Buzz spillede en vigtig rolle i kvalifikationen til slutspillet.

Buzz om derby: "Vi vinder, hvis vi spiller vores bedste"

Hvis Astralis spiller deres bedste spil, regner Buzz med, at det kan blive en sejr og til en semifinale for deres vedkommende.

Dust2.dk i Köln

Astralis mod Heroic.

Fredag aften bliver en kamp, som mange nok har ventet og set frem til i lang tid, endelig spillet, når Heroic og Astralis mødes i kvartfinalen til IEM Cologne.

Også Buzz glæder sig sindssygt meget til at spille i Lanxess Arena, fortæller Astralis-spilleren, da Dust2.dk snakker med ham til mediedagen.

Jeg glæder mig sindssygt meget. Det bliver stort, og jeg glæder mig super meget til at se, hvor mange mennesker der kommer til at være her (i Lanxess Arena red.). Jeg har hørt, at det er udsolgt, og jeg har hørt, at det er rimelig vildt derinde, men jeg glæder mig utrolig meget, og så glæder jeg mig også til at forhåbentlig spille en god kamp.

Kommer der noget familie forbi for at se kampen?

Ja, jeg ved, at min bror kommer i hvert fald indtil videre, og så må vi se, hvem der ellers kommer.

Det var især til Buzz' fortjeneste, at Astralis bookede en plads i slutspillet, da den tidliger MASONIC-spiller virkelig tog sagen i egen hånd på det afgørende map mod NAVI.

Selvom der har været en masse kritikere om Buzz på Astralis, tænker han og resten af holdet ikke over, hvad folk udenfor serveren siger.

Det var selvfølgelig dejligt at spille en god kamp, ellers så er det ikke, fordi vi tænker super meget over, hvad folk udefra siger. Vi er lidt mere fokuseret på, hvad vi siger inden for holdet, og tænker meget på vores eget spil. Men ja, det var dejligt at have en super god kamp og et vildt tredje map.

Buzz tror på en overraskelse

I løbet af hele IEM Cologne har Astralis og Heroic haft lidt 'banter' frem og tilbage.

Buzz regner derfor også med, at det bliver en rigtig sjov kamp at spille, især fordi der nok skal råbes lidt af Heroic-gutterne.

Det glæder jeg mig rigtig meget til. Jeg tror, at det bliver en rigtig sjov kamp. Det er jo ikke nogen hemmelighed, der har været lidt banter frem og tilbage. Så det bliver dejligt at kunne sidde her og råbe lidt af dem, siger Buzz med et smil på læben.

Man kan jo ikke komme udenom, at Heroic har favoritværdigheden. Men tror du godt, I kan overraske dem?

Jeg tror helt klart godt, at vi kan overraske dem, hvis vi spiller vores allerbedste. Selvfølgelig, som du siger, så er det ikke nogen hemmelighed, at Heroic er et super godt hold, og vi er meget tidligt i vores proces med det her holdkort.

Vi går ind og spiller vores bedste, og vi prøver at leve op til de ting, vi har lovet hinanden på holdet, og så må vi se, hvad der sker.

Tidligere under IEM Cologne udtalte stavn blandt andet til Dust2.dk, at Heroic ikke er bange for Astralis.

Men så sikker synes Buzz nu ikke, de skal være helt endnu.

Det ved jeg ikke, det får de at se. Det styrer de selv. Jeg vil da sige i forhold til, hvad vi allerede har opnået med vores kort tid, vi har haft til at træne, så må de godt være okay bange. Selvfølgelig er de også et godt sammenspillet hold. Jeg tror på, at vi vinder, hvis vi spiller vores bedste.

Kvartfinalen mellem Astralis og Heroic begynder på fredag kl. 19:00.

#1(Med 0 svar)
4. august 2023 kl. 10:54
Mads_Miskat
Hvis begge hold spiller deres bedste er der nok ik' mange point at hente til Astralis, men synes ofte det er en 50/50 om Heroic har en god eller dårlig dag, så alt kan vel ske.
#2(Med 0 svar)
4. august 2023 kl. 10:58
EwoKeY
Nøj man, tænk hvis klappen går ned for Heroic. Så styrter hele den selvfede streg der er lagt.
Deeeeeet vil jeg rimelig gerne se. 😄🥳 Det altid sundt at den kæphøje får lov at sætte sig ned.

Astralis har lidt lagt en linje der hedder "Det okay vi taber, vi skal bare følge vores program" så det lige som alt er ok uanset resultatet. Her kunne jeg godt lige i dag, se endnu mere, "Vi skal bare have den her hjem" gejst.

Men uanset, så bliver det vildt spændende, og jeg håber Buzz og CO. har sovet dejligt, og at der har ligget 1000 ærter under madrassen på Heroics hotel. Spøg, fair kamp er nu at fortrække.
#3(Med 1 svar)
4. august 2023 kl. 11:12
Ztereo
Jeg tror der skal gå rigtig meget galt for Heroic og alle på Astralis skal spille en klassekamp, hvis Astralis skal vinde.

Nuvel, Heroic har set sløje ud til tider, men vi ved også godt hvad en arena gør ved et hold - især med Casper som kaptajn.

Hvis Astralis "overrasker", så tror jeg maksimalt de får et map, som i øvrigt bliver tæt.
#6(Med 0 svar)
4. august 2023 kl. 15:26
_Jeppe_
Det er netop i Arenaen at Heroic taber, makker:)
#4(Med 0 svar)
4. august 2023 kl. 11:21
weKz
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Altså heroic med to snævre sejre over henholdsvis Monte og mongolz, hvor den nærmest kunne have gået begge veje også et nederlag til den eneste hårde modstand de har mødt, viser vel at heroic pt ikke er så skræmmende som de har været, synes heller ikke man sidder med en følelse af at heroic er favoritter til hele eventet mere, som man gjorde før i tiden. Håber på en Astralis sejr for at få lidt spænding tilbage blandt er danske hold.
#5(Med 0 svar)
4. august 2023 kl. 11:28
rALF
Hvis device overtager serveren, blameF er på, og de øvrige gutter stepper nogenlunde op, så tror jeg godt Astralis kan tage den. Rammer Heroics spillere deres topniveau, og deres synergi er på plads, så kan det dog blive meget svært for Astralis.

Under alle omstændigheder, så glæder jeg mig til at se kampen! Og det er da fornøjeligt, at minimum en af holdene ryger i seminfinalen :-)
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.