NertZ har spillet i ENCE siden starten af 2023.

Medie: Heroic enige med NertZ

ENCE-sagaen fortsætter.

Denne gang er det NertZ' tur, da han og Heroic er blevet enige om en aftale ifølge kilder fra Sheep Esports.

I løbet af lørdagen har der været mange bekræftet spiller ind- og udgang. Denne gang er det ENCE-spilleren NertZ, der er i fokus, eftersom de to tidligere holdkammerater SunPayus og maden overraskende valgte at skrive under med saudiarabiske Falcons.

Tidligere på ugen kunne Dust2.dk erfare, at NertZ var en del af den trio, der i første omgang var rygtet til Heroic sammen med ENCEs tidligere coach sAw.

Nu har alle tre spillere forladt ENCE, men to af dem, har valgt at skrive under for Falcons og ikke Heroic, som var interesseret i at hente trioen.

NertZ forlod Endpoint i februar 2023 til fordel for ENCE, da den israelske spiller tilsluttede sig Snappis mandskab og erstattede den danske spiller valde.

Det rygtede Heroic-hold er:

  • Danmark sjuush

  • NertZ

  • kyxsan

  • sAw (Coach)

#1(Med 0 svar)
16. december 2023 kl. 21:04
DOMINA7HOR
Må være lidt mærkeligt for NertZ, hvis han selv gik og troede, han forsat skulle spille med SunPayus og maden, men sådan er gamet nogle gange. Det gik stærkt lige pludseligt.

For Heroic er det en kæmpe signing, hvis de lykkedes med at hente ham. NertZ er en topspiller, og en af de bedste lurkere på markedet. Det er omvendt et tab for ENCE, som så må kigge i retning af Zyphon, jks eller KEi i stedet.

NertZ (lurker), kyxsan (IGL) og sjuush (anker/support) er dog et godt udgangspunkt. Så mangler de bare en entry eller en AWP'er. TeSeS kunne vel godt blive som entry, også hvis dupreeh vælger ENCE. Ellers er dupreeh en mulighed. På AWP'en kan jeg ikke forestille mig andet, end de - ligesom ENCE - forsøger sig med bl.a. nicoodoz, regali, hades...

HeavyGod og degster kunne også være et par gode bud, både hos Heroic og ENCE. TSM har angiveligt forsøgt at hente dem begge, mens OG også er interessede i ham (og Nexius fra MOUZ NXT).
#2(Med 0 svar)
16. december 2023 kl. 23:34
MoX
Hvor er Teses blevet af ?
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.