dupreeh og Preasy missede majoren i Danmark.

dupreeh svarer igen på matchfixing-kommentar

Efter Preasys nederlag til BetBoom svarede dupreeh igen på en kommentar på X.

"Tror du ÆRLIGT talt, at jeg nogensinde ville risikere hele min karriere og arv ved overhovedet at forsøge at matchfixe noget så dumt som en online-kamp?"

Sådan lyder det fra dupreeh i en kommentar på X.

Mere præcist var en person på tasterne fredag aften for at anklage danskeren for at matchfixe, efter dupreeh og Preasy tabte til BetBoom med 0-2 i RES Regional Series 1 Europe. En kamp, som dupreeh vel og mærke sluttede med 1,23 i rating.

Jeg håber virkelig, at hvis folk leder efter inspiration for at blive en professionel CS2-spiller, at de ikke ser op til dupreeh. Du gik fra at være en legende i spillet til at bare være en matchfixer, da du sluttede dig til denne dårlige bunke af spillere. Det er virkelig trist for hele scenen.

Personen, der siden da har slettet sit opslag, hvor han anklagede dupreeh for at matchfixe, fik dog et svar tilbage fra den femdobbelte major-vinder.

Tag dette som et eksempel på, hvor latterlige folk kan være. Tror du ÆRLIGT talt, at jeg nogensinde ville risikere hele min karriere og arv ved overhovedet at forsøge at matchfixe noget så dumt som en online-kamp? Jeg har ikke brug for din mening, "esportsentusiast".

Selvom dupreeh og resten af Preasy led et nederlag i gårsdagens opgør, er danskerne ikke færdige i turneringen. Søndag middag spiller Preasy om en plads i slutspillet mod fnatic.

#1(Med 0 svar)
2. marts 2024 kl. 12:37
TheJyde
Hold kæft en klap hat tvivler på at duppe nogensinde ville gøre det 🤦🤦
#2(Med 5 svar)
2. marts 2024 kl. 12:53
tromlereN
Er det ikke bare en matchfixing kommentar og ikke anklage? Lyder som om en masse er efter dupreeh og der er lavet anklage imod ham? Det er jo ikke tilfældet her, synes Jeres overskrift er meget overdrevet.

Hilsen tromlereN
#4(Med 1 svar)
2. marts 2024 kl. 14:16
JakobHelms
"Du gik fra at være en legende i spillet til at bare være en matchfixer" er da en klar og utvetydig anklage om, at dupreeh skulle matchfixe.

Ah, eller er det fordi du tænker at overskriften er overdrevet, fordi det ikke er en anklage fra fx ESIC, men bare fra en enkelt X-bruger?
#7(Med 0 svar)
2. marts 2024 kl. 19:17
tromlereN
Fordi det bare er en random twitter kommentar fra en mavesur gut der har tabt penge på en CS kamp. Det burde omtales således, synes overskriften om at han er 'anklaget' er lidt misvisende.

Hilsen tromlereN
#6(Med 1 svar)
2. marts 2024 kl. 15:26
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
“påstand om at nogen har gjort noget forkert”

ordnet.dk/ddo/ordbog?query=Anklage&tab=for
#8(Med 0 svar)
2. marts 2024 kl. 19:22
tromlereN
Det er fair. Kan dog se I har ændret overskriften, synes i hvert fald det er mere passende nu.

Hilsen tromlereN
#10(Med 0 svar)
3. marts 2024 kl. 14:41
ClumsyRL
Clickbait er åbenbart hvad denne side gør bedst.

Elsker også "Astralis er X" og så er det en artikel om Astralis Talent
#3(Med 1 svar)
2. marts 2024 kl. 14:16
BEDST
Det er naturligvis bare en eller anden tosse som har tabt lidt mønt.

Når det så er sagt, så kunne det faktisk være et spændende tema at tage op, altså matchfixing - primræt hvordan og hvorfra spillerne bliver kontaktet, og hvilke tllbud de siger nej til. Jeg kender selv et par stykker fra dansk tier 2/3 cs, der er blevet kontaktet med henblik på at arrangere nogle spotspil i niveauet 3 - 4 t.EUR pr. kamp. Tror ikke man skal grave længe før der kommer nogle spændende tendenser til overfladen - og fristelsen er helt sikkert større i de dele af verden, hvor velstanden ikke når samme niveau som i vesteuropa.
#5(Med 0 svar)
2. marts 2024 kl. 15:02
aGk
Årh, det lyder spændende!

Giver god mening at det nok er mere organiseret end man lige tænker på overfladen 🙂
#9(Med 0 svar)
3. marts 2024 kl. 03:12
DOMINA7HOR
Hvis man læser andre tweets fra den samme person, der skrev den omtalte tweet rettet mod dupreeh, så vil man vide, at vedkommende blot er en lidt for spilleglad gut, der tilter rimelig meget hvis kampene ikke går lige den vej han har bettet. dupreeh er ikke den eneste, som han har skrevet noget ligende i retningen af.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.