Patti og Astralis Talent kan i weekenden spille sig i sin tredje POWER Liga-finale i træk.

"Begge hold er længder foran"

Ifølge Patti er de forsvarende mestre favoritter til at tage titlen, men ét andet mandskab viser også højt niveau.

Lørdag får vi kåret vinderne af POWER Ligaen sæson 23, og her håber Astralis Talent at forsvare sin titel, som de hjemtog i marts.

Inden de når så langt venter dog en semifinale mod MASONIC, og her har Patti en god fornemmelse for, at Astralis Talent kan spille sig videre. Det vil dog i så fald være første gang, at Astralis Talent snupper sejren over MASONIC på LAN.

Vi slog dem sidst i CCT rimelig overbevisende. Så vi går ind med en god fornemmelse, og som favoritter vil jeg mene. Men vi har aldrig slået dem på LAN, så det kan godt være lidt tricky, men jeg tror og håber på, vi har dem denne her gang.

Et slag at undvære Xyp9x

I løbet af sæsonen har Astralis Talent benyttet sig af Xyp9x, da Altekz blev rykket op på førsteholdet. Til slutspillet må Astralis Talent dog undvære den firdobbelte majorvinder, og det ærgrer Patti, som dog håber, at Maze kan levere varen.

Det er klart at det er et slag, og det er nederen. Vi havde selvfølgelig foretrukket at spille slutspillet med Xyp9x, men jeg tror stadig på, vi er favoritter og har gode chancer for at vinde. Det er begrænset, hvor meget vi har nået at spille med Maze, men det er gået godt i træning, så det håber jeg afspejler sig i kampene, siger Patti.

"Begge hold er længder foran"

Astralis Talent kunne efter grundspillets 14 kampe lade sig kåre som vindere af grundspillet efter en sæson, hvor de har vist særdeles dominerende takter.

Det kom blandt andet til udtryk i tre uger i træk, hvor Ugens Spiller var fra Astralis Talent. Og Patti peger da også på sit eget mandskab som favoritter til at gå hele vejen. Og så ser han også MASONIC have et højt niveau.

Jeg ser os selv som favoritter. Men MASONIC er på stort set samme niveau som os, vil jeg sige. Begge hold er længder foran Sashi og Atlantic.
Vi har haft nogle gode runs internationalt på det seneste, så den bølge rider vi videre på i slutspillet.

I finalen venter enten Atlantic eller Sashi, og her håber Patti på at brage ind i MSL's tropper.

Jeg føler de er bedre end Atlantic, og jeg vil gerne spille imod det bedste hold. Vi har også haft nogle sjove og tætte opgør imod dem, så det håber jeg, vi får igen.

Patti har ved flere lejligheder vundet POWER Ligaen og blandt andet blevet MVP den ene gang, da han vandt med AaB og alexsomfan i 2021. Og det vil også være en skuffelse, hvis han ikke denne gang ender med pokalen.

Det bliver ikke meget anderledes, end det plejer at være. Vi skal møde op og spille vores spil, og give den 110% energi og vise, hvorfor vi er favoritter. Jeg håber på, vi tager guldet med hjem, og hvis ikke, så er det en kæmpe skuffelse.

Astralis Talent og MASONIC krydser klinger i lørdagens anden semifinale, som efter planen skydes i gang klokken 14:00.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.