Søger du hold til næste sæson?
07D : 07T : 07M : 45S
roeJ er eneste dansker på fnatic.

roeJ fortæller om 3 ugers bootcamp

fnatic mangler flere officielle kampe under bæltet, mener roeJ.

fnatic er i skrivende stund ved at kæmpe sig til en plads i slutspillet ved ESL Pro League Season 18 mod FaZe.

Men at de potentielt skulle stå med billetten i hånden allerede nu, var ikke en garanti for danske roeJ, som vi tog en snak med forud for fnatics kampe i gruppe C.

Det har nemlig ikke været den bedste start for holdet, der skiftede to spillere i sommeren og samtidig byttede rundt på IGL-rollen.

Før EPL havde holdet kun vundet tre ud af otte officielle kampe, og netop det lave antal af officielle kampe pegede roeJ på som grunden til, at de endnu ikke havde fundet rytmen.

jeg tror helt klart, at vi bare mangler at spille nogle officielle kampe, og komme lidt mere ind og få erfaring som hold. Finde den måde vi gerne vil spille på, den måde vi gerne vil forberede på osv.

Nu har vi lige haft tre ugers træning op til Pro League, så jeg håber, at vi får lov at vise, hvad vi kan til den turnering her.

roeJ fortæller, at holdet altid har spillet godt til træninge, men at det ikke altid lykkes at holde samme niveau i de officielle kampe.

Til gengæld har flere af spillerne har vist gode takter individuelt, selvom sejrene ikke er kommet let til holdet.

Ja, vi har alle sammen haft nogle gode kampe, og vi har vist nogle gode takter. Det er sjældent, at vi sidder bagefter kampen, selvom vi har tabt, at vi bare sidder og tænker "hvor er vi dårlige, og hvad fanden er det vi har gang i".

Men når man kigger ned i detaljerne i runderne, i nogle af de vigtige runder, så taber vi der og får ikke lige vundet vores clutches. Så jeg tror, at det i sidste ende bare er de der små detaljer, det handler om.

Og det er typisk sådan noget, som man får ved at spille officielle kampe, så man føler, at man har været her før og prøvet det før og kan være lidt mere rolig, og alle de ting der.

Hvis du nu skulle sætte navne på de fire hold, som der går videre fra gruppen, hvem tror du så, det bliver?

Jeg tror det er os, NAVI, og så kunne jeg også se en verden, hvor Apeks måske kommer igennem, hvis de holdet det niveau, de har haft for tiden. Og så tænker jeg helt klart FaZe også.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.