Magisk skal fortsætte karrieren i Falcons.

BREAKING: FALCONS HENTER SUNPAYUS, MADEN OG MAGISK

Magisk og to ENCE-spillere er blevet præsenteret i Falcons.

Falcons har lørdag aften smidt en bombe, da den saudi-arabiske organisation har præsenteret SunPayus, Magisk og maden.

Det skriver Falcons på X.

Den saudi-arabiske organisation har derfor startfemmeren på plads forud for majoren i København og den nye sæson, der begynder til det nye år.

Det var ikke længe, at Snappi var foruden sine holdkammerater fra ENCE, da han allerede nu bliver genforenet med SunPayus og maden, ligesom han får selskab af den firedobbelte major-vinder Magisk, der også bliver genforenet med zonic.

Intet Heroic for maden og SunPayus

Dust2.dk kunne tidligere erfare, at Heroic angiveligt skulle have vist interesse i tre ENCE-spillere og holdets tidligere træner sAw.

Det er som bekendt ikke længere tilfældet for maden og SunPayus.

Ifølge Dust2.dk's oplysninger skulle NertZ trods alt stadig være på blokken i Heroic, mens sAw blev præsenteret tidligere i dag som holdets erstatning for Xizt.

Især tilføjelsen af SunPayus kommer som et stort chok, da han angiveligt afslog Falcons tidligere. Det skrev KRL, som er en fransk streamer og leaker, i hvert fald for knap ti dage siden på X.

Falcons består derfor nu af:

  • Danmark Magisk

  • Danmark Snappi

  • BOROS

  • maden

  • SunPayus

  • Danmark zonic (Coach)

#1(Med 0 svar)
16. december 2023 kl. 18:09
ClinT
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Vildt nok at den blev drejet over til at de skulle til Heroic i starten. Måske de har sovet i timen så. For det her skift til falcons var vel lige til højrebenet i starten.
on a second note. Det er fandme et lidt fladt super hold. Håber stadig det går danskerne godt :)
#2(Med 0 svar)
16. december 2023 kl. 18:18
DOMINA7HOR
Sindsyg drejning, og kæmpe opgradering!

Det var ikke ukendt, at de gerne ville have SunPayus. Tænker længe, at ENCE stod fast på deres krav, og Falcons i sidste ende indvilgede i at købe ham fri og betale det, som ENCE krævede.
Mens Heroic til gengæld ikke ville betale det samme. Ellers også foretrak han bare Falcons fremfor Heroic.

Med maden var det lidt nemmere, eftersom hans kontrakt udløber her ved årsskiftet.

Vild drejning! Og vigtigt for Falcons. Der er kæmpe forskel på disse to fremfor mhL og lauNX, med al respekt for de to unge herrer.

Det åbner til gengæld op for lauNX til Sprout, ENCE eller Heroic. Mens mhL kunne være en mulighed for 9INE, hvis de mister hades.
#3(Med 1 svar)
16. december 2023 kl. 18:29
JakobHelms
Tænkte det lige så snart HLTV breakede at det ikke var lykkedes for Heroic at hente SunPayus og Maden alligevel. Det er sgu bare rigtig stærkt at hente en gratis RMR plads i stedet for at skulle gennem åbne kvals og hele molevitten.

Til gengæld viser det også bare hvor svært det kan være at bygge et stjernespækket lineup i CS og rent faktisk at få hentet de helt store spillere. Når man tænker på at de fx havde NiKo, Monesy, dev1ce, twiztzz o.l. i kikkerten, så føles det godt nok fesent at sidde med det her - selvom jeg nok tror at det her skal blive en succes, og at både Magisk og BOROS i mine øjne er opgraderinger over NertZ og dycha

Spændende hvad Heroic så skal, og om man ender med at holde sig til kyxsan, nu virker det at gå internationalt en del mindre attraktivt i mine øjne.
#4(Med 0 svar)
16. december 2023 kl. 18:43
DOMINA7HOR
Det er godt købt! Og måske nedgraderinger i forhold til de andre spillere som var rygtet til, men alligevel to topspillere fra tier-1, plus en RMR-spot oveni købet.

For Heroic tænker jeg stadig det er mere attraktivt at gå internationalt, ikke mindst også når sAw nu er hentet som coach. Vi ved jo heller ikke, om de har held med at hente NertZ.

Tænker ENCE og Heroic nu kommer til at kæmpe lidt om de samme spillere. Her nævner jeg i flæng dupreeh, Zyphon, jks, nicoodoz, lauNX, regali, hades... KEi fra 9INE må også være et emne, ikke mindst for ENCE.
#5(Med 4 svar)
16. december 2023 kl. 18:47
kombardo
nertz havde nu været bedre end maden, men en Israeler i Falcons bliver det nok aldrig til
#7(Med 2 svar)
16. december 2023 kl. 21:16
DOMINA7HOR
De har BOROS, som jeg tror de agter at omskole til en mere aggressiv lurk, og så køre maden på entry. Så jeg ser nærmere BOROS i NertZ' rolle. BOROS har et kæmpe udviklingspotentiale, om end han stadig er rå i kanterne.

Ellers har du formentlig ret i, at vi nok næppe nogensinde får en israeler i Falcons.
#11(Med 1 svar)
16. december 2023 kl. 21:39
Daffestah
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Tror han hentyder til mere, om hvad der sker i den virkelige verden pt. :)
#14(Med 0 svar)
16. december 2023 kl. 23:09
DOMINA7HOR
Nej den havde jeg slet ikke luret :)
#8(Med 0 svar)
16. december 2023 kl. 21:19
mad0
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Præcis. Jeg gad godt vide, hvad NertZ tænker lige nu. Det lyder nemlig, som om maden og SunPayus valgte Falcons over Heroic.
#6(Med 1 svar)
16. december 2023 kl. 20:42
rALF
Den havde jeg ikke set komme!
Goodluck til de danske drenge. Tror zonic snakkede om, at de ikke forventede at blive nummer 1 i verden med deres første roster, eller at det i hvert fald ville tage noget tid.. Men at det var målet på sigt. Under alle omstændigheder, så er det et stærkt lineup - men jeg tænker, at de mangler spillere fra den absolut øverstehylde, før de kan vinde en major eksempelvis.
#9(Med 0 svar)
16. december 2023 kl. 21:20
DOMINA7HOR
De har masser af erfaring, især med maden, Snappi og Magisk. De har to to spillere, som begge kan agere secondary caller, i skikkelse af Magisk og SunPayus, så de mangler ikke stemme på serveren. De har en af verdens bedste ankere i Magisk. Et kæmpe talent i BOROS. Og en rigtig stærk top tier AWP'er i SunPayus.

Jeg synes egentlig det er en rigtig stærk sammensætning, med en god rollefordeling.
#10(Med 1 svar)
16. december 2023 kl. 21:36
Lemmy
Maden virker til at være et midlertidigt brug.. Snappi kan hente 2 spillere med fra Ence og spille på nogenlunde samme stil med få ændringer, ser ham ikke til at være der når muligheden for en større og bedre spiller kommer.

Dog er det et meget spændende projekt de igang med, tror også Boros kommer til at have det godt med Zonic, magisk og snappi i ryggen.
#12(Med 0 svar)
16. december 2023 kl. 21:40
Daffestah
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Jeg er enig med maden, har virket meget svingende.
Specielt til ELISA, men kan selvfølgelig være pga forhandlinger.
#13(Med 1 svar)
16. december 2023 kl. 21:47
exigo
sku et giftigt hold god dayum
sidder med en underlig feeling det at dycha bliver efterladt og alle andre smutter fra ham altså coren fra ence da han tit er blevet hypet til at være nr2 stjerne i Ence
#16(Med 0 svar)
17. december 2023 kl. 14:02
bimse
han har jo lidt bussemandsrollen + magisk spiller nogen af de samme positioner, som dycha gør. derudover vil jeg mene, at magisk er niveauer over dycha.
#15(Med 0 svar)
17. december 2023 kl. 01:20
cleansation
Håber det går dem af helveds til.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.