kiR har blandt andet tørnet ud for Tricked med hvem han har vundet POWER Ligaen to gange.

CEPTER BITSKINS fuldender holdkortet med rekordindehaver

CEPTER BITSKINS er nu fuldtallige, efter de tirsdag har præsenteret de to sidste brikker.

Det bliver kiR og scott, der i denne sæson af POWER Ligaen skal trække i CEPTER BITSKINS' sorte og hvide striber.

Det har organisationen tirsdag eftermiddag præsenteret på Twitter.

Dermed er CEPTER BITSKINS-mandskabet igen fuldtalligt, efter de i off-season måtte vinke farvel til både mupzG og PERCY, der efter slutspillet i sidste sæson takkede af.

kiR tørnede senest ud for MASONIC i sidste sæson af POWER Ligaen, men det blev ikke til en fast aftale for den 22-årige riffelspiller.

Mandag fremgik det ellers, at han skulle være standin for Astralis Talent, der havde rykket Altekz op på førsteholdet i en periode. Dermed står Astralis Talent nu uden et fuldendt holdkort.

Tidligere i karrieren har kiR blandt andet tørnet ud for Tricked, med hvem han har vundet POWER Ligaen to gange. I alt har kiR vundet POWER Ligaen seks gange, hvilket er flest af alle.

scott var en del af det AaB-mandskab, der anført af alexsomfan gik hele vejen i POWER Ligaen sæson 17 tilbage i 2021. Siden har han blandt andet været omkring Sashi.

Dermed er CEPTER BITSKINS nu:

  • Danmark alexsomfan

  • Danmark smF

  • Danmark Ryxxo

  • Danmark scott

  • Danmark kiR

#1(Med 2 svar)
18. april 2023 kl. 14:13
Boblashdk
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Måske jeg har sovet i timen her - Men havde Astralis ikke lige meldt ud at Kir skulle spille for Astralis Talent imens Altekz spillede med main?
#2(Med 1 svar)
18. april 2023 kl. 14:18
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Jeg antager, at nyheden om Xyp9x er svaret. Måske blev man overrasket over, at han gerne ville spille for Talent? Jeg ved det ikke, men det ser da lidt spøjst ud, men jeg synes det er vildt fedt, at Xyp9x spiller for Talent og formentlig vil bruge kampene på at bevise, at de bør hive ham tilbage.
#3(Med 0 svar)
18. april 2023 kl. 14:36
Boblashdk
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Ah ja. Nyheden om Xyp9x forklare selvfølgelig det hele. Det gav ikke mening Kir skulle spille to steder på én gang, men det er løst kan jeg se :)

Jeg synes i øvrigt det er rigtig fornuftigt, at man vælger at benytte sig at Xyp9x kæmpe erfaring på talentholdet, i stedet for bare at smide ham på bænken.
#4(Med 0 svar)
18. april 2023 kl. 16:51
Nordby
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Gad vide om Astralis og Kir har sovet lidt i timen i og med at Kir allerede var tilmeldt med Cepter, og Cepter stod lige pludselig og søgte efter en ny 5. Mand, men har så alligevel Kir med. Noget tyder på at tingene ikke kunne gå op i hvert fald. Med det sagt spændende lineup glæder mig til at se hvor langt de kan tage det.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.