nexa er igen klar til at tørne ud for G2.

G2 henter gammel kaptajn hjem

nexa er igen klar til at trække i G2-trøjen, mens jks ryger på bænken.

Endnu et af storholdene ændrer nu i geledderne, da G2 tirsdag aften har præsenteret nexa, der kommer til holdet fra OG.

Serberen tørnede tilbage i 2019 til 2021 ud for G2, inden han i januar sidste år blev gaflet af OG, der sendte Aleksib den anden vej. I G2-trøjen nåede han ellers til finalen ved majoren i Stockholm, men trofæer nåede han ikke at føre mandskabet til.

Nu får han så chancen igen, men det bliver ikke i ingame leader-rollen. HooXi er nemlig fortsat en del af holdet, mens det til gengæld er jks, der må vige pladsen.

Dust2.dk har desuden været i kontakt med HooXi, der bekræfter, at han fortsat skal calle for det stjernespækkede mandskab.

I G2-trøjen har jks har ellers været med til at vinde de tre trofæer, som G2 siden december sidste år har kunnet stille ind i trofæskabet.

Således var australieren en del af holdet, som vandt både BLAST Premier World Final sidste år, samt IEM Katowice og IEM Cologne i år.

Dermed var der også hold i det, da HLTV tidligere på måneden kunne berette, at australieren var røget ud i kulden hos G2.

Dermed er G2 nu følgende:

  • Danmark HooXi

  • NiKo

  • huNter

  • m0NESY

  • nexa

  • Swani (Coach)
    --

  • Australien jks (Bænket)

#1(Med 0 svar)
21. november 2023 kl. 19:01
WitaCasts
Dust2.dk Caster
Dust2 fantasy vinder
Hvis det her er den eneste ændring de laver så må de simpelthem kunne have fundet en bedre ankerspiller end Nexa.
#2(Med 3 svar)
21. november 2023 kl. 19:14
JernLars
Nogen der har et bud på hvorfor JKS blev bænket (og Hooxi ikke blev)?
#3(Med 1 svar)
21. november 2023 kl. 19:26
Djoerup
Det vist noget med nexa ik vil være igl (TROR jeg)
#7(Med 0 svar)
22. november 2023 kl. 00:57
Hunt
Det er rigtig, nexa gad ikke være igl sidste gang i g2 og derfor blev han smidt af. Men nu kan han komme tilbage uden at skulle være igl, det tænker jeg han er glad for.
#4(Med 0 svar)
21. november 2023 kl. 19:53
JakobHelms
Jeg tror simpelthen holdet synes at HooXi klarer det fint. Jeg kan simpelthen ikke svare på hvorfor jks er blevet bænket og man har taget nexa ind til de roller. Altså det må jo nærmest handle om intern kemi eller sådan noget.
#5(Med 0 svar)
21. november 2023 kl. 20:32
Unlucky-Luke
der må 100% være noget personligt.... JKS er da sådan ca. 200% bedre end nexa
#6(Med 0 svar)
21. november 2023 kl. 23:31
Kristja
Bliver spærret at se NEXA i en anden rolle. Jeg tror mange undervurderer ham fordi, at han har været IGL de sidste par år.
#8(Med 0 svar)
22. november 2023 kl. 03:34
DOMINA7HOR
Jeg forstår stadig ikke dette skifte. Men jeg vil lade dem tvivlen komme til gode. Individuelt set, mener jeg ikke jks er bedre end nexa. Selv som IGL leverede nexa pænt med frags, og var i det hele taget en solid spiller, som leverede stabilt. Slipper man ham fri af IGL-rollen, så tænker jeg han kan give endnu mere. Derudover synes jeg heller ikke jks er en markant bedre anker end nexa, som sagtens kan levere fint som ankerspiller.

Spændende om jks så skifter den anden vej. Alt afhængig af hvem de ellers henter, tænker jeg sagtens han kunne være brugbar for dem. Tænker dog der er flere hold, som må være interessede i jks.

Hvad OG angår, så ser kyuubii fra Sangal ud til at erstatte FASHR. Spændende hvem der ender med at erstatte nexa som IGL. Siger ikke det bliver neaLaN, men han ville være et typisk OG-move.

Håber for OG, at de bygger holdet op fra starten. Bliver regali, kan de passende bygge op om ham. Men tror ikke de kan holde på ham. Han er en oplagt mulighed for Heroic, som erstatning for cadiaN på stokken. Mister de regali, kan de også lige så godt smide k1to på porten, og starte helt forfra.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.