Snappi er ikke tilfreds med tingenes tilstand i CS2.

Snappi: "Spillet er i så dårlig forfatning lige nu"

Den danske ENCE-kaptajn er ikke imponeret over CS2's nuværende tilstand.

Den første store LAN-turnering i CS2 er i disse dage i gang i Sydney, hvor flere af storholdene dyster om triumf i IEM Sydney.

Nogle hold er allerede blevet sendt hjem, mens andre har sikret en plads i slutspillet og dermed arenaen. Et af sidstnævnte hold er ENCE, som slog fnatic i en tæt kamp, som endte 2-1 til Snappi og kompagni.

Efter kampen blev den danske kaptajn interviewet til ESL's stream, og her blev han spurgt til CS2, der efter hans mening stadig er langt fra CS:GO.

Spillet er i så dårlig forfatning lige nu, at det er svært at spille på højt niveau. Det føles ikke som CS lige nu, og vi prøver at udnytte alt det vi kan, men det er svært, og jeg håber, at Valve er hurtige, lød det fra ENCE-kaptajnen.

Med sejren over fnatic er Snappi og ENCE nu klar til gruppefinalen, hvor G2 venter. Og adspurgt til, hvad seerne kunne forvente sig af det opgør, var den danske IGL klar i spyttet.

En masse tilfældigheder, slutter den ENCE-kaptajnen.

ENCE og G2 spiller gruppefinale onsdag formiddag. Vinderen er direkte i semifinalen, mens taberen er i kvartfinalen.

Se interviewet med Snappi her:

#1(Med 2 svar)
17. oktober 2023 kl. 13:20
DOMINA7HOR
Træls at IEM Sydney skal være prøveklud, men forhåbentlig er det for det bedre, så Valve står med en ordentlig røvfuld feedback efter dette event.
#8(Med 1 svar)
17. oktober 2023 kl. 16:11
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
IMO et af de bedste "store" events til at teste det af på.
#9(Med 0 svar)
17. oktober 2023 kl. 16:32
DOMINA7HOR
Enig. Med alt respekt for Sydney og ESL, så er det ikke en Major, ej heller Katowice eller Köln, så ja, klart et af de bedre "store" events at teste af.
#2(Med 12 svar)
17. oktober 2023 kl. 13:40
Hunt
Hvor meget kan cs spillere tude over noget ikke er 100% det samme?
#3(Med 1 svar)
17. oktober 2023 kl. 14:06
Madsen
Tror ikke de er utilfredse over de ikke er ens spillende men mere alle de fejl og bugs…
#4(Med 0 svar)
17. oktober 2023 kl. 14:14
Hunt
Om det er cs2, nyt map, et nerf eller whatever andet er det samme historie..
#5(Med 9 svar)
17. oktober 2023 kl. 14:44
Kristja
Det er virkelig en silver kommentar det der. Alle der havde et væsentligt niveau i csgo kan da mærke spillet er elendigt kørende, og alt for random skud. Det er jo helt skandaløst, at der ikke er 128 tick eller noget tilsvarende/bedre. Det burde ikke være omvendt med et nyt spil.
#6(Med 2 svar)
17. oktober 2023 kl. 15:12
JnP
Sorry to say, nu har jeg prøvet mange spil og CS2 er måske den mest færdig udgivelse af et spil jeg længe har prøvet, vil nærmeste sige alle spil jeg har prøvet inden for 3-6 måneder af udgivelsen har været mindre færdig end CS2 er.
Ja der er stadig nogle fejl og problemer, men så er det heller ikke være, det er korrekt at Valve's server er lort, men så snart du spiller på en ikke Valve server føles spillet markant bedre.
Lad os bare tage et spil som Battlefield 4, der gik lige knap 5-7 måneder før de fikset en bug hvor hvis du stod korrekt på en trappe kunne modstanderen der kom nede fra ikke skyde dig, hvis du stod korrekt i forholdt til en væg der var smadret kunne du ikke blive skudt fordi skuddene stadig ramte væggen der ikke længere var der, her kan man snakke om massive fejl, ovenstående var bare for at vise de fejl vi ser i CS2 er minimal i forholdt til mange andre spil, jeg må indrømme jeg stoppet med Battlefield serien ved 4'eren fordi de var alt for længe om at rette kæmpe bugs, GTA, Red Dead, Cyberpunk m.f. har også været fyldt med langt flere og større fejl end CS2.
Alt nyt har børne fejl, det har CS2 også. Nu har jeg været med siden beta 3 eller sådan noget i Counter-Strike og Counter-Strike 1.0, CSS og CS:GO var alle langt værre da de udkom end CS2 er, så i min optik så skaber de sig lidt.
#7(Med 1 svar)
17. oktober 2023 kl. 15:52
Kristja
Mit største issue er også server relateret/hitbox/random skud. Alt det andet er jeg sådan set enig med dig i. Og jeg er sikker på spillet har en lovende fremtid, det er jo ikke just fordi, at de ikke fikser bugs og fejl sådan ok hurtigt. Og der skal nok også komme flere ændringer hen af vejen, som gør det hele til en bedre spil oplevelse.

Jeg har selv spillet siden jeg kunne kravle i 1.4/1.5 og alle andre udgivelser har været væsentlig værre, det er jeg enig med dig i.

Jeg tror også bare problematikken ligger i, at de spiller professionelt, og går fra et komplet spil til et beta spil, og stadig skal "præstere" og så er det ikke specielt optimalt med mr12 som det er nu.

Min reelle kommentar var egentlig også bare, at der er nogle ting man sagens kan forstå de er utilfredse med. Men også meget hvor de lige skal tage det roligt.
#10(Med 0 svar)
17. oktober 2023 kl. 18:59
RasmusRoev
Jeg er helt enig. Det største problem er jo de server og deres 64 tick lort!
#18(Med 5 svar)
17. oktober 2023 kl. 22:25
Hunt
Skill issue her fornemmer jeg

Det er udelukkende fordi cs fans og spillere ikke kan lide noget nyt.

cs spillere ser nyt map "lorte map"

cs spillere ser nyt spil "lorte spil"
#19(Med 2 svar)
17. oktober 2023 kl. 22:43
Johnnyw0w
Dette er ikke korrekt - de fleste praiser de nye features. Det er jo udelukkende hitbox/dø uden at der er en modstander på skærmen og at det hele føles som om du vejer 200kg. Som snappi selv siger har cs2 en lys fremtid, men lige pt er der mange ting som ikke er iorden
#20(Med 1 svar)
17. oktober 2023 kl. 22:46
Hunt
Så folk synes bare vertigo, ancient, anubis, overpass var mega fede da de kom ud?

Samme med css, csgo og nu cs2?

Det er som om der er et pattern, at folk der spiller cs er nogle toxic folk der ikke kan lide noget nyt.. De/vi skal bare bede om en pug på mirage eller dust2
#23(Med 0 svar)
17. oktober 2023 kl. 23:40
Johnnyw0w
De ting som der bliver klaget over omkring cs2 er jo fuldt berettiget? Så det holder ikke rigtig at sige nogle pros whiner over forskellige maps
#21(Med 1 svar)
17. oktober 2023 kl. 22:47
Kristja
Ja det er en klar indikator for skill issues, at man ikke synes 64 tick er en hæmsko, og det er vitterligt også noget af det værste de har gjort, at begrænse det hele til 64 subtick.

Nu er det jo ikke nyt map eller lign de er utilfredse med altså, og det er da heller ikke fordi det er et nyt spil 😅

Stoppede valve nu med at være nogle nærrigrøve og smed 128/256 tick ind i spillet, så ville det virkelig højne niveauet. Og så kan man vel konstatere, at lave mr12 bare har gjort cs mere dumt. Det fjerner ihvertfald en del taktiske aspekter.
#22(Med 0 svar)
17. oktober 2023 kl. 22:51
Hunt
mr12 gør folk rent faktisk skal ud og vinde runder og tage beslutninger om økonomien der giver mening. I stedet for noget af det gøjl der sker i mr15.. Nu betyder en runde mere og der er færre "spild" runder som ikke betyder noget.

64/128 tick er fair og bliver nok også fixet på et tidspunkt.

Men der er bestemt ikke blevet dummere, det kommer til at udstille de hold som ikke kan finde ud af at styre deres økonomi og tvinger hold til at spille cs i stedet for at save så ofte som det sker nu.
#11(Med 4 svar)
17. oktober 2023 kl. 19:05
Unlucky-Luke
Der er nogle ting der virker random, men det her er CS2 og ikke CSGO
Tror stadig mange laver den fejl at de forventer csgo copy med bedre grafik.
Hvis det er så meget "broken" og total random som nogen siger så er det alligevel lidt underligt at til iem sydney hvor de fleste store hold er med, er det de samme top spillere som laver gode ratings som i csgo og de samme der ligger i bunden som i csgo.. så helt random og ikke skill baseret passer hvis ikke.....
Men ja der er da flere ting der skal fikses... især de "fejl" der har gjort det svære for mig ;)
#12(Med 2 svar)
17. oktober 2023 kl. 19:24
Marquina
Umiddelbart er det kun m0nesy som ligger med i top players som plejer at være med, de andre gør ikke, det hvertfald længe siden eletronic har været contender deroppe, så det passer vidst ikke helt :)
#17(Med 0 svar)
17. oktober 2023 kl. 22:22
Hunt
Elec er gået fra igl til stjernespiller igen, så derfor en logisk grund til han er bedre nu
#28(Med 0 svar)
18. oktober 2023 kl. 17:12
Unlucky-Luke
hvad snakker du om? jeg snakker om ratings på deres hold... top spillere top fragger, igl's bund fragger som standart... hvis det var random og ikke skills ville det jo se anderles ud end i csgo og det gør det ikke.
Electronic er blandt verdens bedste riffel spillere i csgo og gik ned da han blev igl. nu kan han igen koncentrere sig om sit eget spil og spiller godt igen.
siger ikke og synes ikke det er fejl fri, men at kalde det random vil svare til en faceit level 5 har lige så stor change for at vinde som en level 10 og selv om det er anderles end csgo kan man jo allerede se at det er de samme spillere der er bedst i de forskellige kampe..
Jeg er glad for hvad twistzz lige har meldt ud...... for han har så meget ret..
En pro spiller vil/skal leve af det spil men alligevel går nogle få af dem ud og sviner spillet til hvilket gavner ingen.....
#13(Med 0 svar)
17. oktober 2023 kl. 19:55
antuzul
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Tror egentlig ikke det er selve graffiken, interface eller sådan noget. Det er mere rekyl, hitboxes osv. Det er virkelig skidt og lidt underligt at det ikke blev fixet i betaen. Jeg syntes selv spillet virker meget fedt med de nye nadestyles, buymeny mv. Men altså hitboxen ved spray mv er helt ude at skide.
#14(Med 0 svar)
17. oktober 2023 kl. 20:14
TubbyGold
Gad vide om Monesy også græder, eller om han har for travlt med at vinde. Måske man godt kan vinde grædende?
#15(Med 4 svar)
17. oktober 2023 kl. 20:22
soga
Har næsten ikke spillet spillet, men har set streams/kampe. Fix den tickrate med det samme, hvorfor gå ned i teknologi? De andre ting bliver vel fixet løbende. Og derudover synes jeg også at det er ærgerligt at det er MR12 i stedet for MR15 - spillet bliver mindre skillbaseret og vi vil se flere og flere upsets. Er det ikke sjovere at se de bedste hold vinde? Som Snappi udtalerr på HLTV, er der mange andre løsninger end MR12 på at fixe de lange kampe; 5 sek kortere freezetime, 10-15 sek kortere runder, færre timeouts.

Med alt det brok/fejl/mangler der har været med spillet har jeg også mindre lyst til at spille og se spillet blive spillet..
#16(Med 3 svar)
17. oktober 2023 kl. 22:22
Hunt
Det bedste hold vinder 13 runder først, længere er den ikke
#24(Med 2 svar)
18. oktober 2023 kl. 03:15
soga
Aha! Så elementet med at være heldig i marginale runder / satse rigtigt er ikke til stede i CS?
#25(Med 0 svar)
18. oktober 2023 kl. 07:22
Hunt
Til en vis grad jo, men ikke så meget over 24 runder. Fx faze vande begge pistoler og havde alle timings med dem mod GL her i IEM Sydney men tabte stadig samlet set over hele kampen.
#26(Med 0 svar)
18. oktober 2023 kl. 09:54
eyM
Nej siger Hunt jo! Så fat det dog!!
Alle runder er lige, man kan ikke være heldig, og de bedste får 13 runder først!
#27(Med 0 svar)
18. oktober 2023 kl. 14:53
Patman
Tudekiks
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.