POWER Ligaen bliver afgjort i aften

Mandag aften er sidste i denne sæson.

POWER Ligaen bliver afgjort mandag.

Det er nemlig grundspillets sidste dag i denne omgang, hvorfor vi kender de fire hold, der skal i slutspillet, det hold, der rykker ned samt det hold, som skal i relegation.

Spændingen er stor inden aftenens afslutning, da alt er åbent, som det ser ud nu.

Sidst i stillingen ligger MASONIC Academy, som dog skal bruge et mirakel for at overleve. Det kræver nemlig, at man vinder alle tre kampe, mens Exzentriq taber begge. Det vil betyde, at begge slutter på 12 point, men da MASONIC er bedre indbyrdes, vil de sende Exzentriq i 1. division.

Netop Exzentriq er dog ikke kun i fare for nedrykning. Med en placering næstsidst ligger de til at skulle i relegation, men ligesom MASONIC Academy, kan et mirakel redde larsens tropper.

Vinder de begge kampe over XI og CEPTER, mod XI med minimum tre runder, mens de to hold taber alle deres, ender Exzentriq nemlig over dem og sikrer overlevelse.

Brutal kamp om slutspillet

Mens der er åbent i bunden, er der endnu mere åbent i toppen af POWER Ligaen.

Hele seks hold kæmper nemlig om blot fire pladser i slutspillet. Alle seks kan ende med en billet til Astralis Nexus, men alle seks kan også ende som sorteper og misse slutspillet.

Inden aftenens kampe er det Sashi, som ligger i spidsen, mens Atlantic er nærmeste efterfølger. Tre point efter ligger både Astralis Talent og IMA PROBLEM.

Lige uden for slutspilspladserne ligger XI og CEPTER, som dog begge blot er tre point efter nummer tre og fire. Der er derfor rig mulighed for rokader, inden det går løs mandag klokken 18.

Stillingen i POWER Ligaen er:

Følgende kampe kan ses på streamen mandag aften:

18:00 - Danmark MASONIC Academy vs. Danmark Atlantic
19:00 - Danmark IMA PROBLEM vs. Danmark CEPTER BITSKINS
20:00 - Danmark Exzentriq vs. Danmark CEPTER BITSKINS
21:00 - Danmark XI Esport vs. Danmark Exzentriq

Følg med her:

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.