Podcast med blaq: Astralis skulle have hentet en rigtig ingame leader

Astralis' udskiftninger har stor fokus i denne uges episode.

Udskiftningerne i Astralis giver selvfølgelig anledning til en splinterny episode af Bedst af 3.

I lørdagens episode er der ikke særlig overraskende stort fokus på Astralis' store udskiftninger efter RMR-skuffelsen i Rumænien.

Sammen med JSand og mad0 er blaq, denne uges gæst, med til at vende udskiftningerne og give sit besyv på ændringerne og fremtidsudsigterne. Fokus er især på, hvorvidt Astralis har lavet den rigtige beslutning, og om det skulle have været en rendyrket IGL i stedet for br0.

blaq har tidligere i sin karriere spillet for hold som AGF og Odense Esport, men nu er den 29-årige nok mest kendt for sin tid i MASONIC, hvor han både har været spiller, mens han nu i stedet udelukkende har fokus på livet som direktør.

Du kan høre vores seneste episode her:

Find vores podcast her:

#1(Med 1 svar)
2. marts 2024 kl. 16:58
z1mZe
Rigtig ingame leader... Bare en rigtig leder.

Havde Dev1ce været den leder som alle i Astralis mener han kan blive, mener jeg at vi havde set det allerede. Jeg vil gerne have set Bird i astralis. Jeg synes at det show de har gang i her ligner at de prøver at lave en Heroic spillestil for at få stavn og Jabbi til at fungere. Jeg synes det er vildt, hvis det er eneste måde stavn kan performe på.
#3(Med 0 svar)
2. marts 2024 kl. 18:06
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Det stærkeste kendetegn ved Heroics særegne stil var vel den naturlige leder; cadiaN.

Han gik forrest i alle henseender. Det kommer device næppe til naturligt.
#2(Med 1 svar)
2. marts 2024 kl. 17:34
kombardo
Astralises problem er jo rent mentalt det kan alle se.
De møder op til majoren, vinder første kamp mod nexus overlegent, møder så Spirit som de får en 11-8 score mod og har alle chancer for at lukke kampen. Men de choker igen igen igen og derfra går det kun én vej. At de resterende hold slog dem så nemt som de gjorde er absolut ingen overraskelse. Jeg er faktisk meget overrasket over at de kunne slå Monte i den periode, men deres mentalitet er fuldstændig elendig og kræver på nuværende tidspunkt at der går min. 1 måned før de får bygget sig selv op til at kunne spille ordentlig efter en tabt kamp.
#5(Med 0 svar)
3. marts 2024 kl. 03:10
DOMINA7HOR
Jeg er enig i, at deres problem(er) også bundet i presset og det mentale. Jeg er også enig i, at den kamp mod Spirit nok knækkede dem. Havde de vundet den, kunne det meget vel have set anderledes ud i dag.

Lige hvad Monte-kampen angår, er jeg dog ikke helt enig, og der kan jeg ikke forstå, hvorfor du er så overrasket. Monte var heller ikke selv i den bedste forfatning. Spiller de første to kampe uden sdy, hvorefter han kommer tilbage, men de lignede ikke sig selv. Det var tydeligt, set i bakspejlet, at de også var påvirket af sdys (og kRaSnaLs mulige) afgang, Der var ligeledes mentalt der for dem.
#4(Med 0 svar)
3. marts 2024 kl. 03:05
DOMINA7HOR
Endnu en fremragende podder! Det er bestemt et lyt værd, her henover weekenden. Og så er det altid en fornøjelse, at høre hvad den gode blaq har på hjertet!
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.