Astralis' nyeste tilføjelser var med til at få Monte til at bryde igennem til top 10.

br0 er vendt hjem: Sådan gjorde han det i Monte

Han er tilbage i Astralis, men hvordan har han egentligt gjort det i Monte?

br0 er tilbage i Astralis.

Efter lidt mere end et halvt år væk fra organisationen, som han blev solgt fra, da Monte købte ham i juli, vender han tilbage som en del af førsteholdet, da han erstatter blameF.

Det er et stort hul, den nye Astralis-spiller skal fylde, og i denne artikel kaster vi lidt lys over br0, og hvordan han har gjort det, siden han forlod Astralis og tog skridtet op til tier 1.

br0 blev en del af Astralis Talent som en stand-in tilbage i oktober 2022, da MistR skulle prøve med førsteholdet. Han imponerede dog meget, og selv efter, at MistR vendte tilbage i december, blev br0 på Astralis Talent.

Her var han med til at spille holdet til to POWER Ligaen-titler i træk i sæson 22 og 23, hvor han endda blev MVP i den ene. På HLTV leverede han i perioden med Astralis Talent flotte 1.09 i rating.

Det sikrede han et skifte op i hierarkiet, da major-kvartfinalisten Monte bankede på døren i sommeren 2023 for at købe det danske stjernefrø.

I Monte fik br0 store sko at udfylde, da det var superstjernen BOROS, som virkelig viste sig frem til majoren i Paris, han erstattede. Det var dog ikke en 1-1-erstatning, som man ellers ofte ser i Counter-Strike.

Mange havde måske frygtet, at Monte havde peaket efter at have mistet stjernen og erstattet ham med br0, men faktisk viste det sig at være helt omvendt. For mens br0 ikke kom med samme fænomenale rating som BOROS, så gjorde udskiftningen det muligt for holdet at excellere.

Foto: HLTV

br0 selv har i perioden med Monte leveret en stabil rating på 1.02 og en KD på 0.95, men han gjorde det muligt for holdet at løfte sig samlet.

Siden danskeren kom til klubben har Monte nemlig været et meget stabilt top 10-hold i verden. Allerede tidligt i processen vandt de ESL Challenger Jönköping og røg i semifinalen i ESL Challegner Atlanta og ThunderPick World Championship, mens de blev nummer to i Roobet Cup.

På ranglisten har de flotte præstationer betydet, at br0 og Monte peakede som nummer seks i starten af det nye år, mens de fra oktober og indtil for to uger siden slet ikke faldt ud af top 10.

Startede i Danish Pro League

br0s rejse mod toppen af Counter-Strike startede i Dust2.dks rækker gennem Danish Pro League.

Den dengang meget unge dansker var blandt det første kuld af spillere, som kvalificerede sig fra Danish Pro League A til DPL, hvor de professionelle spillede. Herfra imponerede han dog stadig og kort efter vandt han DPL, hvilket udløste en billet til FPL (FACEIT Pro League)-kvalifikationen.

Den vandt han og kvalificerede sig altså til den helt store FACEIT-række med alle de bedste spillere.

Desværre varede lykken ikke evigt, da det danske talent blev bannet fra FPL grundet en gammel smurf-konto med et VAC-ban.

Nu er br0 dog tilbage på toppen, da han har skrevet under med Astralis.

Du kan høre br0 fortælle om sin rejse her:

#1(Med 4 svar)
29. februar 2024 kl. 14:10
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Hvad med hans flotte præstation ved majoren i Paris?
#3(Med 3 svar)
29. februar 2024 kl. 14:36
Hateville
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Han var vist ikke med, så vidt jeg husker.
#4(Med 2 svar)
29. februar 2024 kl. 15:04
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Det er bare en lille vits.

Astralis havde i første omgang skrevet i deres pressemeddelelse, at br0 havde en flot præstation for Monte ved majoren i Paris, selvom han spillede for Astralis Talent på daværende tidspunkt.
#5(Med 0 svar)
29. februar 2024 kl. 15:13
Hateville
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Arh. Jamen så *woosh* :D
#7(Med 0 svar)
29. februar 2024 kl. 16:02
JakobHelms
Endda var det jo Kasper Straube, manden der har stået for at signe ham, der skulle have sagt det. Godt nok en svipser.
#2(Med 0 svar)
29. februar 2024 kl. 14:16
JustaRadom0ldDude
Spillede ikke i Paris
#6(Med 1 svar)
29. februar 2024 kl. 15:29
GET_LEIF
Jeg tænker at han har spillet en masse faceit med Device og nu bliver der betalt af på dette. At hente ham i en situation hvor man skal vende en negativ udvikling i en kæmpe organisation er jo håbløst. Måske de skulle få Kasper hvidt retur.... alle troede ikke på at det kunne blive værre.. men...
#8(Med 0 svar)
29. februar 2024 kl. 16:02
JakobHelms
At vende den negative udvikling kræver da i høj grad at man får rollerne til at fungere, det er jo det, folk har skreget på lige siden de signede stavn og jabbi - og det er det, de siger, de gør her.
#9(Med 0 svar)
29. februar 2024 kl. 16:42
Frankyou
Det hel virker spændende. Problemet er bare, at Astralis ikke rigtigt har tid og rum til at lave "spændende" løsninger, hvis de ikke virker.
#10(Med 0 svar)
29. februar 2024 kl. 18:45
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Jeg under virkelig br0 det her. Helt vildt flink og cool person. Glæder mig til at følge ham.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.