Entertaineren fik gang i hele Royal Arena.

karrigan om Spirit: "De er faktisk bange"

Det taktiske geni sætter ord på en historisk veto mod frygtindgydende Spirit.

I går var vi vidne til en af de bedste kampe, der er blevet spillet indtil videre, i CS2.

Det var da FaZe og Spirit bragede sammen i kvartfinalen i Royal Arena på en neglebider af en tre-mappers.

Men kampen mellem de to mandskaber startede allerede inden spillerne var kommet på serveren. Her spillede karrigan en presbold over til chopper og Spirit, da han lod Vertigo gå hele vejen i vetoen. Det bragte vi en artikel om.

Da vi fangede karrigan til en længere snak på FaZes hviledag, faldt snakken selvfølgelig også på den vilde veto og Vertigo.

Jeg vil jo ikke sige, hvor meget vi har spillet det. Folk kan jo se kampen og se, om det så helt tilfældigt ud, eller om der var nogle taktiske elementer.

Men i sidste ende var det dem, der valgte det. Vi lod den jo bare køre hele vejen i vetoen.

Jeg er meget overrasket over, at de vælger at gå ud på Vertigo. Netop fordi det er deres dårligste map. Udover det så er Ancient deres næstbedste map, og et map som de faktisk altid picker.
Så da jeg så, at de ikke valgte Ancient, så tænkte jeg: "De er faktisk bange". Enten vil de gerne kalde vores bluff, fordi de tror, at vi ikke har spillet Vertigo, eller også er de bange for vores Ancient.

Nu endte FaZe med at vinde i overtid på Vertigo, og det var på ingen måde nemt for karrigan at få de sidste runder over stregen, da han faktisk var på map og match point allerede ved stillingen 12-5. Da turneringen ikke er færdig, så kan karrigan ikke afsløre hvor meget de har forberedet på Vertigo, men vil lade det være op til læserne og seerne at læse mellem linjerne.

Jeg tror nok ikke, at jeg risikerer noget, hvor vi går på 3. map og det bare er helt bluff. Så kan folk selv vurdere, hvad de tænker i forhold til vetoen.
Men hvis man tænker sig om, så har vi haft god tid til at forberede os til den her turnering. Vi har kigget på vores nærmeste konkurrenter Vitality og Spirit. Det er nogle utrolig stærke mandskaber, vi er oppe mod i den her turnering, så vi har jo selvfølgelig forberedt os og tænkt på, hvad kan vi gøre? Hvor kan vi presse de andre hold?

Eller som frozen så smukt siger det i et interview med HLTV:

Det var en god mulighed for at lægge vores boller på bordet.

#1(Med 1 svar)
29. marts 2024 kl. 18:25
panzerlas
Fortæl hvor meget du har trænet på vertigo uden at fortælle hvor meget du har trænet på vertigo
#2(Med 0 svar)
29. marts 2024 kl. 18:29
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Det er en dans :)
#3(Med 1 svar)
29. marts 2024 kl. 20:08
Groggster
Verdensklasse af karrigan! Kæmpechamp!
#4(Med 0 svar)
29. marts 2024 kl. 20:12
aGk
Virkelig. Både på IGL fronten og det individuelle niveau.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.