xanzir vender tilbage som træner

I 2016 trak han sig fra CS:GO, men nu er han tilbage igen.

I denne sæson af POWER Ligaen har SERA fået xanzir på trænerposten. Navnet får helt sikkert nogle klokker til at ringe i hovederne på flere af dem, der har fulgt den danske CS-scene i mange år.

xanzir var tilbage i 2016 et prominent navn på den danske scene, hvor han blandt andet var holdkammerat med refrezh på seven11. Hans evner på serveren blev overskygget af, at han ikke havde helt rent mel i posen.

Tilbage i starten af juni 2016 påstod han i et interview med Dust2.dk, at han ikke havde noget VAC ban på sig, men det viste sig ikke at være helt sandt, da han halvanden måneds tid efter krøb til korset. I den forbindelse vinkede han også farvel til CS:GO.

Jeg har fra dags dato valgt at stoppe med CS:GO, fordi jeg ikke længere har motivationen til at være "god nok". Jeg er meget selvkritisk, og på baggrund af mit ban (red. VAC ban) har jeg bare ikke overskud mere... Jeg er meget nede over det ban, for jeg har aldrig nogensinde - hånden på hjertet - snydt i noget officielt eller seriøst overhovedet. Jeg elsker Counter-Strike, og alene af den årsag ville jeg aldrig gøre sådan noget.
Jeg var ikke helt oprigtig i den forrige tråd, hvad angår mig selv. Jeg vil gerne bruge den her mulighed til at undskylde over for alle, jeg har trådt på, sagde han til Dust2.dk tilbage i juli 2016.

Mens musen er forblevet på hylden, hvor den fortsat samler støv, så er xanzir nu tilbage på scenen som coach. SERA, som han er coach for, skal spille deres første kamp i denne sæson i aften mod Sashi Academy.

SERA består nu af:

  • Danmark Sinzey

  • Danmark Jipsey

  • Danmark Borch

  • Danmark VireZ

  • Danmark BlocH

  • Danmark xanzir (Coach)

#1(Med 0 svar)
19. september 2023 kl. 20:56
wake
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Velkommen tilbage din kæmpe chef!
Hvis hans hold lytter bare halvt til ham, så skal de nok komme langt med ham bag roret det er jeg sikker på.

@dust2 Det ville være rart hvis i smed et lineup på Sera ind istedet for at fokusere så meget på fortiden og hvad der er sket for 7 år tilbage.
#2(Med 2 svar)
19. september 2023 kl. 22:10
Kristja
Kan han egentlig ikke bare lave come back som mupzG? Jeg kan sgu ikke lige huske de nye VAC ban regler på stående fod.

Om ikke andet, så alt held og lykke på træner posten!
#3(Med 1 svar)
19. september 2023 kl. 22:29
xanzir
Jeg ville oprindeligt ikke kommentere på min egen nyhed.. Men for at få tingene på det rene så fik jeg en e-mail fra Valve i april 2021 om at jeg var blevet unbanned grundet de nye RMR regler. Tak for ordene under alle omstændigheder!
#5(Med 0 svar)
20. september 2023 kl. 08:46
Kristja
Det var da glædelige nyheder. Og tak for at give lidt klarhed! :)
#4(Med 0 svar)
20. september 2023 kl. 07:20
grand
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Skøn nyhed. Kæmpe held og lykke Hemen!
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.