marie spillede med Bubzkji, Magisk, es3tag og Kjaerbye

marie: "Det var meget vildt"

marie fra Astralis Women kom på scenen i Royal Arena for at spille showmatch for Team Denmark.

Dust2.dk i Royal Arena

Der blev skrevet historie i dag.

Første kvindelige Counter-Strike-spiller gjorde sin entré på scenen i Royal Arena.

Den ære tilfaldt marie fra Astralis Women, der skulle spille showmatch for Team Denmark sammen med Magisk, Kjaerbye, es3tag og bubzkji.

Vi fangede marie efter kampen for at høre om oplevelsen.

Det er meget vildt. Det er lidt noget andet, end hvad man har prøvet før.Så det er lidt vildt at sidde der, hvor alle de professionelle de sidder, fortalte marie.

Den største scene marie havde spillet på før Royal Arena var til GameBox Festival i Herning, så springet var stort, og der var da også lidt sommerfugle i maven inden marie blev løftet op på scenen.

Ja, det er der jo, men jeg vil ikke sige, at jeg var nervøs, jeg ved jo det er en showmatch, jeg ved det er for sjov. Det havde været noget helt andet, hvis det var seriøst, ikke?

marie fik bl.a. dolket Aleksib i ryggen og sat strøm til jL med en Zeus, men der var slet ikke tid til at lægge mærke til navnene i "kill feeden".

Jeg lagde ikke lige mærke til, hvem det var, jeg dræbte, men det er jo fedt.

Sværeste game mode?

Nok da det gik meget langsomt, det var lidt udfordrende.

Sjoveste?

Da man kunne løbe hurtigt.

#1(Med 1 svar)
26. november 2023 kl. 19:24
EwoKeY
Sådaaaaan Marieeeee. Alt hvad jeg ønskede for nogle måneder siden at se ske. Fedt der er så mange der skubber på og får kvinderne med.
#2(Med 0 svar)
26. november 2023 kl. 19:38
Unlucky-Luke
enig... mere af det
#3(Med 0 svar)
26. november 2023 kl. 20:51
JernLars
Godt spillet!
#4(Med 4 svar)
26. november 2023 kl. 21:01
mesterslagter
Hvordan bliver man typisk valgt ud som ung kvinde til dette i disse tilfælde, når jeg tænker at skills og evner ligger i nova-kategorien? Er der et sted, hvor man kan skrive sig op, og så trækkes der lod eller hvordan fungere det helt lavpraktisk? Jeg har en datter, som er lidt interesseret i CS og en ok spiller, og som gerne også vil spille for en af de store organisationer også. Jeg har dog også fortalt hende at det kræver hårdt arbejde, men hun virker rimelig stålsat.
#5(Med 0 svar)
26. november 2023 kl. 21:55
Fuzkeren
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Jeg kan sgu ikke lade være med at læse din kommentar som en slet skjult sviner, men jeg håber jeg tager fejl :D Du er vel med på at hun bliver valgt fordi hun spiller på Astralis' kvindehold? Tænker du at Astralis' kvindehold er noget man skriver sig op til? At tro at Astralis FE spillerne ligger i omkring nova-ranken er også helt skævt.
#6(Med 2 svar)
26. november 2023 kl. 23:05
JernLars
Bare lige FYI: så var det kun Kjaerby og Bubzkji der havde flere kills end Marie, hvor Bubzkji kun havde 1 kill mere ( 12 vs. 11)
Men ud fra din kommentar må den logiske konsekvens være at Magisk, med 4 major sejre, spiller som en nova... Så du kan godt lige pakke dine misogyne takes væk
#7(Med 1 svar)
27. november 2023 kl. 02:45
Pingonether
Hun har en 0.62 rating. Totalt lamt at tude om ''misogyny'', kvinderne har altid været ringere til CS end mændene og det må man acceptere.

Kan jo være der kommer en dag hvor de kan konkurere med de andre hold.
#8(Med 0 svar)
27. november 2023 kl. 03:07
JakobHelms
Sjovt at du snakker om hendes resultat fra en kamp mod BIG Equipa fra d. 5. og snakker om det som modsvar på en besked om hendes resultat i dag. Havde det ikke virker bedre at forholde sig til det, der blev skrevet, hvis du partout skulle svare?

Jeg er i øvrigt fuldstændig enig med JernLars på dine præmisser, Magisk leverede nemlig også en 0.63 d. 6. på Vertigo, så ham og Marie må naturligvis være lige gode (Okay, Magisk er selvfølgelig 1,6% bedre).
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.