s1mpe bør komme ned af sin høje hest og hjælpe Valve.

Klumme: Forkælet stjerne bør slappe af

Den måske bedste Counter-Strike-spiller nogensinde bør tage sig sammen.

Dette er et debatindlæg og er udelukkende udtryk for skribentens egen holdning.

s1mple skal tage sig en slapper.

Endnu en gang har han langet ud efter Valve, som ellers prøver at tage imod ham med åbne arme, og nu må kritikken altså stoppe, hvis ikke s1mple selv vil hjælpe til.

Torsdag begyndte et klip at florere af s1mple, som snakker om, hvordan Valve har bedt ham om hjælp og spurgt, hvad han synes, der skal fikses i CS2. Den måske mest kritiske professionelle CS-spiller får en direkte linje til Valve og får frit slag til at komme med forslag til, hvordan vi gør CS2 til et lige så godt - og mere færdigt - spil, som CS:GO var.

Men i stedet for at hjælpe, hvad gør s1mple så?

Han opfører sig som en baby, læner sig tilbage og 'ghoster' (svarer ikke) Valve, fordi de burde kunne se problemerne ved at kigge på X.

Helt ærligt, hvad er det for en opførsel? Counter-Strike 2 er stadig fyldt med fejl og er langt fra det færdige spil, CS:GO var, inden vi skiftede over. Det kan alle og enhver se, og det har da også været kritiseret en hel del på X og i diverse interviews.

Det der med bare at kritisere for at kritisere nytter bare slet ikke noget, som Twistzz også har været inde på. Ja, spillet er ikke perfekt, men det bliver det heller ikke, hvis vi ikke hjælper Valve og fortæller, hvad der er galt.

Jeg afviser ikke, at CS2 ikke virker optimalt, for det gør det ikke. Langt fra, endda. Men for én gangs skyld gør Valve det, vi i mange år efterspurgte i CS:GO. De arbejder med lynets hast og kommer med næsten daglige opdateringer for at forbedre spillet.

Det er også derfor, det ikke nytter noget, når s1mple, en af CS:GO’s største stjerne nogensinde, offentligt opfører sig forkælet og nægter at hjælpe.

Der er brug for, at folk, og særligt de professionelle, er kritiske og hjælper med at gøre opmærksom på fejl eller giver holdninger til kende. Akkurat som når Snappi går ud og begrunder, hvorfor han ikke synes, MR12 fungerer i øjeblikket.

Lige lidt hjælper det dog, når en så vigtig forgangsperson som s1mple bare råber op om, hvor dårligt spillet er. Han burde gå forrest og give Valve noget konstruktiv kritik, de kan arbejde med i stedet for at sidde derhjemme og bebrejde dem uden selv at hjælpe.

Tag dig sammen, lyder det herfra. Tag en slapper, tæl til ti når du bliver frustereret over spillets tilstand og brug så dit talerør til at hjælpe Valve i stedet for det pis med at opføre sig som en priviligeret nar. Counter-Strike er ikke til for dig, så lad være med at opføre dig som om, det er det.

#1(Med 0 svar)
20. oktober 2023 kl. 15:16
arNolder
Vinder af Dust2 Masters
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Er sku lidt enig med s1mple her. De kan kigge på hvad der bliver skrevet på twitter/reddit mm. Jeg syntes det er fint han ikke har lyst til at bruge tid og energi på at svare dem. Men at han brokker sig konstant er en anden ting :D
#2(Med 0 svar)
20. oktober 2023 kl. 15:17
HiImMarc-
Han siger jo ikke 'I må kigge på X'.
Han siger, at hvis de ikke kan se hvad alle problemerne er (når de allerede florerer overalt på X), så kan han ikke hjælpe dem.
#3(Med 0 svar)
20. oktober 2023 kl. 15:19
JakobHelms
Hvorfor er det hans ansvar at fikse Valves spil?
#4(Med 8 svar)
20. oktober 2023 kl. 15:40
xone
Er der virkelig en chef redaktør, som har godkendt den her klumme?
#5(Med 7 svar)
20. oktober 2023 kl. 15:55
DOMINA7HOR
Ved du overhovedet hvad en klumme er? Denne klumme, med dertilhørende holdning, har lige akkurat samme berettigelse som en hver anden klumme.
#6(Med 6 svar)
20. oktober 2023 kl. 16:00
xone
Ja, jeg ved godt hvad en klumme er, og jeg ved også godt at de dækker sig ind via den første linje i den.

Derfor tror og håber jeg, da at Sander har et eller andet og skulle have sagt i forhold til hvad der kommer ud på dust2 platformen.
#8(Med 4 svar)
20. oktober 2023 kl. 16:02
DOMINA7HOR
... og hvorfor skulle den ikke godkendes? Som du ellers insinuerer.
#9(Med 3 svar)
20. oktober 2023 kl. 16:07
xone
Det synes jeg ikke at den skulle, fordi jeg ikke kan se hvad den bidrager med udover et negativt syn på s1mple.

S1mple tuder og det er træls, det er jeg helt med på, men lige her synes jeg faktisk at han har en pointe. Valve kan virkelig bare kigge på twitter og så tage og fixe de ting først. Det er ikke proscenen som valve lever af, det er alle casual spillerne og det er dem som råber højest pt. Fix nu alt det de whiner over, og så ret hvad pro scenen har behov for bagefter.
#10(Med 2 svar)
20. oktober 2023 kl. 16:11
DOMINA7HOR
Du synes han, s1mple, har en pointe. Andre mener det modsatte. Fordi du ikke er uenig, gør ikke klummen mindre berettiget.
#11(Med 1 svar)
20. oktober 2023 kl. 16:12
xone
Jeg har bare meget svært ved at se at man kan være uenig. Deraf min første post.
#12(Med 0 svar)
20. oktober 2023 kl. 16:15
DOMINA7HOR
Fair nok. Det er en holdning. Og dem er der så mange af. Så der kunne skrives 900 klummer med forskellige synspunkter på samme tema. Alle har de sin berettigelse, for det er udtryk for en holdning, ikke om hvad der er rigtig eller forkert, eller om man skal være enig eller uenig.

Jeg skal sagtens følge dig. Om end jeg ikke er enig, ej heller i din holdning til emnet. Men fair nok. Det giver om ikke andet grobund for debat.
#14(Med 0 svar)
20. oktober 2023 kl. 16:34
JernLars
Jeg kan simpelthen ikke se problemet med klummen. Den følger de presseetiske regler og omhandler en relevant emne. Derudover identificerer den tydligt problemet og giver et konkret bud på hvad S1mple skal ændre.
Form, ordvalg osv. kan altid ændres men jeg er sikker på at enhver redaktør vil kunne stå inde for det. Godt skrevet af Jsand!
#7(Med 1 svar)
20. oktober 2023 kl. 16:13
DOMINA7HOR
Han skal ikke bare tage en slapper. Han skal holde sin kæft hvis han intet konstruktivt har at bidrage med. Der er allerede en pæn håndfuld pro-spillere, som har budt ind med noget konstruktivt, mens s1mple fortsat blot sidder og tuder. Hans "lad være med at spille det lortespil," var toppen af isbjerget. Så pis over til Valorant. Twistzz havde ret i hans kritik. Disse spillere er forbilleder, og i stedet for at grinde spillet og bidrage konstruktivt, så sidder han blot og stortuder, og sender et uduelige signal til unge spillere om at lade være med at grinde spillet. Hvad er det for et signal at sende, og hvad er det for en mentalitet at have som forbillede?

S1mpelt. Lad være med at lytte til manden. Der er et hav af andre pro-spillere som byder ind konstruktivt. Der er have af spillere fra verdens hjørner som grinder og nørder spillet, og samtidig byder ind. Hvis han ikke gider, så kan han tie stille. GOAT my a.. lige så Gudsbenådet en spiller han er, lige så giftig er han uden for serveren.
#16(Med 0 svar)
20. oktober 2023 kl. 18:24
Mads_Miskat
Sidder og tuder* Er det ikke hans memo?
#13(Med 0 svar)
20. oktober 2023 kl. 16:29
Opal
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
“Valve kan bare kigge på Twitter” i stedet for at få en hånd af dem der reelt er eksperter?

Er det et seriøst indspark fra s1mple, at de skal bruge energien på at sortere i de ting folk skriver på sociale medier, i stedet for lige at give sit indspark..?

Hvis de så kigger på Twitter, og fikser noget der bliver sagt der, så lur mig om ikke s1mple vil være den første til at råbe højt om, at de prioriterer forkert.

Hvorfor tvinge dem til at bruge ressourcer på at researche hovedløst, fremfor lige at sende en liste med ting/vise dem hvad han mener der er vigtigt at fikse, for at gøre spillet bedre til konkurrence.
#15(Med 0 svar)
20. oktober 2023 kl. 17:13
zaioh
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Han er helt væk. Hvad skal de så vælge? Den med flest likes? Kommentarer? Den med flest følgere? Skal man tage en "undersøgelse" hvor de folk der laver den siger de intet ved om tick rate eller netværk men er baseret på følelser. Nej, det sgu nok meget godt at spørge en prof direkte hvad han ser som de største problemer, men det er jo altid sjovere bare at lukke lort ud.

Udviklerne sidder jo ikke bare og smadrer kode af som de har lyst, men er styret af en backlog eller direkte fejl der bliver meldt ind til dem. Men når alt kommer til alt er det nok ikke en som s1mple der ville kunne give andet feedback end "det kan jeg ikke lide" 🙄
#17(Med 0 svar)
20. oktober 2023 kl. 18:53
TubbyGold
Han græder nok mest af alt bare fordi hans kronede dage er sat lidt på pause :)
#18(Med 0 svar)
20. oktober 2023 kl. 18:57
Bergizzle
Hørt hørt
#19(Med 0 svar)
20. oktober 2023 kl. 19:06
mufcdk1974
Fuldstændig spot on klumme. Tænk sig at være en aktiv spiller og få en direkte linje til devs og så pisser det væk, måske fordi egoet er for stort eller han bare er for doven til konstruktiv kritik og løsningsforslag men dog ikke så doven, at han bruger sin store stemme til at brokke sig. Et er at fans brokker sig diverse steder, de har ikke nogen linje til devs, noget andet er når en prof spiller rent faktisk får en gylden mulighed for at påvirke udviklingen.

Manden ved mere om CS end de fleste, selvfølgelig er det mere fornuftigt af Valve at høre ham ad frem for en random dude på Twitter eller Dust2.
#20(Med 0 svar)
20. oktober 2023 kl. 19:07
mad0
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
s1mple er lidt en baby.. fed klumme!
#21(Med 0 svar)
20. oktober 2023 kl. 20:07
Butler
Fedt skrevet... Er helt enig med dig!
#22(Med 1 svar)
20. oktober 2023 kl. 21:08
nylsnej
Måske har krigen gjort ham blind for hvilke privilegier han har, men det her er bare direkte retarderet.

Han vil kunne påvirke spillet til at ændres i en retning der tilgodeser ham selv. Kæmpe fordel han bare lader forbigå.
#23(Med 0 svar)
20. oktober 2023 kl. 23:33
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Måske krigen i hans hjemland, det faktum at han vel efterhånden har boet i en kuffert i alt for lang tid her gjort ham en smule harm.

Og nåja - det er sagt på en stream, altså et sted hvor han har et antaget "frirum" (dog stadig som repræsentant for både spillet og navi). Jeg kan godt forstå hans frustrationer, og at klummen her nærmest insinuerer at han ene og alene har fået mulighed for at snakke med devs er over the top og sensationssøgende.

Med ovenstående in mente, tænker jeg et udbrud hist og her er forståeligt - især (!) når det han efterfølgende siger er spot on og med tanke på at han er kendt for den slags. Fint Valve rækker ud, men de er/ bør ikke være afhængige af hans svar.
#24(Med 0 svar)
21. oktober 2023 kl. 02:44
holyG
server er nogen lort
#25(Med 0 svar)
21. oktober 2023 kl. 02:50
granzales
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Alle kan vel de - inklusiv inkompetente Valve - hvad CS2 mangler?
#26(Med 0 svar)
21. oktober 2023 kl. 08:47
WeiZ
Jojo. Selvfølgelig kan de bare kigge på Twitter/x(hvad vi nu kalder det). Men så skal de også sortere fra alle dem som bare skriger “DET HER ER LORT” fremfor dem som ren faktisk skriver noget konstruktivt, såsom elige med movement.
#27(Med 0 svar)
21. oktober 2023 kl. 10:10
antuzul
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Meget enig. Hvis simple ikke har lyst til at bidrage med indspark, så kan han da også droppe sit whineri.
Det virker faktisk til at valve retter utrolig mange ting og syntes spillet har rykket sig meget de sidste par uger
#28(Med 0 svar)
21. oktober 2023 kl. 17:37
livit
Meget enig - han har en unik mulighed for at samarbejde om spillet han elsker og lever af - hvem ville ikke værdsætte dette? Jeg tror desværre s1mple's karriere har toppet, og motivationen på serveren, og udenfor som her, halter lidt.
#29(Med 0 svar)
24. oktober 2023 kl. 15:26
C4nn0n
Spunj grillede også Valve for den manglede håndtering af spillet. CS2 er ikke længere i en beta, at Valve hypotetiskset først tager kontakt vedrørende problemerne nu er noget bekymrende. Mængden af teknisk information og viden som er testet og udført på CS2 af Communities på X(twitter) forslagene de kommer af ændring ville kunne give mere værdig til Valve i stedet for "fornemmelserne " fra T1-T2 ville kunne give (hvor Ropz og nogle andre professionelle ikke er inkluderet).
Jeg forstår S1mples reaktion til henvendelsen og ser hans synsvinkel.
Men er det ikke for sent af Volvo og spørge ind til problemer med spillet når det allerede er udgivet?
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.