Nigma Galaxy tog også trofæet i Dallas.

Kvindehold fortsætter vild dominans - tager 5. titel i træk

Nigma Galaxy gik endnu engang hele vejen ved ESL Impact-turneringen.

Nigma Galaxy har gjort det igen.

Holdet gik nok engang hele vejen ved ESL Impact-turneringen og tog trofæet.

Denne gang var det NAVI Javelins, der i finalen af ESL Impact League Sæson 3, som blev spillet i forbindelse med IEM Dallas, måtte se sig slået, og dermed satte Nigma Galaxy en fed streg under, at de er verdens bedste kvindehold.

Sejren var samtidig Nigma Galaxys femte ESL Impact-titel i træk, efter de har vundet samtlige tre sæsoner af ESL Impact League, samt ESL Impact i henholdsvis Valencia og Katowice.

Nigma Galaxy blev ved HLTV's awardshow i januar kåret til verdens bedste kvindehold, hvor holdets stjerne ANa samtidig blev hædret som verdens bedste kvindelige spiller.

#1(Med 5 svar)
5. juni 2023 kl. 15:01
JakobHelms
Det er godt nok vildt at de bliver ved med at være så meget bedre end resten af scenen! Spændende hvor længe de kan blive ved, det virker lidt som om det kun er dem selv der kan stoppe dem - og så lige NIP Impact der enkelte gange kan slå dem.
#2(Med 3 svar)
5. juni 2023 kl. 15:09
Hunt
Så længe hele kvindescenen ikke er bedre, så kræver det ikke så meget at være klart de bedste. Selv NIgma bliver kørt over HVER gang de møder et herrehold.
#3(Med 0 svar)
5. juni 2023 kl. 15:15
Kristja
Ja send dem en invi til PowerLigaen. Vinder de så har de min respekt. Hvis ikke, så er kvinde cs bare ikke mere relevant endnu :)

Og jeg nævner Power Ligaen for at sætten baren lavt ^^

Jeg har scrimmet mod mange af pro kvinderne, og ja nogle er dygtige. Men største delen når ikke den danske 2 div til sokkeholderne.
#4(Med 0 svar)
5. juni 2023 kl. 15:19
JakobHelms
Og derfor er de stadig bedre end resten af scenen. Vi er alle sammen godt klar over at de ikke kan konkurrere mod fx akademi-hold overhovedet.
#5(Med 0 svar)
5. juni 2023 kl. 15:38
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Men derfor er afstanden mellem Nigma og de øvrige kvinder jo stadig påfaldende. Det er jo nærmest NiP primo CSGO vi snakker om her :)
#6(Med 0 svar)
5. juni 2023 kl. 16:47
Famous
Minder lidt om SK da de for år tilbage fuldstændig ejede CS scenen.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.