Sashi taler ud

Sashi har gennem flere episoder tiltrukket sig negativ opmærksomhed, og efter en lang periode med stilhed tager organisationen nu bladet fra munden.

Sashi, som er ejet af D0KT0R3N, blev startet tilbage i 2022, hvor de satte deres aftryk på scenen ved at hente de regerende POWER Liga-mestre fra Los Reyes.

Månederne efter fulgte et par negative episoder med, hvoriblandt Patti, den nuværende ingame leader for Astralis Talent, blev bænket på grund af et køb af en sandwich uden tilladelse.

Det var i hvert fald Pattis egen udlægning af sagen.

Siden da har flere sat spørgsmålstegn ved Sashis ledelse, og nogle af de tidligere spillere har endda kaldt ledelsen for inkompetent.

Mark Kristensen, der er sportsdirektør i Sashi, vælger ikke at forholde sig til spillernes kommentarer om ledelsen, men beklager i stedet for den dårlige oplevelse, de har haft, og erkender samtidig, at der er sket fejl.

Generelt kommer jeg aldrig til at kommentere på hvilke forhold, der foregår i personalesager og ting herom. Når det så er sagt, er jeg rigtig ked af at høre om deres oplevelse i den tid, de har været her. Vi har helt sikkert begået fejl i de her forløb, og dem er jeg faktisk rigtig ked af. Vi prøver at gøre vores bedste og fejl sker desværre, når vi har med hjerteblod og passion at gøre, svarer Mark Kristensen i interviewet, der er foretaget skriftligt.

Hvilke fejl, der er tale om, er dog svær at blive klog på, for sportsdirektøren svarer ganske enkelt ikke på spørgsmålet herom.

Hvad er det helt konkret for nogle fejl, I har begået, og hvordan sikrer du, som sportslig ansvarlig, at det ikke sker igen?

Jeg vil hellere tage et skridt op i helikopteren og kigge på hvilke tiltag, der skal til for, at vi mindsker fejl fremadrettet, og konkret vil vi have mere struktur på vores træningspas, bootcamps, mere hjælp og støtte til spillerne til at tage de rigtige valg i hverdagen mht. hele atleten. Jeg tror på, at hvis støtten er den rigtige rundt om den enkelte spiller, så lykkes man også oftere.

Nyt, nyt, nyt

13 spillere.

Så mange har, ifølge HLTVs register, været en tur i manegen hos Sashi siden 2022.

Mark Kristensen blev ansat hos Sashi i starten af det nye år, hvorfor det ikke er alle udskiftninger, stifteren af Sørby Esport har haft en finger med i.

Selvom sportsdirektøren må ses som medansvarlig for udskiftningerne og kritikken fra spillerne i løbet af sæsonen, vælger han ikke at forholde sig til, hvorfor det er gået galt gang på gang med så mange spillere.

Mark Kristensen fortæller derimod, hvordan hans fokus siden ansættelsen har været at "omstrukturere en del ting" i organisationen.

Da jeg for to måneder siden kom til Sashi, var det også med ønsket om, at en del ting, i samarbejde med den øvrige ledelse, skulle omstruktureres. Vi er stadigvæk en forholdsvis ny organisation, og skal lære at være det.

Det kræver til tider, at man tager nogle kedelige, men også nødvendige valg i forhold til spillere, holdsammensætning og generelt den kultur, der er omkring holdet.

notaN er en af de spillere, som kun nåede at være kortvarigt i Sashi. Han forlod organisationen, fordi ledelsen var inkompetent, som han selv beskrev det på Twitter.

Vil begå sig i toppen

Efter en turbulent sæson i POWER Ligaen tæller Sashi i øjeblikket kun to spillere, skejs og n1Xen, men den danske organisation arbejder ihærdigt på at få samlet et hold til den kommende sæson af POWER Ligaen.

Tidligere på måneden kunne Dust2.dk erfare, at Sashi er i dialog med engelske bevve, men uanset hvem valget falder på, har Sashi en intention om at spille med i den sjove del af POWER Ligaen.

Vi er på udkig efter nye spillere, da vi som bekendt kun har to spillere på vores aktive holdkort. Vi ønsker et hold, der kan blande sig i toppen af POWER Ligaen, men det tager tid at bygge den rigtige kultur. Vi er også bevidste om, at der skal flere personer ind omkring holdet til at støtte deres udvikling bedst muligt. Så næste mission er at finde en træner til at støtte op om holdet. Jeg har en drøm om et reelt performance-setup omkring holdet, som vi har set andre steder, men igen; det skal tages i rette tempo, for at vi ikke forcerer noget og kommer til at begå samme fejl igen.

Sashi vil ikke bare beskæftige sig i toppen af den hjemlige liga, for den danske organisation vil også være blandt verdenseliten.

Det betyder, at Mark Kristensen og kompagni er på udkig efter spillere, som over tid kan udvikle sig til nogle af de bedste på den danske scene.

Vi er på udkig efter et reelt setup omkring holdet, hvor vi kan støtte spillernes udvikling, samtidig med det skal vi finde de rette spillere - som over tid skal kunne udvikle sig til toppen af den nationale scene. Næste naturlige skridt vil være verdenstoppen, det er visionen, at vi kommer fast i top 30 indenfor en overskuelig årrække.

Betyder det, at I kommer til at satse på mere uprøvede spillere i fremtiden i stedet for allerede etablerede navne?

Det må tiden vise. For mig er erfaring og niveauet ikke afgørende for valget af en spiller. Balancen på holdet er alfa og omega, og vi ønsker at skabe et hold, hvor rollerne er godt fordelt. Det arbejde skal vi i gang med at definere. Viljen til succes og viljen til at arbejde, vægter vi også rigtig højt hos spillerne. Vi ser et ret godt potentiale i den danske scene, så for mig at se kan man både få en spiller med et godt niveau sammen med en god arbejdsmoral, og viljen til at nå langt.

Mark Kristensen fortæller desuden, at meget af hans eget fokus har været på at opbygge en god struktur, og at baglandet hos Sashi er klar over, at det tager lang tid at nå til tops.

"Kulturen er det allervigtigste"

I flere omgange har Mark Kristensen nævnt den kultur, man ønsker og stræber efter i Sashi.

Men hvad er det helt præcist for en kultur, som man i Sashi gerne vil opbygge?

For sportsdirektøren handler det om at skabe et fællesskab, hvor alle har de samme fælles mål, rutiner og forventninger, og at ingen er hævet over resten af holdet eller organisationen.

Kulturen er det allervigtigste element i en performance-organisation. Kulturen, jeg godt kunne tænke mig blive skabt i Sashi, er, at vi arbejder for et fælles mål. For mig er det vigtigt, at spillere, trænere osv. ikke bare stempler ind og hæver lønnen, men i fællesskab prøver at gøre organisationen, hinanden og holdet bedre. Kultur, for mig, er en grundsten i at bygge det rette hold. Spillerne skal være afstemt med fælles mål, fælles rutiner og fælles forventninger, ingen er hævet over holdet/klubben. Vi bidrager alle til, at vi når vores fælles mål.

Sashi spiller med i den kommende sæson af POWER Ligaen, der skydes i gang den 17. april, men lineuppet er endnu ikke på plads.

#1(Med 0 svar)
27. marts 2023 kl. 15:21
Smackyy
Det bliver aldrig godt når Claus har et ord med omkring det.
#2(Med 0 svar)
27. marts 2023 kl. 17:14
Unlucky-Luke
ejeren er jo total toxic og flyver op i det røde felt på stream over det mindste....
sådan en ledelse kan ikke skabe en god kultur.
#3(Med 1 svar)
27. marts 2023 kl. 18:04
Optimum
De kommer aldrig videre, hvis de ikke tør forholde sig til den nuværende situation. Der bliver snakket udenom hele tiden og det bliver umuligt at skabe en kultur, som er god for spillerne når ejeren sidder på streamen og skaber sig hver gang der bliver lavet en fejl.
#4(Med 0 svar)
27. marts 2023 kl. 18:16
-repseJ
Sølv Sæsonkort Sæson 16
+1, tænker der er en grund til de er gået internationalt mht lineup - ikke mange dygtige danskere det kan være attraktivt for
#5(Med 0 svar)
27. marts 2023 kl. 18:45
turbotroels
Doktoren virker som en der burde spille på et hold i stedet for at lege chef for et.
Han opfører sig ihverfald ikke objektiv offentligt. (Det er okay at være farvet) Men der er også grænser for sprogbrug og opførsel.
#6(Med 1 svar)
27. marts 2023 kl. 19:48
zanoj
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Slap af en Mette F overskrift!
#10(Med 0 svar)
29. marts 2023 kl. 11:00
PhilK
Yeps :D "Sashi taler ud!!!" .. Uden rigtigt at tale ud.
"Jeg vil hellere tage et skridt op i helikopteren og......"
Der er absolut intet indhold i deres interview.
#7(Med 0 svar)
27. marts 2023 kl. 19:54
_kW
Fedt at Sashi har åbnet op, så vi hører fra andre end utilfredse spillere.

Det lyder fornuftigt at arbejde med kultur, fælles mål, og værdier. Det også ord som man ikke kommer udenom i ledelseshåndbøger og diverse videoer om moderne ledelse på youtube.

Med den udskiftningsfrekvens og rygter der florerer, så lugter det meget af varm mellemleder luft.
#8(Med 0 svar)
28. marts 2023 kl. 12:17
Preben
Åbenlyst at Mark er der af de forkerte årsager, for det kan umuligt være fordi Doktoren/Claus er en fed person at arbejde for/med.

Det bliver aldrig til noget. Vel eneste årsag til, at de kan blive ved med at signe nye er at det er lønnet på et eller andet niveau.
#9(Med 0 svar)
28. marts 2023 kl. 14:12
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Dust2TV sub
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Kan kun blive spændende næste sæson.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.