Fra Floki til Flares: En flammende genfødsel

I POWER Ligaens 1. division, er der et nyt hold på tabellen.

Flares Esport.

Organisationen opstod efter en omstrukturering hos Floki Esport inden starten på POWER Ligaens 25. sæson.

Efter at have ryddet op i organisationen valgte Floki Esport at lade Teacha gå, hvilket ledte til dannelsen af Flares Esport. Dust2.dk har taget en samtale med Teacha for at dykke ned i historien:

Det hele starter med, at jeg får beskeden af Gejl(stifter af Floki Esport), hvor han siger, at han stopper samarbejdet med mig, og at jeg er ude af Floki. Jeg ved til den dag ikke, hvad den præcise grund bag beslutningen var, men jeg accepterede det. Motiv, der var i gang med at bygge et 3. divisions hold op, som oprindeligt skulle have været under Floki, vælger så at forlade Floki af andre årsager og følger med til Flares, da vi havde et meget godt samarbejde i Floki og ser ens på mange ting i forhold til CS, hold og generelle menneskelige værdier.

Nordby havde jeg snakket meget med mod slutningen af sidste sæson, hvor han og resten af Academy egentlig var “signet” til at skulle spille for Floki, men da jeg stod som ejer af det spot de skulle spille på, valgte de at fortsætte med mig under Flares.

Organisationen er bygget på det grundlag, at ærlighed fremmer samarbejdet. Den er lavet med et ønske om at skabe et sted, hvor folk har lyst til at være samtidig med at man er motiveret for udvikling. Jeg har lært mange ting mens jeg var i Floki og det prøver jeg at bygge videre på under min egen organisation.

En flammende genfødsel

Ved organisationens begyndelse blev navnet Flares valgt med omhu. Det kommer af det latinske udtryk "Flamma Resurrectio". Dette navn blev ikke blot tilfældigt valgt, men blev nøje udvalgt for at symbolisere den situation som Teacha beskriver, da holdet stod under sin opstartsfase.

Navnet Flares kommer som en sammentrækning af Flamma Resurrectio, som betyder “en flammende genfødsel”. Vi har valgt at bruge dette navn, da vi synes, at det passer meget godt til den situation, vi var i ved organisationens begyndelse.

Flares har indtil videre skrabet ni point til sig i 1. division i denne sæson og befinder sig i den tunge ende af tabellen på ottendepladsen. Holdet har ikke haft mulighed for at træne sammen før starten af POWER Ligaen, og derfor er de tilfredse med deres nuværende placering.

Som med Teacha's tidligere organisation er målet for Flares at have flere hold i de højere divisioner, selvom det realistisk set må vente i POWER Ligaen

I en hæsblæsende start med tre sejre på baggrund af nul praccs i 1. division, må det siges at være mere end vi kunne forvente. Jeg har aldrig været i tvivl om drengenes kvaliteter, og man kan også se, at de i løbet af sæsonen finder vi bedre og bedre sammen som hold og leverer flot CS på serveren.

Jeg vil ikke sige, at vi har forventninger. Jeg vil kalde dem forhåbninger på nuværende tidspunkt, da vi er en ny “klub” i det her selskab. Vi arbejder henimod at undgå nedrykning, det må siges at være det altoverskyggende mål.

Hvad er jeres målsætninger fremadrettet, hvis vi ser på efter sæsonen?

Målet for os er at være en organisation, som folk ønsker at joine og at vi er et sted hvor folk har lyst til at være. I forhold til POWER Ligaen vil vi gerne besætte flere pladser i de højere divisioner. Selve ligaen er et stort skridt op, derfor vil vi først og fremmest gerne gøre os selv til en fast bestanddel af 1. division, så må tiden vise om der er mere i sigte.

Hvad er jeres forventninger som organisation til spillerne?

Mine forventninger ligger primært på det der foregår spillerne imellem. Jeg forventer en opførsel, der er præget af respekt og modenhed, overfor både med-, modspillere, organisationsledelsen og på de sociale medier. Det indebærer, at man kan diskutere både nemme og svære emner, uden at der skabes splid i gruppen og hvor gensidig respekt har øverste prioritet.

Rå diamanter

Flares Esport står med tre hold i forskellige divisioner i POWER Ligaen, og blandt dem er der talenter, som Teacha har udpeget som værd at holde øje med:

Mini på mainholdet er den bedste mekaniske aimer, jeg har haft på et af mine hold. En rå diamant, som er risikovillig og kan opnå store ting med den rette guiding.

Bach på Flares Academy er i mine øjne en undervurderet spiller på den danske CS-scene, han er firmaets mand, tager gerne alle de ufavorable roller og brokker sig aldrig.

Derudover er der NICO. En ekstrem rå spiller med stort potentiale. Den udvikling jeg har set hos ham i den måned, hvor han har været i Flares, har været ekstraordinær.

Flares Esport består af:

  • Danmark NifloX

  • Danmark Mini

  • Danmark Borsty

  • Danmark Vendelb0

  • Danmark Kongo

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.