Topbrag venter i POWER Ligaen

Der er dømt topbrag for alle pengene, når Astralis Talent møder Sashi.

POWER Ligaen og POWER Ligaens divisioner fortsætter med at køre for fuld drøn onsdag.

Både Sashi og Astralis Talent har to kampe på programmet, og det er to af ligaens tophold, der altså får mulighed for at udbygge forspringet til konkurrenterne.

Astralis Talent startede dog skidt ud med sæsonen og er senere kommet stærkt igen, og det er er noget, som gør holdets IGL, kiR, glad. Det fortæller han til Dust2.dk.

Jeg synes egentlig bare, det handler om, at vi har haft én kæmpe off-dag i hele sæsonen, som gjorde, at vi endte med at tabe til to hold, vi gerne så os selv vinde over. Jeg synes, vi har gjort det enormt godt mod topholdene, og jeg er glad for, at vi har fået vendt skuden, efter det pludselig så lidt sværere ud end først antaget, da vi tabte kampene mod XI og IMA PROBLEM.

I slutningen af november skiftede Astralis Talent ud, da man vinkede farvel til MistR, som blev solgt, og i stedet bød velkommen til tOPZ.

Det er et skifte, som har været godt for holdet, fortæller holdkaptajnen, da det især har hjulpet ham som en ny IGL, at der er kommet en spiller ind, som har erfaring fra højere niveau.

Jeg synes, tOPZ har gjort det godt for os. Han er kommet ind med en masse erfaring fra sin tid i Preasy, og har kommet med sit syn på tingene, som jeg synes har været enormt positivt - især for mig som en ny caller har det hjulpet at få et par nye øjne på, hvordan vi kan gøre tingene. Derudover så virker han også mere og mere selvsikker for hver dag, der går, og udover det så har vi det vildt godt personligt med ham også.

Astralis Talent har onsdag to svære kampe på programmet, når de møder to andre slutspilskandidater i form af Copenhagen Wolves og Sashi.

Det er da også to svære kampe, men kiR regner fortsat med seks point onsdag aften, når de svære kampe venter.

Som jeg ser det, så møder vi to hold, som regner med at komme i sluspillet - lidt ligesom vi selv gør. I den første kamp møder vi Sashi, som vi slog sidst, vi mødte dem. I dag er det dog dem, som vælger mappet, og det kan være lidt mere tricky, end når vi selv ved, hvad vi gerne vil vælge. De har haft det lidt sværere, end de måske lige selv havde regnet med, men de har et enormt godt holdkort. De mangler dog stadig en masse tid, før det hele spiller for dem, men de er stadig en farlig modstander. Jeg er dog selvsikker og tror, at vi tager den alligevel.

Copenhagen Wolves er lidt svære at spå om, synes jeg. De har et lidt FACEIT-agtigt holdkort, vil jeg mene, men de har spillere, som har kæmpe individuelle kvaliteter. Jeg ved, at de ikke træner lige så meget som mange af de andre hold gør, så jeg forventer ikke, at de kommer med den bedste taktiske kamp, men kan vi få lukket ned for deres stjerner, så regner jeg også klart med en sejr til os.

Onsdag sender Dust2tv således:

  • 18:00 - Danmark Backseat Gamers vs. Danmark Syntox

  • 19:00 - Danmark Sashi Esport vs. Danmark Atlantic

  • 20:00 - Danmark Sashi Esport vs. Danmark Astralis Talent

  • 21:00 - Danmark XI Akademi vs. Danmark Future Gaming Legends

  • 22:00 - Danmark XI Female GamerPay vs. Danmark AUC Tigers Talent

Stillingen i POWER Ligaen:

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.