TeSeS og sin nye holdkammerat kyxsan er klar til majoren i København

Heroic-stjerne morer sig over Astralis' nederlag

TeSeS og Heroic-mandskabet er klar til majoren på hjemmebane.

Efter Heroics sejr, der sikrede dem en plads ved majoren i København var det en glad TeSeS, der blev interviewet af Banks.

Til interviewet bliver TeSeS spurgt ind til, om Heroic var mere motiveret, eller om de synes sejren føles sødere, da Astralis tidligere på dagen ikke kvalificerede sig direkte til majoren, men skal ned til Last Chance Qualifer, efter deres nederlag til ENCE.

Astralis hentede de to tidligere Heroic-spillere stavn og jabbi, som spillede sammen med i TeSeS i en længere periode. Skiftet fra Heroic til Astralis, var ikke uden drama. Efterfølgende var der en større udskiftning hos Heroic, der endte med at gå fra et hold med fem danskere til tre.

Jeg ved ikke, om det gør sejren sødere, men det er lidt sjovt at se, at de taber, sådan er det bare. Mentalt set er det bare sjovt for mig at se, at de ikke rigtig har succes, men det gør ikke min eller vores progression sødere, fordi det er lige meget, hvad de laver. De er et helt andet hold, og vi skal ikke bekymrer os om dem. Jeg er ret ligeglad, hvad de render rundt og laver.

Jeg er bare glad for, hvordan holdet bliver bedre.

Se klippet, hvor Banks spørger TeSeS, om Astralis' nederlag gav Heroic mere motivation:

Derudover fortæller TeSeS, hvor vigtig en kvalifikation til majoren i København er for ham. Det er at være professionel Counter-Strike-spiller på højeste plan, kræver mange timer væk fra venner og familien. Nu får TeSeS endelig chancen for at være sammen med vennerne og familien i Danmark, og de kan se ham spille.

Det betyder så meget for mig. Det at få chancen for at spille foran mine venner og familie. Det noget jeg gerne vil samt at invitere dem til at se mig, når jeg bruger så meget tid væk, og de ser mig ikke så ofte. Det er en gave til dem, at de kan komme se, hvad jeg laver.

Se hele interviewet med TeSeS her:

#1(Med 0 svar)
22. februar 2024 kl. 19:54
cleansation
Der gik godt nok også kæmpe stabbi i den for Astralis.
#2(Med 88 svar)
22. februar 2024 kl. 19:58
Madsen
Hvis Heroic orgen og spillerne bare viste lidt respekt overfor astralis spillerne tror jeg at de kunne stjæle mange fans men det er lige netop noget som det her der gør at Heroic er hadet af mange personer…
#3(Med 37 svar)
22. februar 2024 kl. 20:09
Spække
Har der ikke i lang tid været en "beef" mellem Astralis og Heroic? Jeg mindes en udtalelse fra enten TesSeS eller stavn, hvor der blev sagt, at der var en særlig rivalisering mellem de to, og når så to spillere fra Heroic smutter til netop Astralis, så kan jeg da bestemt godt forstå, at man kan fryde sig lidt over, at det ikke går dem så godt.
Efter kjaerbye smuttede fra Astralis til North blev hans position på Overpass omdøbt til "snake" af Astralis. Det borger da på ingen måde for respekt for modstanderen - eller hvad vi nu skal kalde det. Jeg synes faktisk TeSeS er forholdsvis moderat i hans udtalelse.
#6(Med 36 svar)
22. februar 2024 kl. 20:17
Madsen
Helt enig i at astralis vs Heroic er en særlig rivalisering :)

Jeg har ikke hørt astralis spillerne udtale sig negativt om Heroic en anden ting er hvad de tænker og mener men de er trods alt så professionelle at de ikke fortæller det offentligt

Jeg ved ikke om du ser nogle af de ting Heroic skriver på Twitter.. det er i min verden dybt uprofessionelt!
#7(Med 31 svar)
22. februar 2024 kl. 20:18
Hunt
Den måde astralis henter spillere på er også dybt uprofessionelt!
#17(Med 30 svar)
22. februar 2024 kl. 20:37
Unlucky-Luke
fordi de tager en snak med 2 spillere som gerne vil skifte hold og ikke spørger deres chef pænt om lov til det først?
Det er faktisk noget der forgår hele tiden.

Skal du være sur på nogen der er det stavn og jabbi . Det var dem der ikke viste respekt over for deres org.
#18(Med 29 svar)
22. februar 2024 kl. 20:43
Hunt
Da astralis skulle hente stæhr?
Da astralis skulle hente en til deres talent hold?
Den måde astralis behandler trænere på?

At forsvare astralis mange dårlige beslutninger er en dårlig ide, de tager jo nok en 3-4 stykker før vi får remset dem allesammen op alligevel..
#20(Med 11 svar)
22. februar 2024 kl. 20:57
kombardo
Nu er der jo mere til historien en som så. Zonic har allerede været ude og pointerer, hvor uprofessionelt mange orgs håndterer det, når en anden org henvender sig om en af deres spillere. Flere gange blev Zonic simpelthen ignoreret af orgen og hvad gør man så, bare dropper at snakke med spilleren?
At Sprouts GM var ude og tude på twitter, fordi han mener, at han skal holde en spiller som Stærh låst i et faldefærdigt projekt er jo ikke rigtigt Astralises problem. Desuden blev det aldrig uddybet, hvad han var træt af. Men i dag får man mange brownie points for blot at hentyde at "astralis er onde" uden egenlig at sige hvorfor.
#21(Med 10 svar)
22. februar 2024 kl. 21:01
Hunt
Jeg nævner mange grunde? Jeg kan nævne flere:

Den måde de omvandt udviste ingen respekt for kjærbye.
Den måde orgen ikke gav deres spillere fri da de bad om det.
Den måde de har behandlet, ave, trace, casle og flere trænere på.
Den måde har beholdt Hvidt alt for længe.

Det er som at se north bare i en udviklet kaos version.

Det er bare fakta at der er en kæmpe kontrast til hvordan de få folk vi herinde er, ser på astralis kontra alle andre. (Sådan mere eller mindre). Det ligner imo meget mere der er folk herinde som blindt bare elsker alt hvad astralis gør, om det så er at skide i bukserne.

Og når 50% af dit svar er "men de andre er også dumme", så er der ikke meget forsvar over det. Ja mange orgs fejler på flere punkter, men ingen så meget som astralis gør gang på gang.
#24(Med 9 svar)
22. februar 2024 kl. 21:16
kombardo
det må du lige uddybe?
Hvordan gav de "ingen respekt" til kjærbye? Hvad syntes du de skulle have gjort? lavet ham en video? Det kommer vist ikke i nærheden af Heroics stunt med at smide 2 spillere under bussen pga. deres egen mangel på evner.
Men de gav jo gla1ve og xyp9x rigtig lange pauser? Er det Thorin og RL's pointer med hvorfor de skulle have en doktorerklæring du hentyder til? For det er jo bare normal praksis i DK når man går på sygeorlov. Desuden var Astralis spillerne jo en flok divaer hvad det angår. De skippede jo tonsvis af turnering i 2019 modsat alle andre hold og jeg mindes ikke noget andet hold der nogensinde har givet deres spillere så lange pauser som gla1ve og xyp fik, måske s1mple i navi men det er vidst også det.
Ved ikke hvorfor du mener ave, trace og casle ikke blev behandlet pænt? hvis man ikke leverer må man ud af vagten, sådan skal det være i et konkurrencepræget miljø.
Hvidt vare en klovn ja, han fattede ingenting af CS og skulle aldrig have været der. Men deres resultater har ikke ligefrem været bedre under Straube.

50% af mit svar er jo ikke "de andre er også dumme", 50% af mit svar er at spørge hvad det egenlig er Astralis i opkøbet af Stærh gjorde forkert? - Det kan du jo af gode grunde ikke svare på, fordi det tweet Sprouts GM sendte ud var ikke andet end et vag antydning om noget som ingen jo ved hvad er. Var han utilfreds med prisen? ja så er det sådan set bare at takke nej, sværre er det ikke. Men som jeg også sagde får man i dag man brownie points fra spergs hvis man antyder noget dårlig om Astralis. Og det er der så flere orgs Sprout og Heroic inkluderet som gør brug af.
#25(Med 0 svar)
22. februar 2024 kl. 22:26
Johnnyw0w
Er også meget interesseret i nogen af de her svar. Der er en som sidder med fuld insider
#29(Med 7 svar)
22. februar 2024 kl. 23:22
Hunt
Mængden af selvindsigt fra dig som astralis fanboy til at se hvad astralis har gjort galt er ikke til stedet.

Det er umuligt at forklare dig noget, hvis du ikke har fattet min pointe til nu så kommer du heller ikke til det.


Sorry men du sgu for dum...
#33(Med 5 svar)
23. februar 2024 kl. 00:00
kombardo
Hvem siger jeg er Astralis fanboy? Jeg er bare ikke en blind hater, som ingen selvkontrol har. Du kan jo ikke engang uddybe det når man så spørger ind til det?

At have en normal samtale med dig er umuligt, du har så indgroet en opfattelse, som du ikke engang evner at uddybe bare en lille smule pga. manglende argumenter at du altid formår at fremstå helt afstumpet i enhver sammenhæng.

Sorry, men tror seriøst du har mentale problemer. Du burde opsøge en professionel læge. Det er sørgeligt at være vidne til efterhånden.
#34(Med 3 svar)
23. februar 2024 kl. 00:58
Hunt
Den eneste med mentale problemer er dig, din selvindsigt omkring Astralis er ikke til at finde.

Sørgeligt siger du? Har du set allee jer Astralis fanboys herinde? Av det er et sørgeligt syn at se jee forsvare alt det lort Astralis har lavet
#83(Med 2 svar)
23. februar 2024 kl. 17:24
kombardo
Har jeg mentale problemer? Det er dig der ikke kan have en eneste konstruktiv samtale uden at afspore den fuldstændig med personlige fornærmelser. Du er jo decideret hjerneskadet med din tilgang til tingene herinde hahaha.

Igen jeg er ikke nogen Astralis fanboy, jeg er bare ikke så fatsvag som du tydeligvis er og blindt tror på alt fra mennesker som tjener deres penge på at lave sensational journalistik.

Igen, der er tydeligvis noget helt galt mentalt med dig, du sidder jo på dust2.dk og tuder nat og dag, har du i det hele taget noget arbejde? hold kæft hvor er du sørgelig.
#84(Med 1 svar)
23. februar 2024 kl. 17:26
Hunt
"Det er dig der ikke kan have en eneste konstruktiv samtale uden at afspore den fuldstændig med personlige fornærmelse"

de eneste der gør ting personligt herinde er jer, ikke mig.

Nu igen gør du der personligt mod mig, det viser bare hvem der reelt set tuder her.
#85(Med 0 svar)
23. februar 2024 kl. 17:32
kombardo
Se lige dit svar i #29 hvis du tror det.
#40(Med 0 svar)
23. februar 2024 kl. 08:06
9600BAUD
Hunt er desværre nok bare en sørgelig og sølle definition på en hater.

Nu forsøger Hunt at skrive at Astralis har været onde ved Kjaerbye. Nu kender jeg historien og baggrunden for at han skiftede, men Hunt trækker selv en historie ud af røven for at kunne finde på noget nyt negativt at skrive om Astralis. Hvorfor skulle Kjaerbye fortsat tale pænt om Astralis og endda være med på Astralis officielle Twitch osv. bagefter - det ville ikke give mening hvis Hunt’s historie var sand.

Cadian (vel Heroics største stjerne igennem tiden) går ud og indrømmer at han er så god som han er blevet, ved at have snydt tidligere i online matches. Det er åbenbart helt fint for Hunt. Ligeledes at Deres tidligere coach brugte en bug til at snyde i officielle kampe for Heroic. Det er åbenbart heller ikke alvorligt sålænge det er Heroic. De snød direkte i officielle kampe og bl.a. Simple gennemskuede det. Jeg har dårligt fantasi til hvor meget Hunt ville omtale det, hvis det havde været Astralis som havde snydt. Men Astralis er “onde” , fordi de er hårde i ALLE forhandlinger - det skulle være sandheden (men mindes ikke at have hørt om noget negativt mht. Device’s skifte tilbage eller da BlameF joinede).

Hunt har aldrig fremført et bevis for at stavn og jabbi havde lovet at forlænge kontrakterne. Han æder rådt al propaganda fra Heroic. Det er lidt sødt og nemt at forestille sig, Hunt ligge i fosterstilling i sit Heroic sengetøj. Han holder også med 9pandas i dag, slet ikke pga hvem modstanderen er, men fordi at 9 Pandas er underdogs (så måske holder han i fremtiden med dette russiske mandskab når de ikke er favoritter, altså fx mod hans elskede Heroic)?

OT: Teses laver lidt et selvmål her, enten er han emotionelt investeret og nyder dermed at det ikke går godt for rivalerne (hvilket er fair og naturligt), men så er det jo ikke helt korrekt når han bagefter siger at “Jeg er ret ligeglad, hvad de render og laver”.

/Baudie
#43(Med 0 svar)
23. februar 2024 kl. 09:22
resiarlleh
BUM - nu tabte du sutten - det ses på din klassiske "Astralis fanboy" kommentar!! Når den kommer ind i "samtalen" så ved man at du er færdig med at argumentere og er gået i autonomt selvforsvar.

Du har kastet en masse "argumenter" om at Astralis er åh så onde - men det er jo bare kommentarer - ingen underbyggende facts eller argumenter. Fair nok - du kan ikke lide Astralis - smid dit opkast på boardet - og så stop med at "tage kampen" når du alligevel kun leverer b...

Fyr nogle af dine vittige kommentarer - synes af og til du er ganske underholdende - for så vidt også når du rambler som nu - men det bliver bare tungt at se dig sådan her
#44(Med 5 svar)
23. februar 2024 kl. 09:24
MartinChrist
Da Heroic brugte coach bug?
Da heroic valgte at smide en enkelt spiller under bussen selvom de alle vidste det?

Morale er godt
#48(Med 1 svar)
23. februar 2024 kl. 11:53
sanimand
Det virker i hvert fald lidt hult, når Cadian går ud og indrømmer, at han har snydt, og så på samme tid siger, at han ikke vidste HUNDEN snød 😅
Mindsettet hos den fyr er lige så fake, som "indsæt en influencer".
#72(Med 0 svar)
23. februar 2024 kl. 16:08
Hunt
læs #71
#71(Med 2 svar)
23. februar 2024 kl. 16:08
Hunt
Fakta og hvad der er bevist er at hunden snød. Ikke spillerne.

At cadian har snydt i gamle dage, er jeg heller ikke fan af. På samme måde jeg heller ikke er fan af simple eller zonic, der også snød i gamle dage.

Det er 2 forskellige ting, den første er dig der antager ting du ikke ved. Men oh well... det er jo niveauet herinde..
#86(Med 0 svar)
24. februar 2024 kl. 19:28
sanimand
Jeg tvivler stærkt på, at du overhovedet ved hvor ordet fakta stammer fra. Hvis du mener mit intellekt er under dit niveau, må jeg antage, at du er ret så begavet. Ud fra dine skriv, kan jeg se, at du hverken kan sproget eller formulere dig i en grad, der kreditere dig til at være det.
Hvis du mener, at alle er imod din tese, bør du om nogen være ret så blind eller narcissistisk at tro, at det er alle andre den er gal med.

Jeg håber, at du har noget i livet, der påvirker dig lidt i den positive retning. Ellers må jeg antage, at din hverdag er lidt stram.
#94(Med 0 svar)
26. februar 2024 kl. 08:01
MartinChrist
Ahhh du plejer vidst også at antage ting du ikke ved ;)

Alle dine indslag med Astralis transfer metoder osv kan du simpelthen ikke vide noget om.
#70(Med 10 svar)
23. februar 2024 kl. 16:02
Unlucky-Luke
stop med at ligge ord i andres mund :/
jeg forsvare dem på ingen måde. jeg beskriver blot hvad jeg oplever og nu handlede det her jo om astralis og heroic og det der skete der. Måden det forgik er sket sådan ca. 1000 gange før med andre spillere og hold og derfor ser jeg det som en helt normal ting hvor heroic blev fornærmet og det forstår jeg også godt men det er stadig jabbi og stavn de skulle være sure på.
At der er taget mange dårlige beslutninger er alle hvis enige om eller?
Men det er også for nemt bagefter. Alle sidder nu med 700 ide'er om hvad der skal til og sådan har det altid været med dem. Men hov alle var nærmest enig om at nu var det et voldsomt stærkt hold og der blev kun sat spørgsmålstegn ved staehr som så nærmest er den der gør det best.
Det er helt vildt så meget der kan blive skevet om det hold iforhold til alle andre.
#73(Med 9 svar)
23. februar 2024 kl. 16:10
Hunt
"jeg forsvare dem på ingen måde."
-Jo du gør, du antager situationen på mest forsvarlige måde for astralis ved SAMTLIGE problemer omkring astralis. Det er direkte at forsvare dem.
#74(Med 8 svar)
23. februar 2024 kl. 16:23
Unlucky-Luke
nu lukker du vrøvl ud igen og fatter hat af hvad man skriver til dig.
Men ok hunt så forsvare jeg åbenbart alle hold? det må du jo så anerkende ellers er det jo vrøvl du skriver.
hvor er de SAMTLIGE problemer jeg forsvare?
Det virker som om at dit had gør dig blind når der snakkes om astralis.
jeg er ikke blind.
de spiller piv ringe
de har taget mange dårlige beslutninger gennem flere år osv. osv.
men jeg anerkender også at jeg ikke har løsningen og nemt kan spille klog hver gang man kan se at den sidste beslutning ikke var god.
Vil du indrømme at du også troede at det ville være et stærkt linieup efter de signede jabbi og stavn?
#75(Med 7 svar)
23. februar 2024 kl. 16:27
Hunt
nu lukker du vrøvl ud igen og fatter hat af hvad man skriver til dig.
#76(Med 6 svar)
23. februar 2024 kl. 16:32
Unlucky-Luke
Her viser du igen at du bare burde stoppe i tide.
Du vil bare have ret og når du så kan se at du er langt ude og har lukket for meget lort ud og ikke kan redde den så laver du det du har gang i nu... .
#77(Med 5 svar)
23. februar 2024 kl. 16:33
Hunt
Går den så ikke begge veje eller gælder din morale kun for mig?
#78(Med 4 svar)
23. februar 2024 kl. 16:43
Unlucky-Luke
jo den går begge veje og det er vildt du ikke kan se forskellen.
Jeg stiller dig konkrete spørgsmål og idet du kan se de ikke går din vej så vælger du kan platte løsning og svare aldrig på spørgsmålene.
#79(Med 3 svar)
23. februar 2024 kl. 16:44
Hunt
Jeg kan godt se den går min vej, jeg siger jo netop den går begge veje.

Det er astralis fans der gang på gang ikke kan se deres skyld.
#80(Med 2 svar)
23. februar 2024 kl. 16:52
Unlucky-Luke
Det kan du tydeligvis ikke xD
Bare svar på mine spørgsmål og vær ærlig.
Jeg ved ikke hvem der er fan boy ?
Hvis du mener jeg er det så har du igen taget fejl.
#81(Med 1 svar)
23. februar 2024 kl. 16:55
Hunt
Jeg kan godt se den går min vej, jeg siger jo netop den går begge veje.

Men du er efter mig, men ikke efter andre? Så min del af problemet skal jeg rette op på, men de andre skal ikke rette op på deres del af problemet? For dem siger du jo sjovt nok ikke noget til.

Så kan du rent faktisk se den går begge veje eller har du ligesom så mange andre bare set dig sur på mig?
#82(Med 0 svar)
23. februar 2024 kl. 17:14
Unlucky-Luke
prøv at gå tilbage til starten og læs igen hvor jeg svare dig første gang med det jeg ved om handlen mellem heroic og astralis. Jeg skriver bare det jeg ved om det og er uforstående overfor hvorfor det er så slemt da alle hold gør den slags.
Allerede der starter du angrebet og beskylder en for at forsvare dem. ( slutning var dog sjov )

Hvis du ved mere om sagen kunne du jo have skrevet det. eller forklaret hvorfor du mener det var mere svinsk end når andre hold har gjort det.

jeg har ikke diskuteret med andre i tråden så jeg ved ikke hvem jeg skulle være sur på ud over dig.
Indrømmer gerne at det pisser mig af når folk ligger ord i munden på andre i stedet for at forholde sig til det man skriver.

Du vendte min kommentar til at jeg forsvare ALLE deres beslutninger og hvis også at jeg var en fan boy. ;(
#15(Med 3 svar)
22. februar 2024 kl. 20:29
Spække
Jeg har ikke set, hvad Heroic skriver på twitter, så der må jeg være dig svar skyldig. Jeg synes stadig det TeSeS giver udtryk for her er ret uskyldigt. Det vel som at høre en Arsenal-spiller sige, at han godt kan få lidt optur over, at det ikke kører for ærkerivalen Tottenham. Når du skriver, at Heroic udtaler sig på twitter, er det så spillerne eller er det org'en? Jeg har det fint med, at spillerne kan give hinanden lidt røg, men det skal helst ikke være sådan, at de forskellige orgs ryger i totterne på hinanden som et par hovedløse internetkrigere.
#16(Med 2 svar)
22. februar 2024 kl. 20:32
Hunt
Flere orgs har admins der laver jokes med hinanden nip, heroic, gl, fnatic og flere. Så der er intet andet i det end jokes, det står bare lidt i kontrast til fx astralis der forsøger at stille en pr mur op imellem dem og verden rundt om.

fx nip/heroic joker også med dem selv når de taber og skriver "0-2 vi tabte" eller lign, mens astralis legit kan skrive midt i map 1 "4-1 god start" for så at tabe map 1 og 2, for så intet at skrive bagefter. Som om de kun vil skrive noget når de vinder.
#19(Med 1 svar)
22. februar 2024 kl. 20:53
Spække
Jeg kan sagtens følge tankerne om, at Astralis som org kan virke lidt højrøvede, eller hvordan man nu skal udtrykke det. Nu må du/andre rette mig, hvis jeg tager grueligt fejl, men noget af dette kommer vel fra, at de var en drivende faktor i professionaliseringen af CS. Det setup de skabte i deres storhedstid blev en ny standard, som andre orgs så op til og forsøgte at efterligne, og den gav jo også gevaldig pote. Hvis man som org har haft som strategi at man skal være professionel ind til benet, og man på baggrund af dette havde en fuldstændig uhørt dominans indenfor CS, ja så kan det da godt være lidt svært at finde den selvironiske tone frem, selvom det bestemt ville klæde Astralis med lidt humor.
#22(Med 0 svar)
22. februar 2024 kl. 21:05
Hunt
Det er sådan set en helt fin strategi astralis kører, hvis det så var fordi alt hvad de gjorde var super professionelt og bare kørte. Så ser det jo meget godt ud, men det er kontrasten mellem det de forsøger at ligne på SoMe, mens de samtidig kegler rundt og ikke vil indse det selv.

Lidt ligesom det her meme shorturl.at/dDLV2 , sådan virker det lidt til nu hvor de lidt prøver at være med. En far der tror han skal være ung med de unge..
#4(Med 1 svar)
22. februar 2024 kl. 20:16
bat
Det virker ret dumt skrevet
#9(Med 0 svar)
22. februar 2024 kl. 20:21
Madsen
Det skal du da have lov at mene ;)
#5(Med 46 svar)
22. februar 2024 kl. 20:16
Hunt
Som spække siger da kjærbye skiftede mellem de 2 bedste danske hold, var alle fra astralis jo ikke ligefrem respektfulde.

Så hvorfor skulle nogen andre være det den anden vej nu? Især med tanke på hvordan stabbi fik skiftet væk til astralis?

Astralis byrder jo ikke ligefrem op til at skulle have noget respekt overhovedet. Den nok største snake org i cs, hvis de ikke havde taget så absurd mange dårlige beslutninger og gjort som de har gjort hver gang de skal hente spillere, så kunne der nok havde været noget respekt den vej.

Men madsen min ven, astralis fanboy #1. Du har jo ingen selvindsigt, når du ikke kan se hvorfor alle andre end folk herinde mere eller mindre bare hader astralis.
#8(Med 5 svar)
22. februar 2024 kl. 20:20
Madsen
Jeg gider ikke bruge tid på dig Hunt når folk kommer med gode argumenter svare du aldrig igen det ser jeg gentagende gange

God aften Bao!
#11(Med 4 svar)
22. februar 2024 kl. 20:22
Hunt
Masssi "gode argumenter"

Du kommer med intet andet end astralis fanboy propaganda

Kom nu med de gode argumenter for hvorfor astralis spillere/org/fans viste 0 respekt for kjærbye dengang?
#13(Med 3 svar)
22. februar 2024 kl. 20:24
Madsen
Jeg gider ikke bruge tid på dig Hunt når folk kommer med gode argumenter svare du aldrig igen det ser jeg gentagende gange

God aften Bao!
#14(Med 2 svar)
22. februar 2024 kl. 20:25
Hunt
Kom nu med de gode argumenter for hvorfor astralis spillere/org/fans viste 0 respekt for kjærbye dengang?

Svar da på mit spørgsmål masssisiss
#45(Med 1 svar)
23. februar 2024 kl. 09:30
RasmusRoev
Nu er jeg ikke SÅ vidende på kjærbye den gang, da jeg først rigtig begyndte at følge ordenligt med bagefter (takket være Astralis). Men lavede knægten netop ikke det største PIK move i hele CS historien? Går den ikke som FIGO / Laudrup skiftet? Hvordan ender Astralis med at være røvhullerne her?
#49(Med 0 svar)
23. februar 2024 kl. 11:58
sanimand
Jo - det var Kjærbye selv der ville skifte, hvilket han selv gentagene gange har sagt, at han fortryder.
Astralis tog Magisk i bytte.
#10(Med 6 svar)
22. februar 2024 kl. 20:22
Thomsen94
Hvor har du den viden om at de fleste hader Astralis herinde? Tror sku stadig de har flest fans herinde..
At folk udtrykker deres mening omkring deres situation, er nok bare mere konstruktiv kritik end 'had'.
#12(Med 5 svar)
22. februar 2024 kl. 20:24
Hunt
Herinde ja, men nu er vi herinde på d2 en ret lille del af hele scenen.

Udenfor vores lille bobble har folk ikke samme lyserøde syn på astralis, de ser bare alle de beslutninger de tager og tænker "wtf" og det er med tanke på hvor mange andre orgs der også kegler rundt.
#27(Med 4 svar)
22. februar 2024 kl. 22:30
Kristja
Og her kommer du igen med dårlige "fakta" alle de her "haters" du refererer til, det er jo uvidende små tosser på HLTV, reddit, og i et kommentarfelt på Twitch haha, hold nu op 😂

Alle sammen nogle som du, der læser lidt negativ sladder og æder det hele råt, og får derefter bygget nogle vilde teorier op omkring hvordan tingene er foregået, trods INGEN personlig indsigt i sagerne. Jesus mand, sikke nogle kilder du har dig 😄
#30(Med 3 svar)
22. februar 2024 kl. 23:23
Hunt
Som når i meget færre personer lapper astralis pr i jer herinde? og på danmarks turne :)
#35(Med 2 svar)
23. februar 2024 kl. 02:09
Kristja
Hvor lapper jeg Astralis PR i mig henne? Jeg udfordrer det du skriver. Og jeg forholder mig til det man rent faktisk ved, jeg behøver ikke slippe min fantasi løs, som alle andre tosser der æder hver en lille negativ historie de kan komme afsted med. Har du hørt om at være kilde kritisk?

Du behøver ikke skrive I til mig, jeg er ikke alle de andre. Og jeg er heller ikke tilhænger af Danmarks turne :)
#37(Med 1 svar)
23. februar 2024 kl. 02:50
Hunt
Det sjovt som "i" ved hvad der er rigtigt og kan bruge det som fakta når det passer "jer" og når jeg omvendt bruger noget så "gælder det ikke" fordi det ikke er 100% kendt fakta.

"Jeres" dobbeltmorale herinde er vild
#46(Med 0 svar)
23. februar 2024 kl. 09:32
RasmusRoev
Skal du altid bruge I og jeres? :)
Føler du at du er imod et helt site? Så skulle man måske kigge bare LIDT indad. Ikke helt (da du også har gode pointer), men bare LIDT indad :P
Kan man ikke se røvhullet i rummet, så er man den nok selv ;) Og husk for hver finger du peger med, så peger der en del på dig selv.
#26(Med 32 svar)
22. februar 2024 kl. 22:27
Kristja
Har du snakket med Heroic, Stavn og Jabbi om hvad der er sandt og hvad der er usandt i alt?

Nu ved vi jo at Kjaerbye skiftede direkte bag om ryggen på sin lille familie. Det ved du jo ikke en fløjtende fis om, om Stavn og Jabbi også gjorde? 😅

Og sådan kan vi blive ved, med diverse handler, og behandling af trænerer du refererer til. Du snakker om fakta med du har vitterligt INGEN fakta på, om alle din postulater er sande eller ej.

Dit korstog må virkelig være trættende, hvorfor har du sådan en vanvittig besættelse af noget så ligegyldigt, jeg forstår det ikke 😄
#31(Med 31 svar)
22. februar 2024 kl. 23:24
Hunt
Nu antager du best case for astralis fuck up og worst case på heroics fuck up.

Men du skyder på mig for at gøre det præcis samme, godt med noget dobbeltmoral.

Der var imo mere backstabbi hos familie heroic end dengang med kjærbye hos astralis.
#36(Med 30 svar)
23. februar 2024 kl. 02:20
Kristja
Jeg antager ikke noget, jeg spurgte om du havde hørt historien fra de egentlige personer, eller om du bare spinner din egen teori ud fra det latterlige statement Heroic kom ud med 'først' så du er typen der tror på den første historie der kommer, og fornægter at der er to sider af en sag, det er stærkt 😄

Og hvor er jeg dobbeltmoralske henne? Jeg stiller spørgsmål, jeg claimer intet, men det er også træls når folk beder om reele fakta, så er det nemmere at smide offer kortet. Det er bare et lavt niveau at debattere på, og generelt at opføre sig på, når man hele tiden skal være så fandens negativ og godtroende om du vil. Det er trættende at læse alle de rygter du forsøger at sprede, som du i bund og grund intet aner om, andet end hvad du lige har læst fra en enkelte side, altid den side som har noget negativt at sige selvfølgelig, det er det bord du spiser ved tydeligvis.

Du er jo generelt helt fin at debattere med, og har generelt nogle sunde fornuftige holdninger, men alt der handler om Astralis er bare "jeg tror på alt negativt jeg læser, og den første negative historie"

Hvis Stavn og Jabbi er gået bag om ryggen på holdet, uden at sige de ville videre, ja så er det da ligeså skidt, som da Kjaerbye vitterligt først kom clean, efter han var skiftet, og INGEN fra holdet vidste det, de skulle selv læse en nyhed omkring skiftet 😅

Ps. Det her er ikke for at være nedern eller at være på nakken af dig. Jeg synes bare du er begyndt at fylde mere og mere på, med at trænere også bliver behandlet dårligt nu osv.
#38(Med 8 svar)
23. februar 2024 kl. 03:01
Hunt
Du antager det værste om heroic når stabbi skifter væk, mens med kjærbye er han problemet og ikke astralis. På trods af vi ikke 100% udefra kender alle fakta, så vi til en vis grad antager ting. Med større eller mindre grad af kendte hemmeligheder og åbenlyse fakta.

Stabbi sagde jo direkte de ville blive hvis heroic lavede de udskiftninger de ville, det gjorde heroic så og derefter smuttede de alligevel. Det er nu heroics fejl?

Det er den dobbeltmorale der hersker, hvor antagelser fra jeres side bliver brugt som fakta mens mine antagelser ikke gælder for noget.

Trænerne? Når man så hurtigt smider den ene træner ud efter den anden, så vil jeg mene det er dårlige arbejdsforhold. Ruggah ved nu at hvis ikke astralis vinder fra dag 1, så er han ude ret hurtigt og alexsomfan bliver rykket op fra talent holdet. Hvor han så får samme "muligheder" eller mangel på samme. Måske det faktisk ikke er træneren der er problemet?

Flyder mere på? Folk spørg mig hvorfor jeg er efter astralis, så nævner jeg de ting jeg mener de gør forkert. Hvilket (desværre) efterhånden er en ret lang liste.

Det er bare komisk som folk herinde bare pr automatik lapper astralis pr i sig og stoler blidt på alt hvad der kommer derfra, men hvis jeg omvendt stiller mig kritisk overfor hvad de laver. Så bliver jeg bare hakket ned. Derfor ser jeg heller ingen grund til at holde noget niveau. Som sagt tidligere hvis folk som du gør her, med en fair kommentar så svarer jeg også igen på samme måde. Men hvis folk som tit sker herinde sender lort min vej, så sender jeg også lort tilbage igen. Men så er jeg problemet igen, fordi jeg sender lort mod dem. Noget med sten og bo i et glashus?

Nok det bedste eksempel er astralis transfer "problemer" hvor sprout, heroic er de onde og astralis gjorde intet forkert. Men begge de førnævnte orgs har handlet med mange andre hold hvor der ingen problemer har været. Navi har ikke været ude og hakke på sprout efter de skulle købe wonderful eller apeks har sagt noget omkring heroic efter deres køb. Men hver gang astralis er inde over en transfer, så kommer orgs og siger astralis er mega nederen af forhandle med. Hvor alle herinde så kommer og fratager astralis for alt ansvar, for de kan jo intet gøre forkert. Mens en hver med bare lidt fornuft kan se astralis sjovt nok ender i de "problemer" ofte når de skal hente spillere. Hvor de i begge tilfælde har måtte betale ekstra "røvhuls" fee for deres spillere. Fremfor bare at forhandle om alle andre tyedligvis godt kan finde ud af.
#87(Med 7 svar)
24. februar 2024 kl. 23:28
McLoud
"Stabbi sagde jo direkte de ville blive hvis heroic lavede de udskiftninger de ville, det gjorde heroic så og derefter smuttede de alligevel."

Ifølge hvem..? Nåh ja.... Heroics tweet... (som så dermed er din virkelighed, eller..?)
#88(Med 6 svar)
25. februar 2024 kl. 01:34
Hunt
Stabbi selv i deres "statement" skrevet af "dem selv"..
#89(Med 2 svar)
25. februar 2024 kl. 05:16
Kristja
De fik en deal med en større/bedre kontrakt hos en større org, og valgte så at skifte. Hvorfor er det så slemt? Du er virkelig smålig, tænk at være så fikseret på Stavn, Jabbi og blameF... OG Astralis elendigheder. Det er godt nok ikke et pænt billede ud af til kære hunt. Plus jeg tror vitterligt, at halvdelen af sitet, er i mod Heroic udelukkende pga dig, det er altså tankevækkende haha 😅

Altså de er ikke engang med til Majoren og de kegler rundt på serveren, det må da være straf nok, og så videre i teksten 😄
#90(Med 1 svar)
25. februar 2024 kl. 11:52
Hunt
I det mindste bedre end Astralis billede ud af til :)

Det er jo efterhånden kun jer herinde på dust2 der ikke kan se hvor meget lort de har lavet og fortsætter med at lave.

I får jer jo et chock når de kommer udenfor den her bobble af Astralis2.dk :)
#91(Med 0 svar)
25. februar 2024 kl. 12:46
Kristja
Hvis de er så forfærdelige, hvorfor så synke ned på deres niveau, og hvorfor bruge så meget krudt på at kaste med mudder mod Astralis og diverse spillere? 😄

Nu er du ude i en masse sludder igen. Jeg læser skam også andre steder end på dust2. Som tidligere nævnt, så er der selvfølgelig en masse tosser som enten troller, eller udtaler sig uden den mindste indsigt, og udelukkende baseret på rygter eller fortid. De er alle mulige andre steder end her på dust2, det er vi bestemt enige omkring. Men det gør stadig ikke din eller deres agenda bedre 😅
#92(Med 2 svar)
25. februar 2024 kl. 20:57
McLoud
Du lever i din egen verden.

De skriver tværtimod at det er løgn.

twitter.com/stavnCS/status/1737913078874812849?ref..
#93(Med 1 svar)
25. februar 2024 kl. 21:21
Hunt
De sagde de ville blive hvis Heroic lavede de udskiftninger stabbi ville have.

-cadian senere og så smutter stabbi.

At tro andet er en joke, men oh well astralis mcFanboy
#95(Med 0 svar)
27. februar 2024 kl. 02:11
McLoud
Jeg har seriøst lige linket til deres statement, som beviser at det du skrev ikke passer..!

Og i stedet for at indrømme at du tog fejl, bliver du nedladende.

Vildt at opleve... og lidt trist.
#42(Med 20 svar)
23. februar 2024 kl. 08:13
TheJyde
Han er umulig at snakke med han er Heroic super fan. Men andre må ikke være fans af Astralis 🤣🤣🤣 og alle hader Astralis det ved du jo godt 😉😉
#50(Med 19 svar)
23. februar 2024 kl. 13:11
9600BAUD
Det er så komisk at han smider fanboy kortet konstant, imens de fleste herinde holder med danske hold og dermed også Astralis - men ikke ikke i mine øjne er fanboys som i Hunt kategorien. Det gør ondt på Hunt at blive kaldt fanboy, så han elsker at skrive det og det kommer næsten hver gang han ikke har flere argumenter.

Han sidder seriøst og holder med 9pandas lige nu - ikke fordi han hader Astralis - men fordi de er underdogs 😂😂😂 Det er fucking komisk at han ikke selv kan se det!

/Baudie
#51(Med 18 svar)
23. februar 2024 kl. 13:15
Hunt
Holder med 9 pandas både fordi de er underdogs men jo også fordi de spiller i mod astralis. Det er næppe nogen hemmelighed..

Det er heller ingen hemmelighed jeg ikke er fan af partnerspots, så hver gang (tæt på) det er partnerhold vs et ikke partnerhold, så gæt selv hvem jeg holder med. Er fx også meget i mod hold som BIG, EG, astralis, OG, NIP, fnatic... der bare lever på de partner spots.
#52(Med 7 svar)
23. februar 2024 kl. 13:29
9600BAUD
Du skrev selv: “… Er det et problem jeg holder med et underdog hold der har grindet hårdt for at nå hertil?…”, men kravler langsomt tilbage i det hul du kom fra. Nu er det selvfølgelig forkert det du skrev og nu er det kun fordi at Astralis er et partnerhold at du holder med russiske 9pandas. Klart nok at du hader Astralis, fordi de har smidt mange penge i denne sport og været med til at gøre den til det den er blevet til. Det havde du måske været i stand til at forstå, hvis det var sandt at du har en bachelor i økonomi. Det havde været alt for usikkert at investere så mange millioner i en ny sport uden tiltag som partnerspots.

/Baudie
#53(Med 6 svar)
23. februar 2024 kl. 13:38
Hunt
Igen bliver du personlig din kæmpe spade... Fuck af..

At sporten er et sort hul fordi alt værdi er værdisat ud fra hvad det måske kunne blive og ikke hvad det er værd nu, det er ikke mit problem. Det er en risiko der er når man investerer.

Partnerhold ødelægger det sportsligt i sporten, helt som NBA og NFL. Du kan tabe og tabe som EG men stadig bare være med. Mens hold i tier 2 kan kæmpe og grinde i et væk og stadig aldrig være med hvor det er sjovt.
#54(Med 5 svar)
23. februar 2024 kl. 13:50
9600BAUD
Det er altså ikke personligt, blot fordi du bliver ked af det. Jeg holder mig bare til fakta og det er fair nok at du ikke forstår værdien i partnerspots. Det kræver også lidt økonomisk indsigt, så det er bestemt ingen overraskelse hvad du skriver.

Der kommer sikkert også mere opmærksomhed til RMR i København, med endnu et russisk hold der deltager - end hvis Astralis havde været med - så naturligt for dig at heppe på dem.

/Baudie
#55(Med 4 svar)
23. februar 2024 kl. 13:50
Hunt
Der bliver personligt når du hiver personlige ting omkring mig ind, fordu du er sunket ned på et så lavt niveau. Hold dig til argumentet eller skrid.
#56(Med 3 svar)
23. februar 2024 kl. 14:01
9600BAUD
Det glæder mig hvis du forsøger selv at leve op til det. At stoppe med pinlige personlige øgenavne og at holde dig til argumentet. Ellers tænker jeg at du selv lever op til dit eget råd og skrider. Ellers er du jo bare en sørgelig hykler endnu engang.

Du kalder mig for spade og tuder så over at jeg er personlig. Kan du ikke selv se det komiske?

Du er sjov, dust2 ville ikke være det samme uden dine selvgendrivende udsagn!

/Baudie
#57(Med 2 svar)
23. februar 2024 kl. 14:14
Hunt
Det bliver personligt når du hiver personlige ting omkring mig ind, fordu du er sunket ned på et så lavt niveau. Hold dig til argumentet eller skrid.
#58(Med 1 svar)
23. februar 2024 kl. 14:12
9600BAUD
Jeg fornemmer at du ikke selv kan leve op til dit gode råd. Så endnu en pinlig retræte fra din side, men både forventet og lidt tragikomisk underholdende.

God weekend,

/Baudie
#59(Med 0 svar)
23. februar 2024 kl. 14:14
Hunt
Det bliver personligt når du hiver personlige ting omkring mig ind, fordu du er sunket ned på et så lavt niveau. Hold dig til argumentet eller skrid.
#60(Med 9 svar)
23. februar 2024 kl. 14:30
TheJyde
Så vidt jeg ved har Heroic også partner spots så hvor vil du lige hen med det
#61(Med 8 svar)
23. februar 2024 kl. 14:32
Hunt
Ja hvis hold som heroic, faze og vitality også spillede dårligt ville det også været nederen, de hold er bare så gode at de havde været med i toppen alligvel.

Problemet kommer når de dårlige partnerhold tydeligvis er dårligere end de gode tier 2 hold og derfor kun er med i tier 1 pga deres partnerspots.

Kan du se forskellen?
#62(Med 7 svar)
23. februar 2024 kl. 14:38
TheJyde
Stop Stop stop de andre kan jo bare betale for et partner spot men de gør det ikke kan ikke se problemet
#63(Med 6 svar)
23. februar 2024 kl. 14:42
Hunt
Problemet er så bliver "sporten" ikke til hvem er bedst til at spille cs men hvem har flest penge til at købe sig med til vm.

Forestil dig i fodbold en rig dude kommer og køber Esbjerg og betaler nogen penge til UEFA og nu skal Esbjerg altså spille champions league fordi de har købt det danske spot. Selvom tophold som fck/fcm ville være bedre rent sportsligt.

Eller hvis fck har en dårlig sæson og rykker ned i 1 division, men lige betaler nogle penge til DBU og får rykket vejle ned i stedet selvom vejle fik flere point end fck.

Men fair nok, hvis du synes det lyder fedt så er det jo fair nok.
#64(Med 5 svar)
23. februar 2024 kl. 14:48
TheJyde
Sådan vil det altid være money talks måske de andre hold skulle være bedere til at tjene nogle penge og skabe flere fans hvilket Astralis til en hvis grad har kunne så kunne det være de fik et spot. Er sådan set ligeglad med partner spot bliver spændende at se hvad der sker efter 2024 der er mange hold der kommer til at lukke pga økonomi så måske partner spots ikke er så dumt alligevel til den tid hvem ved
#65(Med 4 svar)
23. februar 2024 kl. 14:52
Hunt
Partnerhold gør godt for de 10-12 hold sure, men for ALLE andre er det umuligt pga det.

Money talks sure, til at et hold kan købe messi og ronaldo, men hvis de taber deres kampe rykker de stadig ned. Hold må købe og bruge penge som de vil, men hvem der er med i tier 1 skal bestemmes ud fra hvem de bedste hold er og ikke hvem der har betalt penge til ESL.

Igen: Forestil dig i fodbold en rig dude kommer og køber Esbjerg og betaler nogen penge til UEFA og nu skal Esbjerg altså spille champions league fordi de har købt det danske spot. Selvom tophold som fck/fcm ville være bedre rent sportsligt.

Eller hvis fck har en dårlig sæson og rykker ned i 1 division, men lige betaler nogle penge til DBU og får rykket vejle ned i stedet selvom vejle fik flere point end fck.
#66(Med 3 svar)
23. februar 2024 kl. 14:54
TheJyde
Jeg forstår godt hvad du mener men sådan er virkeligheden bare ikke og kommer aldrig til at være det så kan man brokke sig fra nu af og til juleaften og tror på Astralis nok skal bliver gode igen på et tidspunkt så mon ikke det går at de har et partner spot
#67(Med 2 svar)
23. februar 2024 kl. 14:59
Hunt
Sådan er virkeligheden i rigtig sport fx fodbold, der kan Esbjerg ikke købe sig i champions league eller fck kan ikke købe sig fra at rykke ned. De kan bruge massere af penge på spillere og alt muligt, men i sidste ende skal de vinde kampe på banen.

Her i cs som "sport" kan du tabe alt i årevis, men fordi du har betalt ESL og blast, så får du spots i tier 1.

Astralis har partner spots for nu ja, men kun i 10 måneder endnu. Samt det bliver kun værre når Astralis pt er #31 hos esl, hvor de allerede har misset Katowice, Major, Dallas og Cologne. (med 99% sikkerhed). Så ser det jo ikke ligefrem godt ud ift at blive inviteret til ting i 2025. Og hvis man først begynder at skifte noget ud, så det gg.

Liquid står lidt i samme situation, hvor de har meget få chancer tilbage før de skal ud og spille med i toppen, ellers bliver det svært i 25.
#68(Med 1 svar)
23. februar 2024 kl. 15:40
TheJyde
Amen sådan er det i cs lev med det som Mette ville ha sagt
#69(Med 0 svar)
23. februar 2024 kl. 15:46
Hunt
Well det er jo lige netop sådan det ikke er i cs fra 25, så bliver det de hold der er gode som er med i tier 1. Mens hold som astralis må spille noget cct fordi de ikke er gode nok til tier 1. Så kan de spille mod de andre tier 2 hold OG, fnatic, NIP, big osv
#23(Med 0 svar)
22. februar 2024 kl. 21:08
RasmusRoev
+1000!!!!
#28(Med 0 svar)
22. februar 2024 kl. 23:21
BEDST
Forståeligt
#32(Med 0 svar)
22. februar 2024 kl. 23:33
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Rivaliseringen mellem Astralis og Heroic er en gave til CS-scenen.

Jeg var bekymret for, at den ville forsvinde helt, da Astralis købte stavn og jabbi ud af Heroic.
#39(Med 0 svar)
23. februar 2024 kl. 05:26
TheJyde
Omg så køre vi igen med had til den ene og den anden org 😂😂😂😂 men vil dog sige Heroic udtaler sig lidt dumt nogen gange og det mister man fans på men 2 danske hold med til Majoren er fedt eller skal vi sige 1 for Heroic er ikke dansk i mine øjne 😉
#41(Med 1 svar)
23. februar 2024 kl. 08:05
aGk
Virker til snakken herinde er noget bredere end den originale udtalelse som artiklen omhandler.

For at vende tilbage til udtalelsen fra TeSeS så er det selvfølgelig helt i orden. Han blev spurgte direkte ind til hvad hen mente om Astralis' RMR exit og kunne ikke lade være med at trække på smilebåndet.

Det er da alt andet lige også super tragikomisk med deres RMR exit og måske nok bare komisk fra Heroics perspektiv, og tragisk for alle Astralis-gutterne på dust2.dk 😅
#47(Med 0 svar)
23. februar 2024 kl. 11:20
Galaxy_Surfer
+1
Fuld forståelse for TeSeS udtagelse, han er heldigvis ikke en robot!
Håber for den danske scene, at Astralis overrasker positivt i dag og levere nogle brandvarme kampe og kommer til Majoren i Kbh.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.