Snappi og ENCE har været med i toppen i store dele af 2023, og nu kommer de også med, når årets sidste turnering spilles.

MOUZ, ENCE og NAVI skyder sig til megaturnering i Abu Dhabi

Deltagerlisten til årets sidste turnering, BLAST Premier World Final, er nu næsten fuldendt.

Når 2023 i CS-regi lukkes ned med BLAST Premier World Final i Abu Dhabi til december, så kommer også MOUZ, NAVI og ENCE til at dyste med om præmiepuljen på over 7 millioner kroner.

Det står klart, efter MOUZ søndag aften vandt ESL Pro League sæson 18 og dermed sikrede invitationen til BLAST Premier World Final.

Samtidig har NAVI og ENCE med deres plads blandt de sidste fire hold sikret nok point på BLAST's rangliste til også at få en invitation.

Deltagerlisten tæller i forvejen blandt andre Heroic, Vitality og G2, og der er nu kun én ledig plads tilbage. Den plads besættes efter BLAST Premier Fall Final, hvor vinderen efter planen snupper billetten til Abu Dhabi.

Deltagerlisten er:

  • Danmark Heroic

  • Vitality

  • G2

  • FaZe

  • ENCE

  • NAVI

  • MOUZ

  • Verden TBA

#1(Med 4 svar)
2. oktober 2023 kl. 16:34
JakobHelms
Hvordan er det nu med den sidste plads, hvis et allerede kvalificeret hold vinder? Bliver den konverteret til en åben plads fra leaderboardet, eller kvalificerer nummer 2 til eventet sig så?
#3(Med 3 svar)
2. oktober 2023 kl. 17:15
JKN
Mindes noget med leaderboard, men kan ikke finde det pt. (Update, fundet 4.1.3 i assets.blast.tv/test/BLAST_Premier_Rulebook_2023_S..

Ville være fedt for astralis, de er umiddelbart næste på listen: liquipedia.net/counterstrike/BLAST/Premier/2023/Le..

Umiddelbart kun cloud9 som kan indhente dem via 2. plads til Fall final og astralis 7./8.

Medmindre selvfølgelig et helt nyt hold vinder Fall finals. NiP eller random showdown vinder. Men tvivler.
#4(Med 2 svar)
2. oktober 2023 kl. 18:47
JakobHelms
Dejligt! Det er vigtigt at huske at det amerikanske hold (og f.eks. Cloud9) der kommer med også får 1000 point for at kvalificere sig via Showdown, men ja, stadig meget gode chancer for Astralis, selvom de 1000 point gør at Cloud9 også er meget tæt på ranglisten, hvis de kvalificerer sig. Men ja, kun dem og Liquid der evt. ville kunne nå Astralis, men begge bliver også ramt af at det kun er ens bedste 6 events der tæller, og det har begge de to hold ramt, så de får en "straf" på 300 points, der sagtens kan gøre forskellen. Lækkert!
#5(Med 1 svar)
3. oktober 2023 kl. 02:23
JakobHelms
Dobbelttjekkede matematikken, og Cloud9 kan tage pladsen hvis de vinder Showdown og får en andenplads mens Astralis får 5. eller lavere, eller en 3/4.-plads mens Astralis ryger ud som 7/8.

Liquid kan også tage den med en kvalifikation + andenplads mens Astralis ryger ud som 5./6. eller lavere, men ellers ikke.

Så det er bare om at krydse fingre for G2/ENCE til Showdown. Astralis kan nemt ende i en situation hvor de sikrer sig pladsen medmindre NIP eller et amerikansk hold vinder eventet.
#6(Med 0 svar)
7. oktober 2023 kl. 22:32
JKN
Så håber vi på BIG i morgen :)
#2(Med 0 svar)
2. oktober 2023 kl. 16:41
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Dust2TV sub
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Virkelig mange blandende hold efterhånden.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.