23D : 05T : 02M : 39S
FURIA vinder Elisa Masters Espoo 2023.

FURIA vinder stor turnering i Finland

FURIA vandt over mithRs Apeks-mandskab efter fire maps.

Finalen i Elisa Masters Espoo 2023 skulle have en brasiliansk vinder, da Apeks tabte 1-3 til FURIA foran de finske fans.

Kampen startede på Inferno, som Apeks havde valgt. Det var dog FURIA, der fik hevet sejren hjem på Inferno, efter en stor præstation af arT, der fik 21 kills, hvor de vandt 13-9.

mithRs mandskab fik dog vendt skuden på Ancient, da de sikkert vandt 13-7, hvor især jkaem viste vejen for Apeks.

På det tredje map kom turneringens bedste spiller nawwk også ind i kampen med hele 26 kills, men det var ikke nok for Apeks, da FURIA vandt 13-9 med en stærk holdpræstation på Vertigo.

Herefter kom begge hold ud i fjerde map, hvilket ingen endnu har været vidne til ved LAN-turneringerne blandt topholdene i CS2. Finalen blev spillet i bo5, og derfor skulle begge mandskaber ud i det Mirage som det fjerde map.

På Mirage, var det en tæt kamp, og det skulle være KSCERATO, der løftet holdet til en stor sejr i Finland, og dermed lykkedes det at vinde kampen.

Hermed vinder FURIA deres første store internationale LAN-event.

Guld Sæsonkort Sæson 18
Det var alligevel en pæn præmiepulje ift. de deltagende hold :)
#2(Med 0 svar)
5. december 2023 kl. 04:13
DOMINA7HOR
Så gav det trods alt pote for FURIA, at gøre arT til IGL igen.

Og så har FalleN vel vundet en turnering i alle udgaver af Counter-Strike, har han ikke? Kæmpe legende, uanset hvad.

Håber virkelig FURIA kan bevare et højt niveau og fortsat være konkurrencedygtige i det nye år. KSCERATO, arT og yuurih er tre fantastiske spillere. chelo er kommet ind som et friskt pust. Og FalleN er bare FalleN.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.