br0 åbnede Monte-karrieren med en sejr mod Imperial-

br0 håbede på Astralis

br0 lægger ikke skjul på, at han håbede på, at karrieren skulle have fortsat på Astralis' førstehold.

Dust2.dk i Köln

br0 gjorde endelig sin tier 1-debut, da han onsdag aften skød karrieren på internationale Monte i gang, og det gjorde han endda med manér.

Danskeren leverede nemlig en godkendt præstation, som han selv er tilfreds med, på et map, som han typisk ikke har spillet en masse på, afslører br0 efter kampen til Dust2.dk.

Tilfreds. Specielt i forhold til, at jeg ikke er særlig opt på kommunikationen i forhold til rotationer og sådan noget, fordi jeg ikke har spillet det (Nuke, red.) i et års tid. Og så kommer jeg ind, og så skal jeg spille nogle positioner, jeg ikke har spillet før. Så det er jeg tilfreds med.

Det er første gang i karrieren, at br0 for alvor prøver kræfter af til en af de allerstørste CS:GO-turneringer.

br0 lægger derfor heller ikke skjul på, at han var lidt utilpas i starten af kampen, men mindede sig selv om, at "der er en ting, der er værre at fejle, og det er at tabe. Så jeg vil hellere fejle og vinde end at fejle og tabe".

Jeg følte mig utilpas, og det er egentlig bare på grund af miljøet, og frygten om at fejle. Men det børstede jeg hurtigt af, fordi der er en ting, der er værre at fejle, og det er at tabe. Så jeg vil hellere fejle og vinde end at fejle og tabe. Så jeg gjorde bare, hvad det var, jeg følte for. Gjorde, hvad det var, de har sagt til mig, at jeg skulle gøre, og så fungerede det.

Sådan blev det til Monte - Håbede på Astralis

For de fleste danske fans kom skiftet til Monte muligvis som et chok, men for br0 har det altid lagt i kortene, at han ville vende tilbage til den internationale scene.

Og det skyldtes især, at den danske scene er mega svær at træde ind på, da kun Astralis og Heroic er de hold, der typisk deltager i de store turneringer.

Selvom det ikke blev til mere i Astralis, afslører br0 dog til Dust2.dk, at han håbede på at prøve kræfter af på førsteholdet.

Jeg fik en besked, og jeg tænkte bare, at det er altid det, jeg har umiddelbart ville. Jeg har jo kun spillet i Danmark det seneste år, fordi jeg går med den logik om, at der, hvor der er mest plads, det er der, hvor sandsynligheden ligger (for at gå hele vejen, red.), udtaler br0 til Dust2.dk og forklarer:

Der er to tophold i Danmark, to partnerhold i Danmark - og det er Heroic, og det er Astralis, og det er meget snævert, for der er også mange gode konkurrenter. Der er rigtig mange talenter i Danmark. Monte er egentlig det, jeg havde ledt efter førhen, noget magen til internationalt med engelsk kommunikation,fordi det er fint nok for mig.

Men er det ikke lidt synd, at du ikke fik chancen på Astralis, måske i stedet for Borup eller Staehr? Du pressede i hvert fald på, kan man sige.

Jo, det var jo selvfølgelig også det, jeg håbede på. Nu har jeg prøvet det danske miljø, og jeg er rigtig glad for det. Det gør kommunikationen 10 gange nemmere. Det gør det 10 gange nemmere at spille og fokusere, når man taler det sprog, man kan ud og ind. Så det er bare ærgerligt.

Kendte dem i forvejen

Hvis man har fulgt med, siden Dust2.dk først nævnte br0, er man udmærket klar over, at den tidligere Astralis Talent-stjerne gjorde sit gennembrud i FPL.

Her igennem lærte den 21-årige i første omgang også en masse af sine nuværende holdkammerater at kende.

På det sociale plan er det meget godt, fordi jeg har spillet med alle gutter på det ene eller andet tidspunkt. somedieyoung godt nok tilbage i 2018, da jeg spillede FPL, og det var meget let, jeg fik spillet med ham, og det er også lang tid siden. Men Woro2k, DemQQ og kRaSnaL kender jeg gennem FPLC og FPL, og jeg er personligt rigtig gode venner med kRaSnaL.

Til slut understreger br0 overfor Dust2.dk, at målet er at være konkurrencedygtig i hovedturneringen.

Vi har helt klart sat os for, at vi skal i gruppespillet og konkurrere. Det er helt klart noget, vi har sat nogle mål.

Torsdag middag spiller Monte mod FURIA om en plads i hovedturneringen.

#1(Med 1 svar)
26. juli 2023 kl. 22:36
Lunar
Synes jeg heller ikke på nogen måde ville være urimeligt, han må i det mindste have være overvejet istedet for BORUP. Men glad for at han landede godt hos monte.
#2(Med 0 svar)
26. juli 2023 kl. 22:58
JakobHelms
Ja, jeg håber da også at han var rimelig seriøst overvejet. Nu virker b0RUP jo til at klare det fint, men tror bestemt også at br0 har niveaut - eller kan få det - til at spille på førstehyoldet. Utroligt det var et tilfælde, at han endte hos talentholdet.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.