode sider ved Sashi Esport frem. - Har kopiret dette, jeg satser cirka 3 måneder MAKS, før jeg kan smide den i en nyhed omkring denne org igen..
#6(Med 0 svar)
14. april 2024 kl. 20:55
Multi
Hahahahahahaha....
Hold nu kæft hvor er det til grin..
Hvordan kan nogen overhovedet tage Sashi seriøst? Det er jo ikke andet end en børnehave, med en ejer der har en far, der tydeligvis ikke aner hvad han skal bruge sine penge på.
#8(Med 0 svar)
15. april 2024 kl. 11:51
resiarlleh
Det helt store problem i den udtalelse, er vel grundlæggende at Espionage lineup'et jo ikke har hvad der skal til for at ramme tier1 og/eller major ....

Så hvis ambitionsniveauet skal derop, så er der nogle udskiftninger, som stadig skal gøres for at få (nu) Sashi mandskabet helt op på den store klinge.
#9(Med 0 svar)
15. april 2024 kl. 19:45
Unlucky-Luke
med den org. er der kun en ting at sige....
VI SKAL SE DET, FØR VI TROR PÅ DET.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.