Dette er synet, der møder holdene på scenen.

HooXi om scene-skandalen: "Det tog nosser at gå derud igen og performe"

Det var en skræmmende oplevelse for HooXi, da der pludselig løb tilskuere op på scenen i kvartfinalen, som sikkerhedsvagterne blev nødt til at pacificere.

Dette er anden del af vores interview med HooXi efter hans major-exit i semifinalen. Første del omhandlede semifinalen mod NAVI og atmosfæren i Royal Arena.

Det var desværre ikke kampresultatet, der trak overskrifter, da HooXi fredag vandt kvartfinalen.

Vi spurgte ind til den dramatiske begivenhed under kampen mod MOUZ, da flere tilskuere stormede scenen.

Det var selvfølgelig lidt skræmmende midt i en kamp. Det er noget, vi aldrig har prøvet før.

Det tog jo en vis form for lederskab og, hvad skal man sige, nosser i mangel på bedre ord for ligesom at gå derud igen og performe, som vi gjorde.

Kampen blev afbrudt i en halv time, hvor holdene blev taget af scenen. Det var derfor ikke ligesom en teknisk pause, hvor spillerne skal blive siddende i deres stole, og hvor de ikke må snakke med hinanden.

HooXi løftede sløret for, hvad der blev snakket om under den lange pause.

Vi snakkede bare lidt om, hvordan vi havde tænkt os at gøre det på T-siden, for ligesom at holde hovedet "in the game", som man siger.

Udover det, så er der ikke så meget andet at gøre. Så er det jo op til de enkelte personer at prøve at holde hovedet koldt og bare fokusere på spillet.
Jeg følte i hvert fald, at jeg gjorde, hvad jeg kunne for at holde os inde i det, og det gik også meget godt.

Så det er jeg stolt af, at vi gjorde som hold. Der var også lidt rod i dag, som måske kunne ske, men det var i hvert fald ikke noget, der fyldte i mit hoved.

Var det noget, som I havde fået at vide inden kampen, at det kunne ske igen i dag?

Vi fik det at vide mellem 2. og 3. map, at nu var der måske lidt gøjl, der ville ske igen.

Men det var bare sådan, ja okay, hvis der sker noget, så går vi bare af scenen, og vi ved sådan nogenlunde, hvordan rutinen ville være efter i går.

Så det var mest skræmmende i går, og så var det bare super godt, at både PGL og G2 oppede sikkerheden efter det. Det er sådan reaktionen burde være.

I oplevede jo mod Virtus.Pro, at der var en vild omstændighed i den kamp. Så var der hele scene-postyret i kvartfinalen. Hvordan er det at spille en turnering, hvor der sker sådan nogle ting i flere kampe?

Altså det påvirkede ikke vores mentalitet i forhold til spillet.

Det er lidt noget, vi joker med, du ved, at der er aldrig er en kedelig G2-kamp. Det føler jeg heller ikke, den var i dag, selvom der ikke skete noget uden for spillet.

Det er selvfølgelig ærgerligt, at når man så endelig vinder og laver nogle okay resultater, så er der noget andet, der tager overskriften.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.