Twistzz insisterer på produktiv feedback og konkret kritik.

FaZe-profil med opsang til CS2-kritikere

Han mener, at de professionelle har et stort ansvar for, hvordan verden tager imod spillet.

Kritikken af CS2 har ikke været til at overse.

En lang række spillere, eksperter og andet godtfolk har været til tasterne for at fremhæve problemer med det nye Counter-Strike. For problemer er der nok af.

Alt fra lyd og spøjse bugs til kampens længde, følelsen af at bevæge sig rundt og mængden af blod, der ikke stemmer overens med antallet af ramte skud. Der er ikke det, som ikke er galt med det nye spil.

Mens der er masser af konkrete problemer at hive fat i, er der en del, der blot konstaterer, at spillet er dårligt, og de får nu en opsang af Twistzz.

I et interview med HLTV udtaler FaZe-spilleren nemlig, at det der skader spillet allermest, er den uproduktive og ukonkrete kritik.

For at være ærlig, så har jeg set en del professionelle tweete, og de siger bare, at spillet er lort. De giver ikke nogle detaljer om, hvorfor det er dårligt eller noget produktiv feedback, og det er dét, der skader spillet allermest, siger Twistzz.

I interviewet peger Twistzz selv på en række meget konkrete problemer, men fastslår først og fremmest, at det stadig er et godt spil og spilbart i sin nuværende tilstand. Han anerkender dog også, at der stadig er rigtig meget, der skal rettes.

Dén produktive tilgang så han gerne, at flere af sine konkollegaer havde. De professionelle spillere sætter nemlig rammerne for, hvordan den øvrige spillerbase tager imod det nye spil, og det ansvar har de ikke været gode nok til at løfte, mener Twistzz.

Communityet og casual spillere ser op til de professionelle. Når en eller anden nævneværdig stemme siger noget lort om spillet, at det er dårligt, så hænger de bare på den stemme og deler den samme holdning. Jeg mener, de professionelle skal blive meget bedre til at lede med eksempel.

NiKo er blandt spillerne, der har delt sine frustrationer over det nye spil på X, hvor han i forrige uge delte understående post.

Også s1mple og senest Snappi har rettet skarp kritik mod CS2.

#1(Med 0 svar)
18. oktober 2023 kl. 08:53
Opal
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Om det skader spillet allermest ved jeg ikke, men det er da uden tvivl trættende at læse om både fra toppen af scenen, men også dem i subtoppen, som brokker sig over, at spillet ikke føles lige så godt som CSGO.

Det er som om alle har glemt, hvilken GO var på fra release, til det var oprigtigt godt. Lige nu er det ligesom da lyden på AWP'en blev lavet om, da footsteps blev ændret osv osv osv. Folk brokker sig generelt over alt der er nyt og forventer, at CS2 er CSGO v2.

Jeg er den glade amatør, der loller rundt i noget rating 5700 ish. Fra mit synsfelt er CS2 en opgradering fra GO - Ja, der er nogle bugs hist og her, men til bredden er det glimrende allerede - Der er helt sikkert ting der skal fikses.

Det bliver mahogni med tiden.
#2(Med 0 svar)
18. oktober 2023 kl. 12:12
RasmusRoev
+1 - Han rammer den lige i røven!
#3(Med 0 svar)
18. oktober 2023 kl. 12:12
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Twistzz har bestemt en pointe. Det konstante vræleri klæder ingen. Gem klagesangen til, hvis Valve pludselig sylter det eller ikke længere retter væsentlige fejl. Lige nu kommer der jo løbende og regelmæssige opdateringer.

Skulle man have holdt fast i CSGO længere, og have fortsat CS2 i beta i længere tid? Det mener jeg ikke. Det ville tage uendeligt meget længere tid at indsamle samme mængde data, så på den her måde bør det resultere i et færdigt spil langt hurtigere.

“Men det er ikke egnet til spil på professionelt plan” - hvorfor ikke? Alle har de samme fordele og ulemper, også selvom det skyldes fejl. Ja, det er da træls, men det er fuldstændigt ens for alle, og derfor giver det ikke nogen en urimelig fordel.

De her snowflake-reaktioner er ganske forfærdelige. Kom nu videre i teksten.

Mvh en boomer
#4(Med 0 svar)
18. oktober 2023 kl. 22:50
uedzorn
Hvis man tuder som Niko gør I det tweet uden at kan fortælle hvad man tuder over så er det svært at få sympati til at blive trøstet! :D
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.