Søger du hold til næste sæson?
07D : 07T : 00M : 47S
Bymas og kompagni har fået en ny holdkammerat.

Tredje gang er lykkens gang: Into the Breach låner ny spiller

At få fulendt startfemmeren har ikke været en dans på roser for Into the Breach.

Ikke én, ikke to, men tre.

Det er antallet af spillere, som Into the Breach nu har haft inde i varmen for at få udfyldt den sidste plads på holdkortet, som IGL'en Thomas efterlod bag sig, da han forlod holdet i august måned.

Allerførst var det Qikert, som blev hentet fra Virtus.pro på en låneaftale, der var inde omkring holdet, men her kunne de to parter ifølge HLTV ikke blive enige.

Derfor skulle organisationen igen ud for at lede efter en ny mand til startfemmeren, og denne gang var det bodyys tur til at agere leder på holdet.

Han endte dog i fnatic, hvilket har ført til, at tomiko nu har fået chancen. Den kun 19-årige polak, som har en fortid i AGO og los kogutos, er hentet ind på en låneaftale fra det polske hold Permitta, der i skrivende stund ligger nummer 96 i verden.

Into the Breach meddeler, at den unge mand kommer til at udfylde den sidste plads på serveren i de kommende turneringer, og faktisk venter debuten lige om hjørnet.

Den 30. november skal Into the Breach nemlig i aktion i CCT 2023 Online Finals 5, hvor de i første opgør står over for RED Canids.

Into the Breach består nu af:

  • rallen

  • CRUC1AL

  • misutaaa

  • Bymas

  • tomiko (på lån)
    --

  • Juve (træner)

#1(Med 0 svar)
3. december 2023 kl. 08:30
DOMINA7HOR
Den nåede også lige helt kort, at teste maxster af. Derudover var også interessede i kyuubii, akkurat som OG også var. Han endte dog som bekendt med at vælge fnatic i stedet.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.