POWER Ligaen vender tilbage i aften

Der er topbrag på menuen, når POWER Ligaen fortsætter i aften.

Efterårsferien er slut, og mandag aften tager vi hul på anden halvdel af sæsonen i POWER Ligaen.

Den bliver spillet i CS2, efter Dust2.dks turneringsansvarlige har arbejdet hårdt på at få gjort klar til, at resten af sæsonen - ligesom så mange andre turneringer nu - bliver afviklet i CS2.

Og den første CS2-kamp i POWER Ligaen kommer til at stå mellem IMA PROBLEM og Astralis Talent, der brager sammen klokken 18:00.

Netop de to mandskaber var også med til at lukke og slukke inden efterårspausen, og her var det IMA PROBLEM, som tog sejren 16-14 takket være især vester, som har været forrygende denne sæson for IMA PROBLEM-mandskabet.

Efter det opgør skal rækkens førerhold Sashi forsøge at gentage bedriften fra før efterårspausen, når CEPTER BITSKINS kommer på besøg. De to hold krydsede klinger i begyndelsen af måneden, og her blev CEPTER BITSKINS kørt over 16-3.

Sashi har siden da skiftet PR1mE ind i n1Xens sted, og tilgangen af den erfarne spiller, som blandt andet har vundet POWER Ligaen to gange, kan være nøglen til at fastholde føringen i tabellen.

Aftenen lukkes ned med et opgør mellem to af de hold, der har skiftet mest ud i transferpausen. Exzentriq har nemlig hentet Kristou og holzt ind som erstatning for wAGNR og Sukker, og netop sidstnævnte er røget til Atlantic.

Atlantic har desuden også hentet Inspire til, efter smF takkede af, og Zanto er blevet sendt på bænken for en stund.

Mandag er følgende kampe på programmet:

18:00 - Danmark IMA PROBLEM vs. Danmark Astralis Talent
19:00 - Danmark Sashi Esport vs. Danmark CEPTER BITSKINS
20:00 - Danmark Esport Harte Rebels vs. Danmark Whois
21:00 - Danmark Exzentriq United vs. Danmark Atlantic

Følg med her:

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.