JBOEN er en af Atlantic's nye profiler i denne sæson.

Selvsikker JBOEN: Outaimer MSL

JBOEN glæder sig til AWP-duellen mod MSL i POWER Ligaens første semifinale.

Lørdag den 17. juni skal vinderen af den 23. sæson af POWER Ligaen findes.

Begge semifinaler og finalen bliver spillet på LAN i Red Bull Gaming Sphere i Aarhus, hvor der er gratis entré.

Første semifinale står mellem Atlantic og Sashi Esport

MSL var selvsikker på sit holds vegne i opgøret mod Atlantic, men JBOEN regner med at vinde den individuelle AWP-duel mod den danske veteran, der har vundet en DreamHack Masters MVP ved at skyde device af banen med den grønne stok.

Det bliver en svær kamp, men vi slog dem sidst. Jeg kan godt lide at spille mod AWPers som jeg ved jeg kan outaime, men uanset hvad handler det bare om, at vi møder op forberedt.

Ligesom MSL, så vil JBOEN foretrække at møde Astralis Talent i finalen, da han anser dem som favoritter til at forsvare deres titel fra sidste sæson.

Jeg vil altid møde de bedste. Det er nok min største konkurrent i form af hold, og så kunne det være fedt at stikke lidt til vores tidligere coach R0nic, hvis vi vinder.

Jeg håber da, vi ender med at tage pokalen, fordi vi følger godt med i ligaen, og vi ved, hvad vi kan. Men udover os er det nok Astralis Talent, der er favoritter. Jeg føler, at de er sværere at spille imod, i forhold til andre hold i ligaen, så derfor vil jeg se Atlantic eller Astralis Talent som favoritter.

Hvilken spiller, tror du, bliver jeres nøgle til triumf i slutspillet?

Regner med en stærk performance fra Zanto, men håber vi alle møder op!

Det er altid fedt at spille i et slutspil, og det er især fedt at det er LAN, da det altid gør det mere spændende og intenst.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.