Organisation trækker stikket efter shitstorm: "De skylder os løn"

Team 7AM har lukket og slukket efter shitstorm, men katastrofen stopper ikke bare dér.

I slutningen af januar gjorde Team 7AM sig negativt bemærket, da en Discord-samtale blev lækket mellem to af stifterne, hvor de homofobiske holdninger ikke blev holdt tilbage.

Ikke særlig overraskende resulterede det med, at flere af de ansatte valgte at sige farvel og tak til organisationen. Da man ikke troede, at det kunne gå mere ned ad bakke, kom det frem, at organisationen angiveligt også skylder spillere løn.

Duplicate, der spillede for Team 7AM frem mod til slutningen af januar, har nemlig været på tasterne på X, hvor han beretter, at organisationen skylder ham og sine holdkammeratter løn for januar måned.

Organisationen er nu lukket ned på grund af en lækket DM, der kom ud den 31. januar. Vi repræsenterede organisationen hele januar, og de skylder os rent juridisk løn, som de ikke ønsker at betale på grund af 'nedlukningen'. Øv, for det er ikke første gang, jeg er blevet snydt, skriver bulgareren.

Den bulgarske spiller kommer ikke nærmere ind på, hvor mange penge han har til gode, men understreger, at det efter sigende skulle være blevet mere normalt på scenen, at man oplever manglende løn eller andre problemer med organisationerne.

Duplicate blev en del af Team 7AM tilbage i november. Under opholdet spillede han blandt andet sammen med den tidligere Sashi-spiller Bevve.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.