Royal Arena var vidne til en bizar hændelse fredag aften.

Få overblikket: Det skete der i Royal Arena

I går blev scenen i Royal Arena stormet under kvartfinalen mellem G2 og MOUZ. Vi giver dig her det fulde overblik over hændelsen.

I går blev historisk i major-sammenhæng, men desværre ikke af en god grund.

For første gang blev en major sat på pause fordi nogen havde planlagt at bruge de mange øjne på turneringen til at fremme egen sag med en ulovlig aktion.

Det skete under andet map i kvartfinalen mellem MOUZ og G2. Efterfølgende er der kommet mange rapporter og opslag på de sociale medier, der belyser enkeltdele af situationen og den dramatiske begivenhed.

Vi giver dig her et samlet overblik over hændelsen og dens følger.

Den følgende opremsning er forsøgt arrangeret i kronologisk rækkefølge, men præcise tidspunkter er ikke angivet.

Historien kort fortalt:

  • Flyers bliver delt ud til tilskuere på vej til Royal Arena inden kvartfinalerne. Her opfordrers der til at protestere mod gamblingfirmaet CSGORoll, der bl.a. er sponsor for G2.

  • Monarch, stifter og medejer af gamblingsiden CSGOEmpire, går live på streamingsiden Kick.com, hvor han fortæller om planer om at lave en aktion i Royal Arena. Der kører en nedtælling til aktionen på streamen, og Monarch udlover penge til tilskuere i Royal Arena, der deltager i aktionen.

  • Kvartfinalen mellem G2 og MOUZ går i gang. I slutningen af første halvleg af 2. map bliver sikkerheden omkring scenen forstærket af ekstra vagter, der danner ring om scenen.

  • Scenen bliver stormet af tilskuere, da anden halvleg af Vertigo skal til at gå i gang. I første omgang er det to mænd, der når op scenen med kort mellemrum, inden de bliver lagt ned af sikkerhedsvagter fra Royal Arena og personer fra PGL og G2. Flere personer når op på scenen efterfølgende.

#1(Med 0 svar)
30. marts 2024 kl. 13:34
TheOneAndOnly
E sporten har store problemer, og det er noget som ingen belyser. Hvis vi tager faceit, så modtager de store penge fra Rusland, og de er gået ned i deres måde at håndterer cheaters inde på deres server. Som er blevet noget mere dårligt efter saudi arabien har købt. Man kan sige at saudi arabien er et land som ikke ser mennesker som noget.. Det samme som Rusland. Mange snakker om at man ikke skal blande sport og politik sammen HAHAHAHAHHAHA Det er jo det de gør.........ellers ville de jo aldrig smide penge i sport som ikke tjener noget, det samme ser vi i boxning. Og vi andre skal bare pille næse uden at stille nogle spørgsmål.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.