Fra venstre er det: AxEcHo, fNk, Tauson, sL1m3 og zecco. Foto: Sprout

POWER Liga-stjerner i spidsen for Sprout Academy

Sprout har tirsdag eftermiddag præsenteret sit akademihold, og her er der flere kendte ansigter fra POWER Ligaen.

Mandag præsenterede Sprout sit nye førstehold, og det står nu klart, at vi får endnu flere danskere i organisation, efter Sprout Academy tirsdag er blevet præsenteret.

Mandskabet er internationalt, men med på holdkortet er både Tauson samt sL1m3.

Det kom i april frem, at den tyske organisation ville lave et akademihold, og det viser sig nu, at POWER Ligaen har været et af stederne, hvor Sprout har kigget.

Man har nemlig været på rov hos to hold fra seneste sæson af POWER Ligaen, da der både er blevet plads til Tauson, der har spillet de seneste tre sæsoner for MASONIC samt sL1m3, der seneste tørnede ud for Brøndby.

Søndag aften kunne MASONIC annoncere, at Tauson var fortid på det danske hold, og det viser sig altså at være Sprout, som stortalentet er blevet solgt til.

Dermed skal Tauson trække i en ny trøje efter godt 11 måneder i MASONIC, hvor han blandt andet var med til at vinde POWER Ligaen sæson 21 samt slutspil i de to følgende sæsoner.

Tauson får samtidig et gensyn med BERRY, som han sammen vandt POWER Ligaen sæson 18 med tilbage i 2021.

Raketfart på karrieren

Ligesom på førsteholdet, så kommer der også på akademiholdet til at være to danskere. Mens Tauson bliver den ene, så er der også blevet plads til sL1m3, der med bravur har svunget AWP'en for Brøndby siden årsskiftet.

Den 17-årige AWP'er spillede i POWER Ligaen sæson 21 med i 2. division B, hvor han sammen med Rydhave Grøn endte sidst i tabellen. Siden skiftede han til Brøndby, hvor han var med til at sikre direkte oprykning til POWER Ligaen.

I maj kom det dog frem, at han søgte nye veje, og her er valget altså faldet på Sprout Academy. Samtidig kunne vi her på Dust2.dk erfare, at han var på vej til netop Sprout Academy.

Desuden skulle anber også have været et emne, men ifølge Dust2.dk's oplysninger faldt aftalen igennem, da han ikke kunne spille fuldtid, som var kravet fra Sprout.

Foruden de to danskere, så består akademiholdet af rumænske fNk, samt polske AxEcHo og serbiske zecco.

Sprout Academy er:

  • Danmark Tauson

  • Danmark sL1m3

  • fNk

  • AxEcHo

  • zecco

  • Feed (Coach)

#1(Med 0 svar)
11. juli 2023 kl. 15:16
zEden
Der meget talent på det hold! Og tror det er et perfekt sted for sl1m3 og udvikle sig, det her kan gå hen og blive rigtigt godt! gl til alle i projektet
#2(Med 0 svar)
11. juli 2023 kl. 15:36
JakobHelms
Noget af et hold at skabe i det luftlag, for at være ærlig. Det virker som en rigtig solid løsning for Sprout, der allerede har sørget for en del talentudvikling og været stærk i det departement, trods at det ikke har været deres fokus, og at de tidligere ikke har været interesseret i at sælge spillere.
#3(Med 0 svar)
11. juli 2023 kl. 15:55
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Fedt skifte 💪
#4(Med 0 svar)
11. juli 2023 kl. 16:04
skov
okay
#5(Med 0 svar)
11. juli 2023 kl. 18:00
Gilborg
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
HD billede sheesh
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.