Staehr var tydeligt fortvivlet efter kampen.

Stjerner reagerer på Astralis-fiasko

En lang række stjerner har reageret på Astralis' fiasko i RMR-turneringen.

Astralis skal ikke med til majoren på hjemmebane.

Fredag blev mareridtet nemlig til virkelighed, da 9 Pandas slog dem ud af Last Chance Qualifier og dermed ud af ræset om major-billetter.

Det har fremkaldt en masse reaktioner fra andre danske stjerner eller personer på scenen, som alle begræder, at Astralis misser den første major på dansk jord og den første CS2-major nogensinde.

Blandt andre zonic og k0nfig var aktive under kampen, hvor de reagerede, da det så værst ud, mens karrigan og trace blandt andre reagerede efter nederlaget var trådt ind.

Se nogle af reaktionerne herunder:

#1(Med 42 svar)
23. februar 2024 kl. 14:36
Hunt
Synes Anders Blume er vild at høre på, han er stuck i 2018 til en vild grad..

"Nicolai min ven, du har bevist, efter at være væk fra spillet i lang tid at du stadigt kan spille på et top niveau, håber du kan tage nogle dybe vejrtrækninger og kigge ud i fremtiden, vi er mange der stadigt tror på dig."

-Well tydeligvis ikke? Når det gælder mest til RMR går han 1,02 og 0,95.. Samt 1,01 den sidste måned hvor vi har spillet katowice (play-in) og RMR.
#2(Med 2 svar)
23. februar 2024 kl. 14:37
V1cc0
er du et menneske?
#3(Med 1 svar)
23. februar 2024 kl. 14:43
Hunt
Jeg stiller spørgsmåls tegn ved hvor dårlig Blumes analyse er.
#16(Med 0 svar)
23. februar 2024 kl. 16:08
ZoNe
Ikke rigtigt du bruger den til udstille dit had i stedet for at gå efter blume, self vil du benægte det.....som alle andre sandheder om din person :(
#4(Med 3 svar)
23. februar 2024 kl. 14:46
JustaRadom0ldDude
jeg forventer mere af dig Hunt... og du ville nok få mindre hate hvis du udtrykte dig mere objektiv.

Man kan være verdens bedste men hvis man har de forkerte roller og holdspillet halter så vil ens eget spil også være påvirket.
#6(Med 2 svar)
23. februar 2024 kl. 14:55
Hunt
Har device ikke sin awp og positioner som awp?

Stavn har måtte opgive roller til blamef, fair nok. Men device med sin awp har jo mere eller mindre første pick på hvor han vil spille med sin awp.
#11(Med 1 svar)
23. februar 2024 kl. 15:26
JustaRadom0ldDude
glem det - jeg kan forstå du ikke er den store holdspiller...

Fodbold... Hvorfor er norske landshold så dårlige med alle de verdensklasse spillere som har kæmpe success på deres klubhold???
#17(Med 0 svar)
23. februar 2024 kl. 16:10
ZoNe
Uha pas nu på, i Hunt's snævre verden må du slet ikke sammenligne de sportsgrene
#5(Med 24 svar)
23. februar 2024 kl. 14:50
JakobHelms
Blume kommenterer jo på, at device har bevist han kan ramme sit topniveau, siden han kom tilbage i oktober 2022. Det gjorde han f.eks. med en 1.42 rating til Dallas. Han siger jo ikke, at device spiller godt lige nu, men at han tror på ham, og at han kan ramme dét niveau igen.

Det føles absurd at lave nedslag på devices lavpunkter, og sige, at han derfor ikke kan ramme sine højdepunkter. Er det bevidst, at du misforstår Blumes pointe?
#7(Med 23 svar)
23. februar 2024 kl. 15:01
Hunt
"Det føles absurd at lave nedslag på devices lavpunkter"
-Er det så ikke lige så absurd at lave opslag på han peek?

Jeg stiller spørgsmåls tegn ved hvor dårlig Blumes analyse er. Det er imo bare cope af lavt niveau.
#8(Med 22 svar)
23. februar 2024 kl. 15:14
JakobHelms
Lad være med at forsøge at tage mit svar ud af kontekst ved at kopiere en halv sætning. Det for lavt.
#9(Med 11 svar)
23. februar 2024 kl. 15:17
MeRo
Hvad havde du forventet?
Det er hunt's modus operandi.
#14(Med 10 svar)
23. februar 2024 kl. 15:51
Hunt
Men hvad så når andre herinde gør præcis det samme ved mig, så er det bare super duper?

Endnu engang en solid omkring dobbeltmoral lol
#18(Med 9 svar)
23. februar 2024 kl. 16:14
herkuladedrik
Som jeg ser det, er du rigtig god til at stille dig selv i offerposition og svare ude af kontekst og/eller på en brøkdel af en kommentar. Du prædiker konstant om, hvor slemme Astralis-fanboys er, men kigger du på kommentarerne til Heroics kampe, så er der ingen sure miner fra den gruppe. Jeg tror mere, at de er saltede over den måde, du ikke kan se ud over egen næsetip. Du gør det ikke nemmere ved at gå ind i diskussioner med vrangforestillingen om, at din sandhed er hele sandheden og kun sandheden. Det er nok derfor, du får al den hate. God weekend :).
#19(Med 8 svar)
23. februar 2024 kl. 16:22
Hunt
Jeg svare så vidt muligt alle.

"kommentarerne til Heroics kampe, så er der ingen sure miner fra den gruppe."
-Der er bunkevis af folk der skriver "se her hunt" "hun se heroic taber"

IGEN en som hakker på mig, men ikke kan se deres egen andel i problemet.

Alt hvad jeg gør, er jo præcis det samme astralis fans gør.. men du siger sjovt nok ikke noget til dem? Hvorfor ikke? Er der nu dig der kun ser ting fra en side af? Er det dig der skal tage dig sammen? Nej vent, det er jo nemmere bare at skyde efter mig.
#24(Med 7 svar)
23. februar 2024 kl. 16:31
herkuladedrik
Jeg siger noget til dig, da det er dig, der har diskussionen med et helt forum, men uden at have kompetencerne til at kunne se indad.
#26(Med 6 svar)
23. februar 2024 kl. 16:33
Hunt
Det er så omvendt også jer herinde som er uenige med ja, alle andre og større (antal) forummer. Gør det så jer til problemet nu?

Sjovt du nævner at se indad... den må du tage med fanboys herinde.
#27(Med 5 svar)
23. februar 2024 kl. 16:37
herkuladedrik
Ok, Hunt, du har ret, og de andre 10.000 medlemmer er forkert på den. Prøv en anden tilgang, som jeg har set, du også kan finde frem, i stedet for den nuværende måde, du opererer på, og så skal du nok se, hvordan kommunikationen også ændrer sig.
#28(Med 4 svar)
23. februar 2024 kl. 16:41
Hunt
10k, ok. Så hvad med de 100k eller 1m eller 10m andre som er enige med mig? Så bliver det jo til jer som er få tosser der tror på et pr bs astralis kommer med. Du skal jo huske der snart er danmarks tour, når de alligevel misser endnu en major,

Jeg svarer folk som de skriver til mig, hvis du ser på det lort der kommer min vej så skal du sgu ikke forvente et fair svar tilbage.

Hvis jeg går op til en på gaden og råber "din fede nar, hvor er vejen til X". Tror du så jeg får et fedt svar tilbage?
#30(Med 3 svar)
23. februar 2024 kl. 16:44
herkuladedrik
Afsløring: Jeg er ikke Astralis fan.

Og nej, jeg tror netop ikke, at du får et fedt svar tilbage med sådan et udråb, men det er jo netop den måde, du har positioneret dig selv på. Så kan du tænke lidt over, hvorfor du ikke får saglige svar tilbage.
#31(Med 2 svar)
23. februar 2024 kl. 16:46
Hunt
Vend den lige om igen...

Når folk skriver sådan til mig, kan de så forvente et fair svar tilbage?

Så må svaret jo så være det samme, og hvis folk skriver ordenligt til mig så skriver jeg også ordenligt tilbage igen.
#32(Med 1 svar)
23. februar 2024 kl. 16:51
herkuladedrik
Nej, det kan de selvfølgelig ikke. Men nu har jeg fulgt med på sidelinjen i lang tid og herfra ser det ud til, at du ofte søger diskussionen og selv er katalysator for, hvordan der kommunikeres til dig.
EDIT: * Og andre gange er du selvfølgelig heller ikke katalysator, der hælder andre benzin på bålet. Og det er heller ikke ok.
Men prøv en anden tilgang til kommunikationen, så er jeg sikker på, at det nok skal belønnes.

God dag, Hunt.
#34(Med 0 svar)
23. februar 2024 kl. 16:53
Hunt
Fedt med et fair svar der kan se begge sider, jeg har intet problem med at se jeg selv er en del af problemet. Men mange herinde (nu ikke dig) kan ikke se at der også er andre som er en del af problemet. Men alligevel er det kun mig der bliver rettet på.
#13(Med 9 svar)
23. februar 2024 kl. 15:51
Hunt
Nånå, det er jo ellers sådan det plejer at blive kørt med herinde?
#15(Med 8 svar)
23. februar 2024 kl. 15:54
JakobHelms
Det er utroligt så tit du trækker offerkortet og bestemmer dig for, at det er fornuftig opførsel fra din side, når du opfører dig lige så dårligt som de værste brugere, også overfor de brugere herinde, der ellers er generelt virker fornuftige, og så mener, at det er berettiget. Det forstår jeg simpelthen ikke logikken i. Det virker absurd at sige "Jamen, andre er sådan her over for mig, og det synes jeg ikke er okay, derfor er det okay, at jeg er sådan her over for dig".
#20(Med 7 svar)
23. februar 2024 kl. 16:27
Hunt
Jeg forsøger ellers at ligge mine svar på et niveau alt efter hvem og hvad folk skriver. Håber også du kan se en forskel på svar til dig og svar til "de værste".

Jeg kan godt acceptere at "bait" går begge veje, det ligger jeg også selv op til. Men nogle enkelte herinde gør det personligt mod mig og ikke hvad jeg mener. Der er en stor forskel.

Det virker absurd at sige "Jamen, hunt gør sådan og vi gør også sådan (og mere til) så derfor skal vi sige til hunt han ikke må det, mens vi selv gør det samme uden vi skal stoppe med det".

Folk må gerne være fans af astralis og være uenige med mig, men fordi jeg fik nævnt på et tidspunkt jeg går på uni så bliver det brugt personligt mod mig. Det ville svare til hvis jeg omvendt fandt ud af X bruger herinde er arbejdsløs eller arbejder i netto og jeg gik personligt til dem ved at sige ting som "når ja, du er jo hellere ikke smartere" eller "når ja, havde heller ikke forventet mere end en der arbejder i netto". Men det gør jeg jo ikke fordi, der er ingen grund til at gøre det personligt på den måde. Det er trods alt for lavt og langt under mit niveau.
#29(Med 6 svar)
23. februar 2024 kl. 16:42
JakobHelms
Okay, så:
a) Du forsøger at ligge på samme niveau som dem, du svarer til. Du tager mit svar ud af kontekst bevidst. Synes du, jeg gør det samme ved dig?

b) Du føler der er nogle brugere herinde, der bedriver en personlig hetz mod dig. Det synes jeg ikke, jeg gør. Synes du det?

c) Du påpeger at nogle brugere herinde er personlige mod dig. Det har jeg aldrig været. Synes du, jeg er en af dem?

Fordi på dine kommentarer virker det som om at du kan svare ja til alle de 3. Jeg er pisseligeglad med hvad du har kørende af perfide skænderier med andre brugere. Det har jeg egentlig ikke lyst til at være en del af. Synes du, jeg er en af dem?

Og hvis ikke, hvorfor synes du så, at det skal handle om hvad andre gør, og hvorfor skal du dreje det over på dem, når jeg påpeger, at det er ret lavt niveau, at tage en halv sætning ud af kontekst og svare på den, som om jeg skriver noget, jeg ikke skriver?
#33(Med 5 svar)
23. februar 2024 kl. 16:52
Hunt
a) Ja til en vis grad, vi er jo nødt til at holde os til det emne det nu engang er.

b) Ja det synes jeg. dust2.dk/nyheder/45066/heroic-stjerne-morer-sig-ov..

#52 "Det havde du måske været i stand til at forstå, hvis det var sandt at du har en bachelor i økonomi."
-Det er bare en af mange beskeder.

c) Nej

d) Nej

e) Fordi du kommer og siger det jeg gør ikke er ok, mens andre gør præcis det samme og der kommer du ikke og siger noget. Enten så er alle der gør X dumme eller så er de ikke. Så indirekte siger du jo "det er ok person A gør X men ikke ok at person B gør X. Det er den dobbeltmorale jeg er efter herinde. Og her synes jeg du er en del af dem. Pga det jeg lige har nævnt.
#35(Med 4 svar)
23. februar 2024 kl. 16:57
JakobHelms
Jeg blander mig faktisk bare primært i, hvordan folk svarer mig. Jeg har ikke noget at gøre med hvad BAUD skriver af kommentarer til dig. Det er ikke mig, der skriver dem. Det må I og moderationsteamet simpelthen rode med, og det giver ikke dig carte blanche, til at opføre dig sådan her overfor mig. Jeg har ikke et behov for konsekvent at løfte pegefingeren herinde overfor alle kommentarer der er under lavmålet, omend jeg gør det a) når folk svarer mig direkte med ting, der er under hvad standarden burde være, og b) når jeg synes det er så grelt, at jeg har lyst til at påpege det.

Lad være med at skirive til mig om hvordan andre folk behandler dig herinde. Den må du tage med en moderator herinde eller sådan noget. Vi kan sagtens aftale at jeg stopper med at svare på dine kommentarer, og at du stopper med at svare på mine, eller du kan lade være med at gøre sådan nogle ting som at tage en halv sætning fra mit svar ud af kontekst og forsøge at fordreje det, og så forsvare det med, at andre brugere ikke opfører sig særligt pænt overfor dig.
#36(Med 3 svar)
23. februar 2024 kl. 17:01
Hunt
Jeg beklager hvis mine svar til dig ikke er på det niveau du forventer og min attitude afspejler hvad der bliver skrevet mellem andre og mig herinde. Det er ikke meningen, hvorfor jeg som sagt før forsøger at skelne mellem et svar til dig og til andre. Fordi det er, som du selv siger forskel på hvordan folk skriver til mig.

Det klinger bare hult hos mig, når du kommer og skal lære mig om hvordan jeg skal skrive til folk. Mens du intet skriver til andre, som gør det samme eller det der er værre. Så indirekte siger du også OK for det. Om det var din mening eller ej, så er det sådan det fremstår.
#39(Med 2 svar)
23. februar 2024 kl. 17:11
JakobHelms
Hvis du synes det klinger hult, at jeg sætter foden ned og skriver, at dét der er under baren, når du skriver et svar på et uacceptabelt lavt niveau til mig, men at jeg ikke er politibetjent 24/7 herinde overfor alle kommentarer, så ved jeg altså ikke, hvad jeg skal sige. Jeg lærer dig ikke, hvordan du skal skrive til folk. Jeg siger bare, hvad _jeg_ gider være med til, og that ain't it.
#40(Med 1 svar)
23. februar 2024 kl. 17:14
Hunt
Ved kun at påpege hvad jeg gør, så legitimerer du samtidig også hvad andre gør ved kun at påpege mig. Om det var din mening eller ej, så er det sådan det fremstår.
#41(Med 0 svar)
23. februar 2024 kl. 17:18
JakobHelms
Andre folk skriver heldigvis ikke sådan nogle kommentarer til mig, og hvis de gjorde, ville jeg også udpege det. Igen: andres kommentarer til personer der ikke er mig, må du simpelthen tage op med moderatorerne herinde.
#10(Med 1 svar)
23. februar 2024 kl. 15:23
_Jeppe_
du er simpelthen for meget. Gang på gang på gang. Kom nu lidt makker:/

Det er en kommentar der referer til devves tårnhøje niveau inden hans dårlige periode her kato, RMR. Og det ved du også godt selv, så enten hater du på devve på personligt plan, eller så søger du konflikter med resten herinde. Begge dele - ret lavt af dig. Voks op tak!
#21(Med 0 svar)
23. februar 2024 kl. 16:29
Hunt
Min kommentar er til blume at han lever i 2018 dengang han kunne råbe helt sygt "åhh simple og device". Han er indbegrebet af partnerholds kommentator.
#12(Med 3 svar)
23. februar 2024 kl. 15:49
Frankyou
Der er vel ikke ret mange der tvivler på, om Device stadig er en god spiller. Men, altså, et kritisk "hvad fanden har I gang i" ville da ikke have skadet nogen. Slet ikke dem, der sidder med kæben efterladt på asfalten over hvor dårlige de har været😂
#23(Med 2 svar)
23. februar 2024 kl. 16:30
Hunt
Pas på du ikke får folk på nakken hvis ikke du forguder device lol, selvom han i både katowice og rmr nu har fejlet stort også individuelt
#42(Med 0 svar)
23. februar 2024 kl. 17:54
_Jeppe_
Alle har ret til meninger og holdninger.
Men at udtrykke dem på en provokerende og barnlig måde er lidt noget andet
#44(Med 0 svar)
23. februar 2024 kl. 22:20
Frankyou
Jeg er i grunden komplet ligeglad med at få folk på nakken herinde, du. Jeg tænker godt, at dem der overhovedet studser over min kommentar, kan se at jeg ikke er anti dit og dat. Jeg synes det er råddent ringe CS denne gang, og for dansk CS er det på mange måder en rigtigt lortesituation. På trods af det, mener jeg aldeles ikke, at man kan afskrive Devve. Han er Mercedes i denne sport og burde også være i stand til at tage i mod kritik, når det er velfortjent.
#22(Med 3 svar)
23. februar 2024 kl. 16:29
eyM
Du har lige brugt som argument, at når jabbi stinker, så er det blames skyld, og at han skal styre sine spillere bedre.
Men det gælder så ikke, når du skal lange ud efter device eller?

Da glaive var på astralis og det gik dårligt, sagde du han var lort og “washed” - hvor jeg umiddelbart vil mene, han har bevist det modsatte nu.

Du ville få så meget mere respekt, hvis du havde røv nok i bukserne til bare at skrive “jeg hader astralis” i alle kommentarer istedet for dine konstante stråmænd, løgne, fordrejninger og subjektivitet.

Vi ved alle, hvad du mener om astralis… så hvorfor prøver du at benægte det efter så bitter en kommentar?
#25(Med 2 svar)
23. februar 2024 kl. 16:31
Hunt
Det er skyld på begge sider. Hvis du har forstået noget andet ud fra hvad jeg har skrevet så det min fejl. Men der er fejl og skyld hos ja allesammen (-stæhr).

Nu gik blumes kommentar jo så kun på device, hvorfor min kommentar til det så er på device.
#37(Med 1 svar)
23. februar 2024 kl. 17:08
eyM
Jep. Og den kommentar du tidligere svarede på var om jabbi og hans præstation - Og du drejede det til at handle om at handle om, det var blames skyld.

Så det argument holder ihvertfald ikke.

Jeg tror, man skal være sinke for ikke at vide, alle bærer skylden. Spillere OG org.
#38(Med 0 svar)
23. februar 2024 kl. 17:11
Hunt
Jeg i #1 kommenterer på blumes tweet omkring device.

Hvor du får noget andet ind i det her, ved jeg ikke. Det står du selv for.
#43(Med 0 svar)
23. februar 2024 kl. 21:38
TheJyde
Fanme trist ikke at skulle se Astralis til en major på dansk grund. Håber at estatic kan vise lidt dansk flag eller heppe på hoxi eller karrigan
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.