Topbrag blev afgjort i 30. runde

Endnu en spilledag er nu afsluttet i den 24. udgave af POWER Ligaen.

Der var lagt op til noget af en gyser her til aften, da Preasy Rising og Falcons skulle til ilden i en vaskeægte sekspointskamp.

Før de to formodede tophold i første division skulle krydse hinandens veje, fik de begge fornøjelsen af at spille en kamp som opvarmning til topbraget.

I disse to kampe var der ingen slinger i valsen fra de to mandskaber, der hver især sikrede sig tre point.

Derefter var det tid til aftenens store kamp.

Kampen mellem de to hold levede i den grad op til forventningerne, da der skulle spilles hele 30 runder, før den blev afgjort. Desværre for Equid og kompagni, var det oJay og resten af Falcons, der løb med alle tre point, hvorfor Preasy Rising nu ikke længere kan bryste sig af at have gjort rent bord.

xanzir, der er vendt tilbage til CS som træner, fik også sæsonen sparket i gang med et opgør mod Sashi Academy. Også denne kamp skulle afgøres i 30. runde, men desværre udeblev trænerens drømme om tre point, da Sashi Academy snød SERA på målstregen.

Selv med aftenens nederlag i bagagen ligger Preasy Rising fortsat i front. Hertil skal det dog nævnes, at de har spillet flere kampe end samtlige af de andre hold i divisionen.

Stillingen i 1. division kan ses herunder:

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.