gla1ve bookede en plads til majoren foran Astralis.

gla1ve samlede nyt ENCE tolv timer før roster-locks

ENCE's major-kvalifikation blev lige en tand mere imponerende.

12 timer.

Så lang tid havde gla1ve og kuben til at få stablet et nyt ENCE-mandskab på benene, inden roster-locks til majoren lukkede.

Det siger launders i sin nye YouTube-video.

Mens han og ENCE var til BLAST Premier World Final 2023, kom det nemlig ud, at holdkammeraterne smuttede til fordel for Falcons.

Jeg så gla1ve i Abu Dhabi, og vi var ved en racerbane. Mens dette skete, kom nyheden ud med, at holdkammeraterne (maden og SunPayus, red.) tog til Falcons. Ham og kuben var ved racerbanen, og jeg spurgte: "Vil I race om et par timer?", fortæller launders og siger, hvad gla1ve svarede:

"Vi har faktisk kun 12 timer inden roster-locks, så vi skal have sat et nyt hold".

ENCE præsenterede som bekendt 9INE-kernen bestående af hades, Kyler og Goofy, mens gla1ve og dycha forblev fra den gamle startfemmer.

Tidligere på ugen kvalificerede netop gla1ve og ENCE sig til majoren i Danmark, efter de slog ingen ringere end Astralis.

#1(Med 0 svar)
23. februar 2024 kl. 22:36
Frankyou
Fed historie. Glaive er bare en helt slebet diamant. Kan slet ikke vente til at se ham føre dansk CS ind i Cs2 - både som aktiv spiller og når han en gang stopper og bliver den bedste coach. What a dude, dude.
#2(Med 0 svar)
23. februar 2024 kl. 23:26
drJohansen
Det ville være helt vildt hvis han kan ramme playoff i Royal Arena, så tror jeg godt nok der bliver stor opbakning.
#3(Med 4 svar)
24. februar 2024 kl. 10:25
DOMINA7HOR
Det gik stærkt lige pludseligt. Jeg er spændt på, om det er holdbart i længden. Her og nu går det egentlig meget fint, men det store spørgsmål omkring dem, er på den lange bane.

Apropos 9INE, så har de sendt mhL tilbage til Falcons' bænk, mens KukuBambo er blevet sendt ned på deres akademihold. Nu skal de igen bygge op og erstatte Goofy og Kylar.

De er kun KEi, mynio og tomiko tilbage. De er dog allerede blevet sat i forbindelse med ex-Anonymo duoen, Sobol og SaMey.
#4(Med 3 svar)
24. februar 2024 kl. 13:57
murph
Det som glaive har opnået er nærmest helt uden fortilfælde, og launders' beretning taler sit tydelige sprog. En professionalisme på et helt andet plan, som får mange andre til at ligne amatører. Mange herinde snakker om, at Astralis har brug for tid, tid og tid. glaive beviser, hvilken indvirkning en rendyrket IGL, med en klar vision, filosofi og plan kan have på et hold, såfremt alle omkring ham har den fornødne tillid til projektet.
#5(Med 1 svar)
24. februar 2024 kl. 14:32
DOMINA7HOR
Jeg vil ikke tage noget fra gla1ve, og du har ret langt henad vejen. Men det er ikke gla1ves fortjeneste alene. Det kan det aldrig være.

Det handler også om det fundament ENCE har opbygget som en organisation. Ledelsen bag holdet. Den indvirkning coaching-staben, og ikke mindst deres head coach, kuben, også har. kuben er, ligesom gla1ve, en vital del af dette hold. Og så er der dycha, som længe havde været en del af ENCE, og kender org'en godt.

Derudover får du en kerne ind med tre spillere, hades, Goofy og Kylar, som i forvejen kender hinanden godt. Det hjælper også på det. Der er flere faktorerer i spil, og det er ikke alene gla1ves fortjeneste, om end han naturligvis har sin - og en stor - andel i det.

"[...] med en klar vision, filosofi og plan kan have på et hold, såfremt alle omkring ham har den fornødne tillid til projektet."

Netop her tror jeg også godt du rolig kan tilskrive lidt mere af kreditten til kuben.
#6(Med 0 svar)
24. februar 2024 kl. 15:20
murph
Naturligvis! Jeg tror vi er enige langt hen ad vejen. Der er dog immervæk langt fra ledelsen bag holdet, coach-staben og deres filosofi, planer og visioner, til en IGL, der kan være med til at føre det ud i livet og iværksætte det. Jeg tror ikke det ene fungerer uden det andet, men jeg tror heller ikke, at vi skal undervurdere, hvor meget en spiller som glaive sætter på dagsordenen.

Det er klart, at ENCE får en kerne ind i form af hades, goofy og kylar, men ikke desto mindre er det 3 ubekendte, der er sat sammen - og at man har formået at få det optimale ud af spillermaterialet, tilskriver jeg glaive en meget stor del af æren for. Dermed ikke sagt, at resten af orgen ikke ligeledes har været en vital del af successen. Jeg tror bare, at en stor del af denne skyldes tilliden til glaive og hans visioner, tilgang og filosofi, hvilket er foreneligt med kuben og resten coach-staben.
#7(Med 0 svar)
25. februar 2024 kl. 15:00
Johnny_737
"launders' beretning taler sit tydelige sprog. En professionalisme på et helt andet plan, som får mange andre til at ligne amatører."

Jeg vil da forvente at enhver IGL, der mangler et hold med 12 timer før roster lock, vil vælge at bruge tiden på at finde det i stedet for at køre racerløb mod Launders.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.