Floki Esport skærer ned til to hold efter oprydning

To uger efter afslutningen på POWER Ligaen, er den store oprydning i gang hos organisationen Floki Esport.

Den store oprydning betyder et farvel til tre af holdene i Floki, mens et nyt hold er på vej. Floki går fra at have fire hold til to hold.

I første omgang blev det til et farvel til alle fem spillere på mainholdet, der seneste sæson overlevede i POWER Ligaens 1. division med en sjetteplads.

Fredag aften oplyser Floki på det sociale medie X, at de må sige afsked til endnu otte spillere på tværs af deres hold i 2. division.

Floki skal fra næste sæson spille med et hold i POWER Ligaens 1. division. Floki havde ellers sikret sig to pladser i 1. division, hvor både førsteholdet fra Floki Esport og Floki Ragnarok skulle repræsentere organisationen.

Med nyhederne fra Floki betyder det, at de nu kun har et hold i 1. divisionen samt, at de skal ud og finde fem nye spillere til holdet, der skal spille med om oprykningen i POWER Ligaen.

I november fortalte organisationens stifter, Gejl, om historien bag Floki Esport til Dust2.dk.

Floki Esport blev startet i marts 2022 af mig og Jyt, en af mine efterskolevenner. Vi tænkte, det kunne være sjovt at lave et hold og se hvor langt, vi kunne komme. Det endte så hurtigt med oprykning, og efter tre sæsoner var vi kommet fra 4. div. til 1.div.

På baggrund af de nye ændringer i organisationen har Dust2.dk taget kontakt til Gejl.

Gejl fortæller, at Floki Esport går fra at have hele fire hold på tværs af divisionerne i POWER Ligaen til nu, hvor de kun har to hold. Det ene af holdene skal spille med i POWER Ligaens 1. division.

Der er sket en masse ændringer i organisationen, efter jeg valgte at afslutte samarbejdet mellem Teacha og jeg. Han ejer to spots, og Motiv ejer Ragnaroks 1. division spot. Motiv er ikke længere en del af organisationen, og dermed har jeg kun main holdets 1. divisions spot tilbage.

Eftersom, at Floki banneret kun ejer en spot lige pt., har det betydet, at vi ikke har plads til så mange spillere. Af den grund har vi givet alle spillere lov til at søge nye veje. Det er selvfølgelig ærgerligt, at vi skal sige farvel til så mange spillere, men vi håber at de ender et nyt fantastisk sted!

Med fire hold i divisionerne, var der meget at se til for ledeIsen samt at i sidste sæson havde Floki Esport en travl sidste spilledag i POWER Ligaens divisioner, hvor de havde muligheden for at få to ekstra hold med i 1. division, da begge mandskaberne i 2. division lå til direkte oprykning.

Eftersom, at vi kun har en licens under Floki banneret, er planen at vi nedjusterer mængden af hold, der er under banneret. Men vi har aftale med et hold som pt. spiller uden en organisation, om at de inden længe bliver en del af os.

Vi står et fint sted lige nu. Vi ville gerne være en organisation hvor alle spillerne føler sig set og hørt. Vi ville hellere have færre hold, hvor spillere har en god relation til ledelsen end mange hold uden en god relation..

Floki Esport har fået nye ansigter ind hos ledelsen. Det skriver de lørdag formiddag på X.

Planen med holdet, som skal spille 1. division til næste sæson, er at vi skal have stablet noget mere stabilt på benene, end det har været hen over de sidste par sæsoner. Derfor har jeg bragt nogle flere personer ind i ledelsen, som skal være med til at skabe nogle gode rammer for de kommende spillere.

Floki skal tilbage til at være et sted, hvor alle spillerne er glade og føler sig godt tilpas. Det er blandt andet, derfor jeg har været nødsaget til at lave ændringer i ledelsen.

Dermed er der kun to hold til rådighed hos Floki Esport i POWER Ligaens divisioner fra næste sæson. De kommende dage vil der komme flere nyheder vedrørende organisationens fremtid via deres sociale medier.

#1(Med 2 svar)
16. december 2023 kl. 20:23
Equip
Gejl er en champ.
#2(Med 1 svar)
16. december 2023 kl. 21:15
D0N
+1 på den
#4(Med 0 svar)
16. december 2023 kl. 21:59
Holy_Water
+1
#3(Med 0 svar)
16. december 2023 kl. 21:55
ImA1ex
Gejl er så hot
#5(Med 0 svar)
16. december 2023 kl. 22:33
7ri
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Bliver mærkeligt at se Teacha IKKE være en del af floki når han har været alle steder de har spillet. og bare overall ser meget cs, ja hvad mon det næste bliver.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.