zonic har debut for Falcons mod sit gamle hold.

zonic: "For første gang er jeg spændt på et Astralis-hold"

Nu er det blevet tid til debuten for zonics Falcons.

Dust2.dk ved BLAST Premier Spring Groups 2024

Tre måneder har zonic brugt i Falcons uden en eneste officiel kamp.

Vi tog en snak med den legendariske coach forud for hans første kamp med det nye projekt.

Så er det blevet tid til jeres første kamp. Er du lidt spændt?

Jamen jeg er altid spændt. Nu har jeg ikke trænet siden oktober sidste år, siden EPL med Vitality.
Så selvfølgelig lidt kilder i maven, men også med bevidstheden om, at der ikke er så store forventninger til den her turnering. Det er egentlig bare med at få kigget på nogle af de ting, vi arbejder med.
Hvad er det, vi gør godt? Hvad er det, vi skal kigge på i forhold til roller og positioner? Fordi det store fokus er helt klart RMR'en her senere.

Selvom zonic har været coach for Falcons i tre måneder, og vi nærmer os slutningen af januar, så har Falcons faktisk ikke fået så meget træning under bæltet, og det var zonics beslutning.

Ja, altså vi har ikke haft så mange træningsdage med holdet. Også fordi det var vigtigt for mig at give SunPayus og maden en pause.
De har jo alt andet lige spillet en lang sæson sidste år, hvor de spillede med ENCE og med gla1ve. Så de havde booket ferie osv. Det var vigtigt for mig at sige, at det respekterer vi.

Igen, hovedmålet er jo egentlig bare at komme til RMR, og der var vi så heldige at kunne få ENCE-kernen med, så vi ikke stod og skulle spille den her forfærdelige open og closed qualifier.

Så ja, der er selvfølgelig nogle ting i træning, som vi kigger på. Men du lærer allermest ved at spille officielle kampe.
Så jeg er glad for, at vi ikke starter ud med en RMR, men har BLAST og Katowice til at se, hvor vi står.

Hvornår begyndte i så at træne med holdet?

Hvis jeg husker rigtigt, så startede vi omkring den 5. januar,
tror jeg, lige med et par træningsdage. Og så mødtes vi til bootcamp uden pc. Og så har det ellers bare været en fuld træningsdag, hvor vi har haft nogle ekstremt lange dage.
Nogle af dagene fra 9 til 19 og så har vi mødtes igen. Har haft en time med familie og spist en aftensmad. Og så har vi mødtes igen fra 22 af til lige sådan nogle snakke omkring dagen og begyndt at planlægge den næste dag.

Det er altså stadig et hold i sin spæde opstart, må man forstå, og derfor skal vi heller ikke forvente at se Falcons som en favorit i gruppen.

Det er ikke så vigtigt med, hvordan vi klarer os i BLAST. Det er egentlig bare med at sørge for, at vi minimerer så mange fejl som muligt, hvilket er højt på min prioriteringsliste, når man tænker på, at det er MR12. Og der ikke er særligt mange runder at spille af. Så du skal minimere dine fejl som hold, og så må det individuelt komme løbende, når vi får spillet os ind i turnéen.

Jeg vil sige, at vi er nok måske sammen med OG det hold, som er underdogs i den her pulje. Det ville være nemt at sige, jamen det er jo bare ENCE-coren. Vi kan jo bare fortsætte fra vores ENCE slap, og så er det jo egentlig bare BOROS, der skal spille op med NertZ, og Emil (Magisk, red.), der skal spille op med dycha. Så nemt og simpelt er tingene desværre ikke altid.

Da zonic, dupreeh og Magisk sluttede sig til Vitality prøvede de at lave en hybrid af Astralis og Vitalitys spillestil, men efter noget tid måtte de erfare, at det ikke var muligt. Derfor blev projektet genstartet med en ny filosofi bygget op fra bunden.

Det har zonic lært lektien af, så denne gang bliver det ikke bare et miks af ENCE og Vitality. Alligevel er det styrker og svagheder ved det gamle ENCE, som zonic bruger til at guide hvor han skal lægge sin energi.

Den fejl vi lavede i Vitality var at prøve at kombinere at starte som Vitality.
Det passede ikke sammen, fordi det var to komplet forskellige spillestile. Det er lidt nemmere den her gang, vil jeg sige. Fordi Vitality og ENCE primært sidste år mindede rigtig meget med hinanden spillestilmæssigt.

Så jeg vil sige, at mit fokus ligger mere på CT-siden. Det var der, hvor ENCE måske havde nogle problemer.
Og så kunne Marco egentlig bare fortsætte på T-siden, som var ENCEs primære styrke, vil jeg sige.

Astralis har nu det bedste hold de har haft, siden zonic forlod organisationen

Selvfølgelig er det ingen ringere end Astralis, som zonic og Magisk skal møde i deres allerførste kamp for Falcons.

Det stod skrevet i (Astralis) stjernerne.

Og det er faktisk en udgave af Astralis, som zonic selv glæder sig til at se spille.

Jeg vil sige, at det er nok første gang siden, jeg forlod Astralis, at jeg sådan for alvor er spændt på det her hold. Altså, der er jo ikke nogen tvivl om, at jeg stadigvæk har rigtig meget kærlighed til Astralis. Det vil altid være mit hjem.
Så jeg håber altid på det bedste for dem...
Måske bare ikke lige i morgen, når vi skal møde dem.

Men jeg er meget, meget spændt på det lineup. Og hvis de kan få løst de nye roller eller den nye position, som Staehr skal spille. Så vil jeg sige, så har de hold, hvor der er virkelig meget firepower.

zonic har kunnet se demoer af Astralis fra deres kampe i den lukkede kvalifikation til majoren, mens Astralis ikke har haft noget forberedelsesmateriale.

Nicolai (devide, red.) ser super skarpe ud, som altid, og så BlameF på CT-siden, vil jeg sige. Der er han stadig en af de bedste spillere i verden.

Jeg er meget fortrøstningsfuld for Astralis, og jeg tror, de går en god tid i møde, som jeg ved, de også fortjener. Det har været nogle hårde år, og vi skal bare have Astralis helt oppe i toppen.

Se kampen mellem Falcons og Astralis her

#1(Med 0 svar)
22. januar 2024 kl. 19:31
9600BAUD
Stærkt interview og spændende hvordan Astralis og Falcons præsterer i løbet af de næste måneder.

Det kan måske blive en hård tid for de største haters af Astralis, for det er vel første gang siden opløsningen af det gamle “4 gange major hold” at der kan være lidt forventninger.

/Baudie
#2(Med 0 svar)
22. januar 2024 kl. 19:35
bimse
Den mand er sgu så god. Han fortjener kun det bedste. Genial coach med 21 trofæer under sig (herunder 5 majors!!) satme ikke mange, der kan prale af det - ser ham lidt som CS’ Pep Guardiola.
#3(Med 0 svar)
22. januar 2024 kl. 19:53
9600BAUD
Ja, han virker sgu altid til at være en cool fyr.

bimse, finder du lidt e-klenex frem så de er klar - for falcons er vist et top 10 hold og det ser ud til at Astralis ikke bliver savet over af dem… og du plejer at være god til at hjælpe brugere herinde.

Undskyldningen er nok at Falcons ikke har spillet sammen så længe (hvilket er korrekt) og at Astralis er heldige med lodtrækningen samt at stavn alligevel er en 0.80 spiller der snart vil ødelægge Astralis!

/Baudie
#4(Med 12 svar)
22. januar 2024 kl. 20:08
fremilyset
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Lidt trist at man har så dårlig lederskabsevner, at man mener det er en sund kultur at træne 12 timer + evaluering og planlægning efter. Der er helt sikkert mange timer spildt i manglende koncentration og træthed.
#5(Med 0 svar)
22. januar 2024 kl. 20:18
Kristja
+1
#6(Med 10 svar)
22. januar 2024 kl. 20:40
RasmusRoev
Ej stop nu.
Det sker sku da på mange arbejdspladser, at man lige giver den en skalle 10-14 timer om dagen i et par uger, og så ned igen. Det ser jeg virkelig ikke et problem i. Kommer jo an på, hvordan "tonen" oppefra er.
#7(Med 6 svar)
22. januar 2024 kl. 20:49
nylsnej
Gør det?

Altså jeg ser intet problem i at man i elitesport på allerhøjeste niveau i indkøringsfasen af et nyt hold har lange dage. Jeg tænker Snappi og zonic har afstemt det med hjemmefronten.

Men ingen normal arbejdsplads ville kunne forvente 10-14 timers arbejdsdage fra mig i to uger.
#8(Med 5 svar)
22. januar 2024 kl. 21:15
RasmusRoev
Jamen velkommen til 2024 folket :)
Kald mig gammeldags, men du ryger sku liiige ned i den kasse. Sorry.

Der er bare mange arbejdspladser, hvor der er travlt i slutfasen af et projekt osv. Der giver folk generelt det en skalle. Eller man rejser i nogle uger osv.
Men nej, bliv du hjemme med 37 timer hver uge. Det fair nok :) Synes bare det er en ærgerlig tilgang.
#9(Med 4 svar)
22. januar 2024 kl. 22:09
nylsnej
Det lyder umiddelbart som nogle dårligt planlagte projekter, hvis de som udgangspunkt kræver 10-14 timers arbejde i slutfasen. Det går måske an på studiet, når man er ung med uendelig "fritid", men ingen arbejdsplads bør forvente det af medarbejdere med familie og børn.

Og spar mig så ellers for din prædiken. Jeg betaler rigeligt i skat og bestemmer selv hvordan jeg strikker min hverdag sammen. Uanset hvor ærgerlig en tilgang du åbenbart synes jeg har til livet.
#10(Med 0 svar)
23. januar 2024 kl. 06:22
Vinther
Eller også ønsker eks. Bygherren sin fabrik hurtigt bygget, så han kan tjene nogle penge.
#12(Med 2 svar)
23. januar 2024 kl. 08:00
RasmusRoev
Ej undskyld. Hvad laver du til dagligt, bliver nødt til at spørge (ikke noget personligt).
Man ser da jævnligt at man giver det en skalle i ny og næ? Og så længe det er i periode, så er det da ganske fint! Og det gælder mange forskellige fag.
Jeg ser det ikke som dårligt ledelsesskab, kun hvordan de håndtere det forinden/bagefter, og tonen omkring det! Har jeg et par hårde uger, og der så ikke bliver sagt noget, ved at tage tidligt fri et par dage bagefter, så er det sku fint. Også det Zonic faktisk siger? At de netop har haft fri, fordi de har haft et hårdt år inden, så er der simpelthen ikke noget i vejen for, at man giver det en skalle. Stop!
#16(Med 1 svar)
23. januar 2024 kl. 08:45
nylsnej
Jeg udvikler software i det private. Og det er lykkedes mig ganske fint at styre uden om arbejdspladser med den arbejdsfilosofi, du beskriver.

Jeg ved godt overarbejde eksisterer, og jeg lægger gerne et par timer hvis det gør en forskel (og jeg bliver betalt minimum 1-1 for det), men jeg synes ikke der er nogen grund til at lade som om det er normalen at arbejde 50-70 timers uger - eller noget man bare bør acceptere, hvis det ikke passer ind i ens liv.
#17(Med 0 svar)
23. januar 2024 kl. 08:58
RasmusRoev
Jeg tror vi er meget enig :)
Jeg mener bare, at det sker overalt, og at det ikke er dårlig lederskab. Men hvordan tonen de håndtere det om. Mere der jeg vil hen! :)

Og det er IKKE normalen. Men at det kan ske, og så længe det er 1-2 uger, så er det ganske fint.
#11(Med 2 svar)
23. januar 2024 kl. 07:09
fremilyset
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Nej det er der netop ikke. De fleste arbejdspladser, som er seriøst, kan nemlig godt se at de får mere ud af færre timer, fordi de færre timer er mere produktive end bare at hamre igennem. Ja der er i perioder travlt, men det er ingen undskyldning for at drive rovdrift. Så er det fordi baglandet er for dårlige til at organiserer sig
#13(Med 0 svar)
23. januar 2024 kl. 08:02
RasmusRoev
Kæft en naiv verden. Vi alle prøver da at planlægge så godt vi nu kan!
Men fordi jeg har softwarefolk der ligger ude, eller man har en test den og den dato, så bliver der 7/10 gange lagt flere timer de sidste par uger. Om man kan undgå det, ja man prøver. Men verden er nu dynamisk, selvom folk prøver at putte alt i små firkantede kasser!
#14(Med 0 svar)
23. januar 2024 kl. 08:04
RasmusRoev
Og man skal da for alt i verdenen prøve at undgå det. Det er vi da helt enige i. Men min pointe er, at det er naivt og tro, at det ikke sker, og at det er dårlig ledelse! Det handler alt om håndteringen bagefter og omkring disse timer. Mere er der ikke i det.
#15(Med 0 svar)
23. januar 2024 kl. 08:27
aGk
"(...) jeg stadigvæk har rigtig meget kærlighed til Astralis. Det vil altid være mit hjem."

Det går lige i hjertet. Kæmpe chef <3
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.