Tauson sluttede sig til MASONIC tilbage i august 2022.

MASONIC SÆLGER TAUSON

Tauson skal forløse sit potentiale andetsteds, da MASONIC har solgt det unge talent til en endnu ikke kendt organisation.

Som Dust2.dk kunne erfare tilbage i slutningen af juni, var særligt Tauson tæt på at skifte videre i karrieren, ligesom også sirah tiltrækker interesse fra flere organisationer.

Rygtet om Tauson ser ud til at holde stik, da MASONIC netop har solgt det unge talent til en endnu ikke kendt køber.

Det skriver MASONIC på Twitter.

Tauson har været en del af MASONIC siden august 2022, og sammen med Danmarks 5. bedste hold er det blevet til en titel i POWER Ligaen samt flere flotte resultater i andre internationale turneringer.

Det fremgår ikke af MASONIC's opslag, hvor Tauson ender henne, men blaq, som er CEO i MASONIC, glæder sig til at se det unge talent videreudvikle sig på et hold, som med stor sandsynlighed er højere oppe i fødekæden.

Tauson er en utroligt talentfuld spiller og især en spiller med høj karakter. Han er loyal over for sit hold, lægger stor indsats i og bidrager med enorm energi. Det vil være spændende at se en af de største danske talenter tage et skridt i en anden retning for at fortsætte sin udvikling. Personligt er jeg taknemmelig for det samarbejde, vi har haft hos MASONIC, udtaler blaq, som er CEO i MASONIC, på Twitter.

MASONIC har endnu ikke annonceret, hvem der kommer til at erstatte Tauson, men ifølge Dust2.dk's oplysninger skulle holdet være i fuld gang med at teste kandidater.

MASONIC tæller nu:

  • Danmark fr0slev

  • Danmark sirah

  • Danmark notaN

#1(Med 1 svar)
9. juli 2023 kl. 18:31
olsen225
sprout?
#3(Med 0 svar)
9. juli 2023 kl. 18:51
DOMINA7HOR
Rygterne går på de henter raalz, w0nderful og spooke, mens alpha og Zyphon bliver. spooke er blevet fritstillet af PROSPECTS. Så hvis man skal tro de rygter, så bliver det ikke Sprout, med mindre det er til deres akademihold, som han og sL1m3 tidligere blev sat i forbindelse med.

Astralis, til deres Talent-hold, burde også kigge med her. Talenter som Tauson og sirah bør i hvert fald være nogle de holder øje med.
#2(Med 0 svar)
9. juli 2023 kl. 18:44
BakedDK
Det kunne godt tænktes.
#4(Med 0 svar)
9. juli 2023 kl. 20:29
PeterBech
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 17
-_-
#5(Med 0 svar)
10. juli 2023 kl. 12:01
tinzuldateN
MOUZ NXT måske?
Jimpphat kommer nok til at være en del af main roster dernede.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.